Az olcsó csilivilitől félek. Sehol nem tudok utánajárni, hogy ezeknek valójában milyen a fényerejük és minőségük. Így ezt nem tenném fel, az első lámpát fontos alkatrésznek gondolom. Amíg nem tudok arról meggyőződni, hogy ezek az utángyártottak jók, addig nekem felejtős.
Ezért is szeretnék gyárit vagy ha nem is Suzukit de valami márkásat feltenni.
Vagy egy gyári használtad? Mennyiért adnád?
Privátban: jegember kukac freemail pont hu
Köszönöm a segítséget, sajnos egyelőre nem találtam bontottat.
Csak újat, de az meg annyiba kerül, mint itthon. Egy bontott jó lenne, az új azért elég drága.
Valószínűleg kevés esős tapasztalatod van.
Ha elkezd esni,mindegy milyen ruhád van,kb 10 perc alatt átázol,tehát az első 1-2 percben fel kell venni az esőruhát.
Bőr jobban véd,kevésbé lobog,szűkebb hőmérséklet tartományban komfortos,a cordura kényelmesebb,jobban szabályozható,szélesebb hőmérséklet tartományban használható,ennek fényében vásárolj.
Én cordurát használok(esőmembrán,bélés kivehető)a nadrágból kivettem a térdvédőt,helyette egy felcstolhatót hordok a nadrág alatt,a kabát pedig passzentos,ha több védelmet akarsz akkor ki a protektorokat és felvenni alá egy protektoringet.
Szerintem álltalában ha látod a gore-tex felíratot akkor az vízálló. Vagyis vizet nem engedi be de a párát kiengedi.
Szerintem egyetlen bőrkabát sem vízálló, max víz taszító, de a víz nem tesz jót semmilyen bőrnek. minden megázás után újra be kellene kenni valami bőrpuhítóval mert bekeményedik. Aki vízben akarja használni folyamatosan annak a kordurát ajánlanám.
ezt a katalógust néztem, van benne pár ruha. Bátran merem ajánlani ezt a márkát, nekem is ilyen ruhám van és hihetetlen jó minőségű...
Azért akarok kesztyűt venni, mert azt hallottam a kesztyű a fő specialitásuk...
ilyet vennék.
70-80 ezer ft/db?
"12-13 as szogletest". Ezt nem értem.
Ezért is szeretnék gyárit vagy ha nem is Suzukit de valami márkásat feltenni.
Vagy egy gyári használtad? Mennyiért adnád?
Privátban: jegember kukac freemail pont hu
Én feltennék egy olcsó csillivillit.
Vagyis nem..............van gyárim.Bontva meg nemigen van.
Csak újat, de az meg annyiba kerül, mint itthon. Egy bontott jó lenne, az új azért elég drága.
Ha elkezd esni,mindegy milyen ruhád van,kb 10 perc alatt átázol,tehát az első 1-2 percben fel kell venni az esőruhát.
Bőr jobban véd,kevésbé lobog,szűkebb hőmérséklet tartományban komfortos,a cordura kényelmesebb,jobban szabályozható,szélesebb hőmérséklet tartományban használható,ennek fényében vásárolj.
Én cordurát használok(esőmembrán,bélés kivehető)a nadrágból kivettem a térdvédőt,helyette egy felcstolhatót hordok a nadrág alatt,a kabát pedig passzentos,ha több védelmet akarsz akkor ki a protektorokat és felvenni alá egy protektoringet.
https://www.facebook.com/group...
Szerintem egyetlen bőrkabát sem vízálló, max víz taszító, de a víz nem tesz jót semmilyen bőrnek. minden megázás után újra be kellene kenni valami bőrpuhítóval mert bekeményedik. Aki vízben akarja használni folyamatosan annak a kordurát ajánlanám.
toldat
http://www.racer.at/cms/upload...
ezt a katalógust néztem, van benne pár ruha. Bátran merem ajánlani ezt a márkát, nekem is ilyen ruhám van és hihetetlen jó minőségű...
Azért akarok kesztyűt venni, mert azt hallottam a kesztyű a fő specialitásuk...