Csak a hátsó mennyiért lenne?Az ezres Sv-mre is jó?(imádok hülyeséget kérdezni, ez nálam már életstílus )
Legtutibb lenne, ha Tsanyinál tudnád hagyni, mint az eücsomagot, mert jövőhét végén jutok megint haza, aztán hétfőn (Sanya még nem tud róla ) be is ugranék lecseréltetni a hátsót.Azt akkor elön hátul szép egyforma lesz:)
Nekem fel van dobva egy Finster nevezetű hangágyú, nem hiányzik még egy dob, csak súlyfelesleg.
Egyébként meg van olyan szomszéd, aki kifejezetten szereti a hangját.
Hát a kétoldalt két dob még tetszene is de max olyan amibe lehet tompítót rakni és ingyé hozzámvágják.
Majd ha megnövök lesz pénzem a hátsó lábtartó már a csomagtartó miatt úgyis jön így csak a dobot kell rápasszítani.De ez még a jövő zenje nagyon.
Én a jövő hétvégén megyek valami motoros biztonsági kurzusra,úgyhogy az nem jó......szept.12-én aranygyűrűt húznak az ujjamra,akkor meg azért nem jó.......
Legtutibb lenne, ha Tsanyinál tudnád hagyni, mint az eücsomagot, mert jövőhét végén jutok megint haza, aztán hétfőn (Sanya még nem tud róla ) be is ugranék lecseréltetni a hátsót.Azt akkor elön hátul szép egyforma lesz:)
Egyébként meg van olyan szomszéd, aki kifejezetten szereti a hangját.
Majd ha megnövök lesz pénzem a hátsó lábtartó már a csomagtartó miatt úgyis jön így csak a dobot kell rápasszítani.De ez még a jövő zenje nagyon.
Lehet hogy hétfő lesz akkor, ha nem gond.