nyári bőrkesztyű teljesen ok hűvösebb időben és esőben is:
markolatfűtéssel
van vastagabb kesztyűm,de évek óta nem használom mert a markolatfűtés miatt nem kell,kb 5 fokban fél órát simán elvagyok benne
corduravásárlásnál meg arra nagyon kell figyelni hogy a lélegző,páraáteresztő tulajdonság fel legyen sorolva a leírásban
pl shox(meg az egész piac) tele van saját márkás nylon szarral amibe belerohad az ember
...most vettem a sokadik cordura dzsekimet hosszas keresgélés után:roleff colombo ,ami nekem fontos volt hogy minél több cippzáros szellőző legyen rajta.
ja és cordurát mosni nem érdemes,mert óvatos mosással ujraimpregnálva(2-3000ft-os spray) sem lesz olyan mint gyárilag a vizállósága
Szólhatsz,de van értelme?
Ha az első 10 percben ronggyá ázol,akkor addig menni kell míg száraz,napos helyre nem érsz,vagy időben kell beleugrani az esőruciba,de ez nem megy mindig hibátlanul,soha nem is fog.
Onroad.hu-n Mackó most tesztelt esőruhát,annyiért nem tűnik rossznak de azért azt a maga valójában kell megszemlélni.
Nekem is kellene vmit újítanom a lildl-s helyett.
Ez szuper ötlet.
Majd legközelebb szólok a langaléta elöl haladó úrnak hogy ha az úton mindenki fedél alatt dekkol legyen olyan kedves ne mondogassa hogy motorozni jöttünk ugyhogy gyerünk má.
És volt max 20 perc tankolással együtt.
Semmim nem szárdat meg ennyi idő alatt.
Az elsőnek jó volt az anyaga ilyen orkénszerű de olyan sokat döglott osszehajtva a pakkban hogy repedezett lett.
A második egy gumírozott vacak.Az pikpakk szétfoszlott.
Ha eljutok a lajosba nézek valami méretest.
Kesztyure nekem a megoldasom a vastag sarga gumikesztyu, az a vc pucolos, esoruha meg obi vagy valahol vettem zold ruhat, log rajtam de nem szakadt meg le, igaz atlatszo ragasztoval karcsusitottunk rajta de fasza volt mert a 6fokban nem faztam
Vetem esoruhat.
En beleferek a borruha nem,ha kiszallok es a ruha megy bele az nem tuti.
Vettem munkavedelmit az repedezett es ott azik,vettem megegyet az egy nap palyazas alatt lefoszlott.
Jelenleg inkabb azok majd megszaradok bar addig nyomorultul erzem magam.
Szivatosabb ha a kesztyu azik at.
Nem szarad olyan konnyen.
Hiszed vagy sem mikor új volt a ruhám bírta az egész napos szakadó esőt, és egy cseppet sem ázott át. Pedig Probiker, nem egy nagy márka.
Kukás zsák helyett inkább menj el tavasszal a lidl-be és vegyél egy motoros esőruhát, vagy valamelyik horgász boltba eső ruháért, bár azt a szél elég jól lebegteti, igaz 90-100 nál lehet vele közlekedni még.
markolatfűtéssel
van vastagabb kesztyűm,de évek óta nem használom mert a markolatfűtés miatt nem kell,kb 5 fokban fél órát simán elvagyok benne
corduravásárlásnál meg arra nagyon kell figyelni hogy a lélegző,páraáteresztő tulajdonság fel legyen sorolva a leírásban
pl shox(meg az egész piac) tele van saját márkás nylon szarral amibe belerohad az ember
...most vettem a sokadik cordura dzsekimet hosszas keresgélés után:roleff colombo ,ami nekem fontos volt hogy minél több cippzáros szellőző legyen rajta.
ja és cordurát mosni nem érdemes,mert óvatos mosással ujraimpregnálva(2-3000ft-os spray) sem lesz olyan mint gyárilag a vizállósága