Sima felszint 10w-40 es hogy most mi a neve nem tudom egyszer ment fullszint de attol mintha hangosabb lett volna.
De ahol boltolok ugyanannyi szinte a motul 5100 mint a repce.parszaz a kulonbseg igy mindegy.megy a motul.
Manual irja milyen tomites kell oda. Nagyon sok esetben rez tomites van sok helyen pl vezlanc feszito patron csavarjaial is. Tehat a rez tokeletes plane ha nincs szetgyalulva felhevited mig vorosen izzik azzan be a hidegvizbe es mehet ujra fel
körbe húztam a kezem rajta, vagyis a folyás körül sehol nem láttam semmit, próbáltam a leeresztő csavaron is húzni meg sem moccant, persze nem azt jelenti hogy nem ott ereszt. Milyen tömítés megy alá? Réz? Hányas? Más nem majd tavasszal olajcserekor kiderül mi a fene van vele, remélem nem a nagyobbik baj.
Ma megint kinéztem a vasra a garázsban, megint cseppenik belőle az olaj a blokk alján a két fél összeillesztésénél.
Járt már valaki így? Tömítés ereszt vagy mi a fene?
Ez jó ár az N-es fejidomért!
Gondolkozok mostanság én is valami kis átalakításon. Valami vagány fejidom kéne. Egy kawa z750 fejidom jól nézne ki :) Nem lenne valami olcsó...
Na pontosan erről beszéltem, hogy a cordurát takarítani nem lehet. Nekem is addig volt vízálló míg egyszer ki nem takarítottam. Után annyi. Persze csak kézi mosással lehet, gépbe tilos, de akkor se lesz olyan mint eredetileg ahogy írtad is. Majd keresek valami bőrt ha találok.
De ahol boltolok ugyanannyi szinte a motul 5100 mint a repce.parszaz a kulonbseg igy mindegy.megy a motul.
Szívesen!
Nálam megvan.
Dobj egy mailt és küldöm.
gocseszkukacgmailpontcomra.
Space Monkeez - Speed Racer
http://www.superzone.hu/
Járt már valaki így? Tömítés ereszt vagy mi a fene?
Gondolkozok mostanság én is valami kis átalakításon. Valami vagány fejidom kéne. Egy kawa z750 fejidom jól nézne ki :) Nem lenne valami olcsó...
Ez meg N-s gyári? Nem láttam még ilyet.