Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na abból a magam példáján okulva nem tennék mást mint amit előírnak.....a váltónak a Békában kimondottan nem tetszett a 15-50-es igaz azt még télen tettem bele, most a 10-40-es Valvoline Synpowerrel csöndesebb lett és könnyebben veszi a sebességeket.
Ja jó, hülye vagyok!
Motorolajra gondoltam.
sokkal és mert... az SV telója alapból nem túl jó és a 15-el sokat lehet a csillapításon javítani, felütni ettől még felüthet, de azért sokat segít....mondjuk nem csak az SV-be teszem már ezt hanem szinte mindegyikbe hacsak a tulaj nem ragaszkodik az eredeti 10-hez és eddig mindenki meglepődött azon, hogy mennyivel jobb lett....
Miért lenne jobb a 15W-s olaj?
Arról ne is beszéljünk hogy az iylen olajboltok mit is adnak el, mert nem egyszer nem az van a flakonban aminek kéne.
Méghogy gyári olaja, lol...
Amúgy nem tudom mit értesz olajevés alatt de az 1-2 deci/6000km-nek örülni knée inkább.
Mail ment.
Ennél kicsivel olcsóbb nálam a Valvoline Durablend és ennyibe kerül a Motul 5100. + ha szűrőt(ami 1950) is tőlem veszik ingyenes a csere. És természetesen minden itthoni nagykerből származik és bruttó ár.
Hali! Az én sv-m (k6 650) szerviz manuáljéban 10w-40 van megadva szerintem ezt azért érdemes betartani biztos nem véletlen írjék h ilyen kell bele. én REPSOL tettem bele 10w-40 résszintetikus
http://www.olajshop.hu/termeke...
szerintem jó én meg vagyok vele elégedve bár a srác a szervízben azt mondta h ez vékony lesz neki és olyan 3000 km múlva neki áll zakatolni majd tőle a motor de eddig semmi az árához képest sokkal jobb paraméterekkel rendelkezik mint a többiek (ennyiért nem találtam csak ásványit) a másik amin még gondolkodtam a valvoline nak is van 10w-40 full synt olaja
http://www.formula3000.hu/shop...
csak az drágább volt ezért lett a repce most kb egy árba vannak én legközelebb is e két olaj közül választok
A motul-t is sokan használják de az amennyire én tudom lényegesen drágább szerintem most ár érték arányban a VALVOLINE a BEST BUY
Csak nem kérnek ennél többet.....nem is lenne miért...
Messzemenőkig ez a legkisebb óradíj amit hallottam. Kár, h nem vagy a környékemen.... na majd holnap megírom mi mennyi volt
és ez bruttó....
én 3 órát mondok rá és 3500 az óradíj így 10500+3600olaj+5800szim+porvédő..... ha teheted 15W-s olajat tegyél bele....ég és föld a kölünbség.....
Ma megvettem a Suzuki márkakerbe a szimeringeket, csak a 2 szimering 3600 zlotyi volt. Holnap csinálják a szervízbe, kiváncsi leszek mennyibe kerül. Több helyen megkérdeztem, az órabér 4500 és 6000 között van, csak van ahol 2 órát mondtak rá és van ahol 4et... Nem mindegy
hát nem tudom, pl nálunk az olaj+szűrő árában benne van a csere munkadíja is pedig az olajakat is jó áron adjuk...
Örülök, ha nem találsz 26ért mert akkor legalább igazat mondott a beszállító, h beszerzési áron adja nekem Azért kaptam meg ennyiért mert a céges gumikat mindig Tőle veszem meg évi 0.8-1 millio ft értékben. A gumát ebknt Bonyhádon vettem, de ennyiért nem tudok szerezni még, nem akarom, h azt hidje kereskedek vele
Nem tok békaevő nyelven.

Egyszerű vagyok mint a faék.Mi a külömbség a laikusok nyelvén?
Van némi különbség......

http://two-wheels.michelin.com...
Várok én hogy a viharba ne várnék.Max lesz új csak az elsőt nem tom hogy fogy meg ha másik van hátul mint elől azt se tudom jó e autónál nem szerettem olyan szépen mentem kilincsel előre.
Nálatok hogyé egy új?
Mondjuk nem dunlop D208 valami túrásabb aminek a közepe jobban bírja.
Ebből a méretből nagyon kevés a használt, ezzel ritkán pályáznak. Jövőhétre talán lesz.
Ahogy látom használtgumi nem jön be nincs nagy tolongás.Akkor mamás stílusban a Conti Road Attack lenne a nyerő?
Vagy valamelyik Michelin PR és PR2 közti külömbség jelentős?
Titok, hogy hol? Mert az elég jó ár! Hátulra 160/60-as méretben...
www.olajbolt.hu

Szerintem még esetleg postával is megéri, pláne, ha két olajcseréhez bevásárolsz, vagy autóhoz, vagy nemtudom.
Kokrét típust én nem mondanék. Én 10W-40-est tennék bele. És ha számít, én igaz Hyoba Elf Moto 4 HP Eco-t töltök.
köszi!
Simán menni fog nem nagy kunszt.Zsírtalanítani és kosztalanítani és zsupsz.Sokat kell hozzá hajlongani.:)