nem sokat mentem még vele, de nagyon tetszik. szerintem nagyon jól megleszünk, még ha ciki is hogy egy szaros robogó. valahogy minőségibb cuccnak érzem mint az SV-t, lehet van köze hozzá hogy újonnan majdnem dupla annyiba került mint egy új SV viszont már értem hogy miért gatya szinte mindegyiken a féktárcsa. motorfék mint olyan nem sok van (a V2 után főleg), viszont nehéz mint a dög, elég nagyokat kell fékezni ha meglódul. márpedig nagyon könnyen meglódul, hiába nem egy erőgép. nagyon jól össze van hangolva, ha rátekered a gázt a motor ugrik kb. a nyomatékmaximumára onnantól a váltó dolgozik ahogy gyorsul a masina, és indulásnál kb. mindent állva hagy, pedig nem szoktam erőltetni a rajtokat.
Így nézne ki a tervem v1 :) link
Az albán határtól a kompig milyen lehet az út?
A lényeg az lenne odaúton, hogy minél hamarabb odaérjünk. Csak egy szállást szeretnék, Montenegróban kb.
Köszi
Így javaslom.
Lényeg,hogy a Vlore-Sarande szakasz benne legyen,az a legszebb.egyébként van út is,csak éppen építették mikor arra jártunk.Hazafelé a hegyeken át jöttünk,ott olyan új,széles,tökéletes autóút vezet amit bármelyik nyugati ország megirigyelhet,+ lehet rajta haladni.
minden cipzár jól működik, megvannak az esővédők is, az egyik oldaltáskának az esővédőjén van egy hosszúkás lyuk, olyan mintha picit hozzáért volna a kipufogóhoz.
A véleményeteket szeretném kikérni erről a Luis tanktáska és oldaltáska párosról. Van valakinek ilyen? Jó minőségű. Megéri ezt venni vagy ennél valami komolyabb márkát nézzek?
Horvát, Bosznia, Montenegró, Albán, Görög. Montenegróban a parton száltunk meg, utána 2 nap gögögbe majd Dubrovnikba. Ha Albániába mész terepgumi legyen nálad (autopályán is)
link
Az albán határtól a kompig milyen lehet az út?
A lényeg az lenne odaúton, hogy minél hamarabb odaérjünk. Csak egy szállást szeretnék, Montenegróban kb.
Köszi
Lényeg,hogy a Vlore-Sarande szakasz benne legyen,az a legszebb.egyébként van út is,csak éppen építették mikor arra jártunk.Hazafelé a hegyeken át jöttünk,ott olyan új,széles,tökéletes autóút vezet amit bármelyik nyugati ország megirigyelhet,+ lehet rajta haladni.
ismerősöm K4 Bandit 650N-hez keres első lámpát, valakinek nincs véletlenül? vagy bontót esetleg nem tudtok ahol meg lehetne kérdezni?
Köszi.
Megvan hozzá az esővédő? Minden cipzár akadásmentesen működik?
Ha igen akkor érdekel a dolog
A véleményeteket szeretném kikérni erről a Luis tanktáska és oldaltáska párosról. Van valakinek ilyen? Jó minőségű. Megéri ezt venni vagy ennél valami komolyabb márkát nézzek?
http://www.bazismotor.eu/index...
Köszi
Itt a reklám helye
Merre voltál Görögországban ha nem titok?
nekem bevált