Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A balatonnál sok a kocsi.Lehet erre is de talán kevesebb.
Ha valaki sportdobot szeretne faragni, van egy karcos komplett kipufrendszerem elado
Én is menni akarok veletek gurulni egy nagyot, de Békéscsabáról ha felmegyek Bp-re akkor nekem az már egy jó kis túra (sajnos).
Én akarok, de az 5-6 sem jó a változatosság kedvéért :)
Nekem is rögtön volt töltés, és az alapjárat is stabil lett.ha arra járok találkozhatunk.
Csak a hátsó mennyiért lenne?Az ezres Sv-mre is jó?(imádok hülyeséget kérdezni, ez nálam már életstílus )

Legtutibb lenne, ha Tsanyinál tudnád hagyni, mint az eücsomagot, mert jövőhét végén jutok megint haza, aztán hétfőn (Sanya még nem tud róla ) be is ugranék lecseréltetni a hátsót.Azt akkor elön hátul szép egyforma lesz:)
Esetleg a Balaton felé?
Tipp,kiindulásnak....
Nekem meg kifejezetten írtóznak a hangjától... Igazi rebellis és ellentmondást nem tűrő hangja van így..
Jó lesz szerintem.
Neked nem jó az ötödike?
Azokból a nagy egybedobokból 2 kisebb kijön anyagban csak fül kel kettő rájuk meg vég.
Nekem fel van dobva egy Finster nevezetű hangágyú, nem hiányzik még egy dob, csak súlyfelesleg.
Egyébként meg van olyan szomszéd, aki kifejezetten szereti a hangját.
Igen 2 a 2-be az igazi.. Én csak úgy hívom a kipufogóimat,hogy szomszdéok kedvence..
Hát ezt mondom én is 2 henger 2 dob.Oszt had szóljon.Bár most még elég a gyári.Ha borulok bal oldalt legalább azt nem cseszi el.
Hallottam már(igaz tuono-n)egy dobra alakított mivv kipufogót de anyira nem adta.Legalábbis 1000-es motoron nem..Én maradok a két dobos megoldásnál.
Hát a kétoldalt két dob még tetszene is de max olyan amibe lehet tompítót rakni és ingyé hozzámvágják.
Majd ha megnövök lesz pénzem a hátsó lábtartó már a csomagtartó miatt úgyis jön így csak a dobot kell rápasszítani.De ez még a jövő zenje nagyon.
Tényleg,holnap már bent leszel 10-kor a Gyömrői úton?Arra kanyarodnék.......
Az a baj, hogy holnap 5-6 körül elmegyek és vasárnap jövök.
Lehet hogy hétfő lesz akkor, ha nem gond.
Ilyesmire gondoltam..
Én a jövő hétvégén megyek valami motoros biztonsági kurzusra,úgyhogy az nem jó......szept.12-én aranygyűrűt húznak az ujjamra,akkor meg azért nem jó.......
attól függ beesik-e valaki délután.....így bizonytalan, de általában 5 körül....
Holnap mikor érsz haza?
holnap hazahozom a láncspray-t és valamikor átjöhetnél érte....