Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van turaborruha?
Miamano.
Esni csak a perverzek akarnak.
Persze en se akartam megis sikerult.
Es meg repetaztam is annyira megszerettem.

Nya szoval vizallosagon ne agyalj mert olyan nincs.
Meg a cordura se birja az egesznapos aztatast.
De sebaj mert feltalaltak a kukaszsakot.
En mondjuk csak maxi 200 literesbe ferek el de ha kisebb vagy talalhatsz mindehol ugyhogy hajra.
Hááát esni kevés ember akar, de azért néha összejön és akkor nem árt egy olyasmi ruha ami jobban véd. A corduránál ebből a szempontból jobb, de az meg kényelmesebb viselet, nekem mindkettő van és télen a cordura nyáron bőr.
Nem nem, mi ott nem voltunk még
Igazat szóltál, túra-bőr ruhát eddig nem is nagyon láttam ami tetszik, nagyon nem tudom eldönteni mit vegyek. Cordura is jó csak macerás tisztítani, legalábbis úgy gondolom a bőrt könnyebb. Esni meg egyikkel sem akarok
A sportruhák semennyire sem vízállóak a túra bőrruhák valamennyire igen, de ugye a bőr az bőr....vízállóságban a cordurával nem veszi fel a versenyt viszont a szervek egyben tartásában sokkal jobb.
Köszi ez egy hasznos infó volt, úgy vagyok vele ha már ennyit kiadok érte akkor legalább legyen valamennyire vízálló, ettől pl kicsit jobban. Sárga izét ismerem ;-)
Csak valamennyire, ha elkezd esni azonnal átázik legfeljebb amíg csepeg addig bírja, a gerinc proti nekem is benne van mert eredetileg valami szivacs van csak benne és ugye külön nem akartam hordani egy nagyot így belekerült az a sárga izé....elvileg az is jó, de persze nem ér le annyira mint a külön hordott.
Valamennyire vízálló? Ha jól olvastam csak gerinc protektort kell bele venni utólag, ez igaz lehet?
Nagyon betojtam volna egész addig a pillanatig amíg az övébe nem dugta a stukkert,azzal a lendülettel felkaptam volna a csávót és hozzávágtam volna a másikhoz,utána addig rugdosnám amíg mozog.....itt ez leegyszerűsödött....brrrrr...
Nekem ilyesmi Berik van vagy 7 éve....kedvelem és nem kényelmetlen, de ugye ez forma függő. Anno 100-ért vettem a motor mellé.
Erről a ruháról mi a véleményetek, valakinek esetleg volt már ilyenje?
Akkor sem szeretnék sosem így járni, de ahogy láttam ott sok mindenkinél van stukker
Pedig happy end lett a vége.
Ezt a vidit láttam már, nem szeretnék így járni.
Pécsváradon nem voltatok árulni Leányvásárkor?
Nem jól tömted bele a lyukba biztos azért hagytad el
Talan fr vezeti a legtobb kukacolt gumival megtett km t.
De nem biztos.mintha tiznel tobb lenne.
Enis hasznaltam van is 160-17el egyet elhagytam.
Köszi! Javítás után esetleg gumissal javíttatni? Az sem szabályos?
Erdelyben 2defektet javitottunk vele, most is az a gumi van a motoron es hibatlan. Szerintem ezerszer jobb mint a spray, hivatalosan mozorgumit javitani nem lehet, de ha mar ugyis kuka a gumi es jo messze vagy otthonrol, beletolod ezt a kukacot es hazamesz de akar mehetsz tobb ezret is gond nelkul, csak elmeletileg nem lenne szabad, viszont nagyon sokan jarnak javitott gumivel es gond nelkul

Spraynel tuti jobb, utana te dontesz mit csinalsz a gumival
Használt már valaki ilyen defektjavítót? Megér 6000 pénzt? Illetve ez nem olyan mint a spray hogy utána kuka a gumi?
Ebbol mar csak az en adom jon le.
Mondom.
Elvagyok de nem habzsidozsi.
230000*400*0,1 az elég soványka, rezsivel, bérekkel stb. semmire nem elég, akkor panaszkodhatsz egy kicsit
Volt esetleg innen valaki ma a fehérvári mikulás-guruláson? Láttam egy-két SV-t..
KB 8-10% marad.Nem egy újgazdag mercivásárló,szlovák rendszámmal de se hitel se tartozás.
És ha valami kell arra akad lé.Prsze nem dubajba kurvázni vagy hegyet mászni pakisztánban.
Viszont kiszámíthatatlan.
Hol OK hol kopp.
Nem a legjobb.