Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavaly nekem erre a körre elég volt a személyi, sőt még Görögbe is.
Bosznia-Hercegovinán, Montenegrón és Albánián át lehet menni útlevél nélkül? Elég az új személyi, vagy az útlevél a biztos?

Köszi!
valakinek van tapasztalata ezzel az akku töltővel ? anno a Lidliben lehetett venni.
Eyszeubb minden alkalommal elvagni a vezeteket nem?
köszi a féklámpakapcsolót, sajnos nem tudom felberhelni úgy hogy az elfogadhatóan nézzen ki, valahogy visszajuttatom majd hozzád. viszont új ötlet jutott eszembe, egy kis okos elektronikával figyelni a fordulatszámot és mondjuk 1500-1600 alatt megszakítani az oldaltámasz áramkörét, így gyakorlatilag bármikor le lehetne támasztani alapjáraton egyéb beavatkozás nélkül. gázhúzásra meg persze rögtön leállna a motor így biztonságos lenne.
Lehet meglátogatlak, kimegyek a reptérre hátha vannak ernyősök.
Nyugi, kicsit felhos az ég. Mindjart megyunk is egy kört, de csak gyalogtura
Elmotorkázhacc orfűre.

Én melózok.
én sajnos nem tudok röhögni, felháborító hogy Orfűn 15 fok van itt meg a ködös taknyos 2 fok
Ha Zolitol kellene megvennem akkor megveszem ezt inkabb
Erre gondoltam..............de akkor nagyon ge...i lennék.
vedd meg aztán add el neki 12-ért
Vegyem meg levi elől?
eddig nem jelentkezett a kedves vevőjelölt, ami mondhatnám hogy tipikus. szóval még eladó, ha esetleg erre jár valaki
Mar vegeztem ott. Hulye aki otthagyja 10ert de ha megis akkor ertesits
Ha holnap nem viszik el akkor nyitott marad a dolog, Te pl. Pesten jársz suliba, nem?
Ez egy hatalmas hiba, pedig nekem kene az a taska
Bocsi Téged sem lerázni akartalak, de a postázás netto szopás, doboz keresgélés, csomagolás, sorban állás a postán, persze a feladási költség sosem annyi mint amit kalkuláltunk, mégsem olyan, most mi legyen stb., hogy inkább a személyes biznisz pártján vagyok.
Az SV-t már eladtam, csak néha beleolvasok ide is.
Sv-s vagy tolnabol ?
Az én voltam.
Nem en voltam
Feklampa valahol van.
Zoli nincs véletlen valami bontott féklámpa vagy hasonló kapcsolód?