Holnap elvileg jönnek megnézni, postázni amúgy sem szeretném. Pont hívtak ma a fórumra hivatkozva Tolna megyéből is hogy postázni kéne, azt hittem Te vagy az.
Bocs, atvertelel a most az egy 1,5 hete volt. Azota en is a bor fele hajlok, forralva mert nem kalok levegot ugy megbetegedtem. De ma alkohol kura jot fog tenni
Nálam nem lesz gond a méret inkább a hosszusaggal hogy ne legyen rövid
ha hidegebb van felveszem a teli motoros kesztyűt, vagy az is lehet hogy kesobb lesz markolat fűtés
De jó neked hogy tudtál gurulni, nálunk 15 fok van én meg itthon doglok betegen
Mindenképp olyat szeretnek venni ami tetszik. De a bor felé hajlok jobban.
Nekem a perforálás és a szűkösség miatt Kb 18-ig jó.De van egy nagyobb méretű cordurám azt simán rá tudom venni fölé.
Kivettem belőle a protektorokat.
Az igazi szűk keresztmetszet a kesztyű.
Normál nem bélelt bőrben 15 foknál mész egy nagy kört és ha nincs markolatfűtés elgémberedsz egy óra alatt.
20 fokban nem lesz gond.
En most motoroztam benne 3-4 fok volt, alaoltozve. Kezem fazott es a nyakam.
Legtutibb ha olyat veszel ami neked tetszik, mind a kettonek van elonye de egyik sem jobb a masiknal! Bor jobban ved talan de cordura ala meg huzol protektoringet mondjuk.
Őőőő elég téves hogy belesülsz nyáron.
Olyan hőfokban amikor tényleg meleg van tökmindegy mit veszel fel.
De KB 15-20-tól 35 ig jó a bőr.
Vízállóságtól függetlenül.
Corduram van az elején sosem kellett esokabát, pedig kapott vizet rendesen. Első tisztításkor annyi lett a vizallosaganak. Bőr kb milyen hőmérséklet tartományban jó? Az oké hogy nyáron belesulsz mindegyikbe de ha hűvös van s bőr meddig jó? Esetleg egy alaoltozovel?
Ennyit egyelőre nem költenék rá, de lehet, hogy visszatérünk még erre mert van benne fantázia...
Nagyon köszi!
ha hidegebb van felveszem a teli motoros kesztyűt, vagy az is lehet hogy kesobb lesz markolat fűtés
Mindenképp olyat szeretnek venni ami tetszik. De a bor felé hajlok jobban.
Kivettem belőle a protektorokat.
Az igazi szűk keresztmetszet a kesztyű.
Normál nem bélelt bőrben 15 foknál mész egy nagy kört és ha nincs markolatfűtés elgémberedsz egy óra alatt.
20 fokban nem lesz gond.
Legtutibb ha olyat veszel ami neked tetszik, mind a kettonek van elonye de egyik sem jobb a masiknal! Bor jobban ved talan de cordura ala meg huzol protektoringet mondjuk.
Olyan hőfokban amikor tényleg meleg van tökmindegy mit veszel fel.
De KB 15-20-tól 35 ig jó a bőr.
Vízállóságtól függetlenül.