Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem eleg sokan segitenek rendelni innen
Racer weboldalán van más motoros ruha is? Linket tudnál róla dobni?
Olx, jofogás és egyéb ilyen portálokon nem néztél mocit amit bontanak? Ha jól keresel lehet szerencséd lesz.
Sehol, senkinek egy első lámpa elfekvőben?
Utángyártottakból találtam egy csomót, de azokat én nem "merem" feltenni, mert nem tudom milyen a minőségük.
Darázsgarázs,

A Racer Wing kesztyűből van még nállatok? Milyen méretben van még? Egyébként ez egy nyári kesztyű. A racer weboldalán nem találtam ilyen tipust.

Köszi
...pedig reméltem csak azért adod el, mert veszel vmi újabbat
Ha valakinek szüksége lenne jó állapotú Pirelli Diablo Rosso 2 gumipárra (120/70 és 160/70 DOT13) és injektoros kis SV segédvázra, az ne habozzon jelezni, mert elkívánom adni őket.
Oké, tavaszig majd lopok valahonnan egy nyomaték kulcsot
Pont erről van szó nálam is. Amikor Sanyinál voltam, már akkor szegény küzdött az egyik csavar kivételével, mert már akkor elforgott. Sajnos én basztam el, egyszer gagyi imbusz fejet használtam, ami nem illeszkedett bele pontosan és ledarálta az éleket :(
A hátsóülés gumipogi meg azért kéne, mert van egy üléspúpom, aminek nincs olyanja, de a hátsóülésből nem akarok ki-be teszegetőset játszani, mert a végén elszakad.
Csavar akad..........kérdés milyen benne az inbusz rész.............meg szokott forogni.
Apropo! K3 650N-hez:
Valakinek van elfekvőben egy, az első ülés alatt lévő kis takaró műanyag csavar és egy pár hátsóülés gumibak? FIZETEK IS ÉRTE!
Szia, sajnos így alakult...
Ok, rég jártam erre és nem volt kedvem azt az 4-5 oldalt átnyálazni :)
Viszont jó tanács: ha lehet nyomatékkulccsal húzd le, mert ha túlságosan nagy erővel húzod le ésmég nem szakad bele, akkor a motor felhevülése és hűlése következtében méginkább ráhúzódhat és akár komoly baj is lehet belőle.
Csak megkerdeztem mert hahurol eltunt. Ennyi.
Mi van?.....ez nem komoly ugye?
Ha ennyire okos vagy akkor arra még adj egy elfogadható választ, hogy tegnap miért kértél információkat a motorról?
En a mecseki talalkozo utan tudtam mar hogy toled nem veszek semmit
Natesék! Itt van pl egy remek ajánlat
Sziasztok, ha valaki keresne SV-t az enyém eladó:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_1000_s-851
2638

üdv

Padre
Te miről beszélsz gyerek? Nem sérültem be semmin, értem, hogy mit akarsz, csak mondtam mire figyelj, elmondtam, hogy én milyen hibákba estem. Nem vagyok rászorulva, hogy eladjam, emellett van még 2 motorom és 3 autom. Attól meg tényleg nem aggódom, hogy megveszed mivel Neked semmi pénzért nem adnám el ezek után, meg úgylátom attól sem kell félni, hogy valaha fogsz is venni motort...

Jó keresgélést!
Te nem tudod venni a poent ? De ne aggodj attol nem kell felned hogy en a Te motorodat fogom megvenni
Koszi közben már többen is hozzászóltak és én is megtaláltam hogy a kuplung oldali műanyag dekli eresztett. Alsó csavar laza volt. Majd kiderül tényleg csak ennyi volt e a gond.
Vannak igényeid! Ingyen legyen és makulátlan... Amúgy vigyázz a töröttel, mert ugye kipróbálni nem fogod mikor megveszed... Fejidomot rakattam már össze töröttet és kurva szarul áll benne a lámpa meg a műszarfal (nyilván görbült a fejidom tartó is amit soha nem egyenesítesz ki) Namármost egy fejidom akcióba 35, lámpa szintén, tartó 25. Az, hogy egy sérült SV-be ne sérüljön a hűtő az fizikai képtelenség mert az a legszélső pontja, egy 1000-es hűtő fehér holló és ha van 40-től felfele, kipufogó tuti szar lesz mivel min2 oldalon van, így az is kell. Szóval szerintem elég könnyű elszálni egy törött SV-vel árakban, jóval 500 alatt kell venni, hogy jó legyen. Aműgy olx-en hirdetnek egyet 300ezerért egy kéket. Na az törött
Én már jártam így. Úgy tudod a legjobban megállapítani, ha szárazra törlöd, beindítotd/használod, majd újra ránézel.
Nekem a váltófedél tömítés adta meg magát, de kicseréltem mindkét oldalit, ha már ott jártam...
Ne fogadj erre