Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem sokat mentem még vele, de nagyon tetszik. szerintem nagyon jól megleszünk, még ha ciki is hogy egy szaros robogó. valahogy minőségibb cuccnak érzem mint az SV-t, lehet van köze hozzá hogy újonnan majdnem dupla annyiba került mint egy új SV viszont már értem hogy miért gatya szinte mindegyiken a féktárcsa. motorfék mint olyan nem sok van (a V2 után főleg), viszont nehéz mint a dög, elég nagyokat kell fékezni ha meglódul. márpedig nagyon könnyen meglódul, hiába nem egy erőgép. nagyon jól össze van hangolva, ha rátekered a gázt a motor ugrik kb. a nyomatékmaximumára onnantól a váltó dolgozik ahogy gyorsul a masina, és indulásnál kb. mindent állva hagy, pedig nem szoktam erőltetni a rajtokat.
Így nézne ki a tervem v1 :)
link
Az albán határtól a kompig milyen lehet az út?
A lényeg az lenne odaúton, hogy minél hamarabb odaérjünk. Csak egy szállást szeretnék, Montenegróban kb.
Köszi
Extrahiperszuperallatmegacool.
köszi
Tapasztalat a t maxról?
Így javaslom.
Lényeg,hogy a Vlore-Sarande szakasz benne legyen,az a legszebb.egyébként van út is,csak éppen építették mikor arra jártunk.Hazafelé a hegyeken át jöttünk,ott olyan új,széles,tökéletes autóút vezet amit bármelyik nyugati ország megirigyelhet,+ lehet rajta haladni.
össze tudjuk hozni nem vagy messze, én 15.ker M3 mellett, csörgess meg és megbeszéljük.
Rendben akkor érdekel, mindkettőt viszem. Budapesten össze tudunk valamikor futni a héten? Én a Stadionoknál dolgozom és lakom.
Akkor Albániát merre érdemes átszelni?
ha valakit érdekel oldalidom, sérült ( nem az enyém ) : http://olx.hu/hirdetes/suzuki-...
minden cipzár jól működik, megvannak az esővédők is, az egyik oldaltáskának az esővédőjén van egy hosszúkás lyuk, olyan mintha picit hozzáért volna a kipufogóhoz.
Sziasztok,

ismerősöm K4 Bandit 650N-hez keres első lámpát, valakinek nincs véletlenül? vagy bontót esetleg nem tudtok ahol meg lehetne kérdezni?
Köszi.
Szia,

Megvan hozzá az esővédő? Minden cipzár akadásmentesen működik?

Ha igen akkor érdekel a dolog
link és link, a kettő együtt 18k lenne.
Pont ezek vannak nekem is (eladók) csak a jubileumi kiadásban. Szerintem jók, én elégedett voltam mindkettővel.
Sziasztok,

A véleményeteket szeretném kikérni erről a Luis tanktáska és oldaltáska párosról. Van valakinek ilyen? Jó minőségű. Megéri ezt venni vagy ennél valami komolyabb márkát nézzek?

http://www.bazismotor.eu/index...

Köszi
most is volt az aldiban, 4EFt, én vettem, karácsonyra fogom megkapni :-))
Ebből a legrosszabb Mohácsig volt majd a következő ország ahol szar volt az Albánia, de azt se mondanám rossz útnak, mivel ott út sem volt
Ti arra mentetek? Olyan rosszak az utak? :)
Horvát, Bosznia, Montenegró, Albán, Görög. Montenegróban a parton száltunk meg, utána 2 nap gögögbe majd Dubrovnikba. Ha Albániába mész terepgumi legyen nálad (autopályán is)
Ti is akkor azon a 3 országon keresztül mentetek? Egy alvással le lehet tekerni? Hol szálltatok meg útközben ?
Laller, azért csak motoroztam egyet ha már 15+ fok volt

Itt a reklám helye
Meteorákat néztük meg
Görögország az úniós, oda muszáj elfogadniuk nem?
Merre voltál Görögországban ha nem titok?
szia
nekem bevált