Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mig olaj es viz van benne nem tudod tonkretenni, elvegre hondarol van szo
Ha kivrgeztem a hornyetet tied lehet
De normal utcazasra is keves az idom.
Vagy ezt kell feladni.
lehet valami nekem is kéne pályázni, ha esetleg megmaradna a bőrmotyó
Az lenne a legkisebb. Kinja
Sulykorlatos a motorom
Add kolcson a hornetet.........megoldom a dilemmat.
Juniusig van idom, az se baj ha a hornet marad, akkor cserelek jovore.
várj még egy kicsit, tavasszal tele lesz a HA 500 ezres SV-kkel
Csak lokd meg kicsit szembol de annyira hogy se a fejidom se huto se sarvedo ne.seruljon, eleg ha meghajlik a telo kicsit es adok erte 500at
Es akkor 950 ert viheto.
Jaa tényleg Nem adtam el, csak lejárt hahun a hirdetés. Olx-en fennvan még. Amúgy ha csak törött érdekel, akkor átmehetek rajta a Navarával
Majd eccer megtekintem.
Jovore mas a terv vagy nincs terv.
Azt hittem mar eladtad amugy en nem mentem vele csak Atta, de o mivel nem ment ? varok en meg tavaszig hatha beugrik egy torott gép
Mi a kérdésed? Mentél vele... új lánc, új gumik, túrakormány. Nem húz el semerre, nem sír a váltója 3-ba, 2 gyári kulcs. Mit mondjak még róla? 840E ft-ért elviheted. És ha így teszel akkor elmegyek és megnézek egy 990-es Osztrák típust Amúgy határozottan jó a motor, nem hozod vissza 2-3 nap múlva, hogy ez szar meg az szar.
affenéket
Na jó albánia kicsit necces (de oda is visszamentem, nem volt gond bár néha recegtem)
Montenegró szenzációs hely.Gyönyörű hegyek,nem drága,jó utak,normális emberek...
Macedónia olcsó,szép,nem olyan európai mint Montenegró,de messze nem olyan vadbalkán mint albánia.Ohridra tuti visszamegyünk még pár napos csillagturára.
Neked mi a helyzet a motorral ? Van meg info jol arasitott sv-rol ?
Maramarosban volt meg olyan aszfalt hogy a reggeli10fokban gumit peremig lehetett donteni, szerencsere a hornet jofajta motor es nagyon nehez letenni a labtartot

Csillogott az aszfalt mintha uveg lenne benne, 2sav felfele, egymas utan 7-8 visszafordito
Szotyi úr! Tavaszi nyitó túra terv elkészült már benned?
Jah.
Csak lehet elasnak.
Nem kell nagy godor.
Mindennek megvan a maga hangulata,az biztos,hogy sehol olyan mélyeket nem borítottam mint a szigeten,egyszerűen annyira fog az aszfalt,hogy nincs határa a motornak,csak a leérő alkatrészek,isteni!

A balkánra nem kell előre tervezni,olcsóbb minden szempontból,és Montenegróban gyönyörű helyek vannak.
Jobban tetszett mint olasz vagy nemetorszag, elvannak maradva kicsit, nincs minden korbekeritve savalloval. Odamegyek be ahova akarok
A balkan az ooooooooo........
Ezt jol at kell majd gondolni mert nem fogunk elore foglalni jegyet en amugy is a balkanra mennek szivesebben
Vittem békatalpat.
Lemennék Bosznián át Montenegróba 1.nap,aztán másnap Albánián át a kompig,nagy feeling!

De van aki lement pályán egy seggel,azt rühellném...