Eggyik sem vizallo, cordura kicsit jobban de ha egy tegyuk fel nyarizaport elkapsz aztan ki is rohansz alola kb tokmindegy melyik van rajtad, viszont ha egesz nap azni fogsz akkor ugyis kell esoruha.
Ne idegelj má ezen a vízállóságon mert tökön szúrom magam.
6 év 50e km alatt 4-5x áztam meg rendesen és 3x kicsit.
volt olyan év ahol sosem vettem fel esőruhát csak porszáraz bűrt.
A glocneren 2x voltam előtte-utána mindenki esőbenködbenhóban csak én 40 fokban másztam le ahhoz a rohadt gleccserhez.
Na jó fussunk neki,Menetirány szerinti jobb oldal a kuplung és a betöltő nyílás nuku műanyag dekli.
Bal oldal generátor,kilsánckerék műanyag dekli alatt nuku olaj betöltő.
a legtöbb bőr perforált többé kevésbé, különben idő előtt megsülne benne a kedves motoros szóval marad a kordúra, ]de az meg messze nem véd annyit mint a bőr, egy esésnél konkrétan kilyukadt a térdemen
nekem egyszer lánccsere után a kuplungkinyomó pálca mellett szivárgott. a mester jóindulatból bekente a pálcát valami jó masszív grafitos zsírral, az meg jól kicsinálta a szimeringet. pont Ausztriában volt az ominózus Kopasz féle bulin.
Nem a kuplung oldalon van a betolto?
Ha a kislanckerek műanyag deklije akkor vagy a lanctrutyi folyik vagy a lanckerek tengely Szimering.
Elso kicsit szivas masodik nagyon.
Úgy néz ki megtaláltam az olajcsepegés okát. Ha jól mondom akkor generáltor oldali műanyag dekli (ott ahol az olajat töltjük be) alsó csavar elég laza volt, meghúztam majd 1-2 nap múlva kiderül ereszt e még. Kérdés ott van valami tömítés vagy maga a fedél tömít? Mert ha ereszt tavasszal leveszem kenek alá valami pasztát.
Sziasztok,
továbbra is keresek első kerek lámpát konzollal 1000-re (2006).
Ha valakinek van, keressem meg pls... Nem feltétlen ragaszkodom az SV-éhez, de valami márkás/gyári kellene.
Köszönöm!
Sziasztok!
Tavaly balga módon eladtam az Sv 650S-emet.
Nagyon megbántam .
Keresek megvételre főként sérült sv-t, csak injektoros érdekelne.
Második motor lenne, pályázásra használnám, papír nem lényeg.
Fő alkatrészek legyenek rendben.
6 év 50e km alatt 4-5x áztam meg rendesen és 3x kicsit.
volt olyan év ahol sosem vettem fel esőruhát csak porszáraz bűrt.
A glocneren 2x voltam előtte-utána mindenki esőbenködbenhóban csak én 40 fokban másztam le ahhoz a rohadt gleccserhez.
Bal oldal generátor,kilsánckerék műanyag dekli alatt nuku olaj betöltő.
Kezdek kiábrándulni a bőrből, azt hittem legalább vízállók
Ha a kislanckerek műanyag deklije akkor vagy a lanctrutyi folyik vagy a lanckerek tengely Szimering.
Elso kicsit szivas masodik nagyon.
Eladó esetleg ha valkit érdekel :) http://www.kepesmotor.hu/motor...
továbbra is keresek első kerek lámpát konzollal 1000-re (2006).
Ha valakinek van, keressem meg pls... Nem feltétlen ragaszkodom az SV-éhez, de valami márkás/gyári kellene.
Köszönöm!
Tavaly balga módon eladtam az Sv 650S-emet.
Nagyon megbántam .
Keresek megvételre főként sérült sv-t, csak injektoros érdekelne.
Második motor lenne, pályázásra használnám, papír nem lényeg.
Fő alkatrészek legyenek rendben.