Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát így:
1999:X
2000:Y
2001:K1
2002:K2
stb,stb
A Suzukinál 71-től ABC betűivel jelölik R-ől 2000-ig (Y) ami az
2000-től jön a K1-9
2010-től L1-9
Helló!
Ha jól emlékszem a 2000-es Y kód.2003-ig műanyag volt a kuplungfedél külső része.Tehát 2 darabból volt és O-gyűrű van köztük.Elvileg a zajcsillapítás miatt.Ami neked kell az nekem megmaradt a motorból mikor eladtam.
meg tudlak érteni :)
mond az asszonynak addig ne nézzen oda míg te megnézed
Hoppala, sarga, usd telo hmmm csak.650es...
Srácok ha 2000-es a motorom akkor az K00 vagy Y? Mi a jelölése nem tudjátok?
na ezt majdnem akkor nyitottam meg amikor bent volt az asszony, olyan fülest kaptam volna hogy kettéfejelem a monitort
köszi, jó tanács
Na ezt csak nektek srácok:

kép

hosszú combú még lehet, lehet pont az eseted
Nekem K5 volt.
Ha leveszed kiderül.
No para, csak a linket akartam elküldeni, vagy egy képet a ruháról, én nem vagyok fotogén, még a végén rémálmaitok lennétek
Ezen van még egy dekli középen, nem kell az egészet levenni.

Kérdés hogy ez alatt milyen tömítés lehet?
Nem esz meg a bácsi.
Nem idegelem, mert a végén nem tud aludni, vagy nem készül el a robogó
jézus nevére nehogy modellt állj tangapapucs,bőrszerkó,sisakban mint a gixxeresek.

Ha veszel rád tartozik......még ha 20 éves szöke hosszúcombú nö lennél egye fenyő.............de nem.
szerinted felülnék mögé? engem Sanyi vitt fel talán 2009-ben 1x a Glocknerre, amikor váratlanul szövetig kopott a hátsógumim
Kuplung.

Szerintem fém de fingom sincs.nem most taperoltam utoljára.
Áztam már eleget, tököm akar ázni, és amilyen szerencsém van mindig kifogok valami esőt motorozás közben. De ha egyszer veszek ruhát esküszöm megmutatom nektek milyet vettem
Akkor jobb oldal betöltő, és kuplung, pedig az műanyag mert úgy kopog, tuti nem fém. Vagy nem jól gondolom? Amúgy azt hittem a kuplung másik oldalon van mert ott van a kuplung bowden is.
Na húzzá biokűrtőskalácsot sütni mert nem lesz meg a napi 575 db.
Nagy dilemma mit vegyek, de akkor is bőrt szeretnék. Vagy pedig nem kell esni :D
Lecci idegeljed meg a vizallosaggal