Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

két ilyen egymás mellett vagány lenne
Ez a bor vs corsura melyik vizalobb , milyet vegyek tema lassan ubereli az en motorvasarlasomat
Egy kis pontosítást szeretnék kérni.

70-80 ezer ft/db?

"12-13 as szogletest". Ezt nem értem.
Ketto.rozsdamentes.Kb 70-80 ert ebayezek egy 12-13 as szogletest.Ha ez megfelel neked.
Az olcsó csilivilitől félek. Sehol nem tudok utánajárni, hogy ezeknek valójában milyen a fényerejük és minőségük. Így ezt nem tenném fel, az első lámpát fontos alkatrésznek gondolom. Amíg nem tudok arról meggyőződni, hogy ezek az utángyártottak jók, addig nekem felejtős.

Ezért is szeretnék gyárit vagy ha nem is Suzukit de valami márkásat feltenni.

Vagy egy gyári használtad? Mennyiért adnád?
Privátban: jegember kukac freemail pont hu
Ahogy néztem ebay-en van egy határ.UGY 10-15e gyári bontott 40-50e.

Én feltennék egy olcsó csillivillit.

Vagyis nem..............van gyárim.Bontva meg nemigen van.
Köszönöm a segítséget, sajnos egyelőre nem találtam bontottat.
Csak újat, de az meg annyiba kerül, mint itthon. Egy bontott jó lenne, az új azért elég drága.
Köszi
Ohhhhh. Yeahhhh.
jó az új képed.
Es a burben jampibbnak nezel ki ha passzol a motorhoz a szine.
Valószínűleg kevés esős tapasztalatod van.
Ha elkezd esni,mindegy milyen ruhád van,kb 10 perc alatt átázol,tehát az első 1-2 percben fel kell venni az esőruhát.
Bőr jobban véd,kevésbé lobog,szűkebb hőmérséklet tartományban komfortos,a cordura kényelmesebb,jobban szabályozható,szélesebb hőmérséklet tartományban használható,ennek fényében vásárolj.

Én cordurát használok(esőmembrán,bélés kivehető)a nadrágból kivettem a térdvédőt,helyette egy felcstolhatót hordok a nadrág alatt,a kabát pedig passzentos,ha több védelmet akarsz akkor ki a protektorokat és felvenni alá egy protektoringet.
Az 5. Eleg csecse.
ha a szín is fontos akkor itt néz körül, jobbról a harmadik talán jó lesz
Időközben még eszembe jutott valami, facebookon is van SV oldal, oda is tesznek fel eladó cuccokat egy kérdést megér:

https://www.facebook.com/group...
nem lebegteti nagyon a menetszél?
Nem akarom én sokat vízben használni, csak ha elkap egy eső ne kelljen mindjárt út szélére állni és esernyő alá bújni, vagyis öltözni.
Lehet kapni intense orange szinben?
aki vízben akarja használni és nem akarja hogy beázzon annak valami ilyesmit kéne keresnie link
Szerintem álltalában ha látod a gore-tex felíratot akkor az vízálló. Vagyis vizet nem engedi be de a párát kiengedi.

Szerintem egyetlen bőrkabát sem vízálló, max víz taszító, de a víz nem tesz jót semmilyen bőrnek. minden megázás után újra be kellene kenni valami bőrpuhítóval mert bekeményedik. Aki vízben akarja használni folyamatosan annak a kordurát ajánlanám.
Köszi, és most jön általam Zoli kedvenc kérdése vízálló?
Valaki keresett múltkor sárvédő toldatot, bár nincs magyarba posta de egy kinti ismerős segíthet:

toldat
http://www.racer.at/

http://www.racer.at/cms/upload...

ezt a katalógust néztem, van benne pár ruha. Bátran merem ajánlani ezt a márkát, nekem is ilyen ruhám van és hihetetlen jó minőségű...
Azért akarok kesztyűt venni, mert azt hallottam a kesztyű a fő specialitásuk...