Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo ez a beveteled de mennyiert veszed a butort ? :D mennyit keresel rajta, mi nem vagyunk afasok tehat kicsivel tobb mint 1misivel rovidebb az ev vege
Sose hagyom abba a panaszkodást.
Hello. régebben valaki ajánlott sv650 fötengelyt csapágyakkal,nem tudom megvan-e még.
ezek után kéretik nem panaszkodni, Mr Jólmenővállalkozó Úr
Mondhatnám úgy is hogy évi 230000 darab tehát az év 365 napján 575 db-ot akkor jól vagy.
Ugy is a finom, frissen. Ezert nem visszuk se boltba se sehova, hidegen 2naposan mar nem jo. Ezert hasznalunk csak minosegi alapanyagot akkor is ha 2x az ara mint az olcsonak... minoseg megeri. Es az a rengeteg ember aki visszajon hogy evett masnal de szar volt.
Attol hogy osszejon evi 1ilyen napod....
Ez jó minőség,szerencsére,amúgy is csak friss,meleg kalácsért vagyok hajlandó pénzt adni.
Mennyi mindenre jó ez az sv fórum!
Huhh ha a csütörtöki napon 2000 db kürtőst adtatok el akkor leköröztél.
Nemtudom, nem ismerem. Mi rendezvenyekre jarunk csak. Semmi tartositoszer, nem zsakos porbol csinaljuk. Sok olyan kurtoskalacs van hogy csak macskat dobalbam vele
Nekem hétfő reggelenként hoznak frisset 400ft-ért helybe ha kérek,jó az?
Biztos lehetsz benne hogy nagyobb sikerrel mint te a butorokat
Szerintem csak probaljak.
Igazából talán évente 1-szer járok arra,ti amúgy a kürtöst áruljátok?
Johettel volna Szekszardig, igaz csak.delutan értemoda de van friss forro finom kurtoskalacs
Az csak 15 dollar.nem nagy penz.
ne, panaszkodj, nekem a szaros robogómba ebből kell 3db. mert valami okos szétkúrta a fejét.
Régi F Astrahoz én pont így vettem egy doboz csavart 500-ért. Persze magyarban bontóból. Mai napig kell ide oda, illetve jó ide oda 1-1 csavar patent stb.
Nem.de az enyembol nem erdemes kivenni.nem illik a suzukiba.
Ha csavarok kellenek ebay en a profi bontosok feldobnak bontas utan pakkban minden apro bizgeret.azt erdemes loni.
Bar lehet draganak tunik jol jon ha egy ezernegyszaz forintos csavart kell potolni.
En is szemezek egy ilyen nyolc rugos. Csomaggal de tizenhat a posta usa bol.
Igen
Ez nekem jött?
Suzuki Hollós
Gondolod más gyártó ólcsóbban adja a Suzukinál az alkatrészeket?
Tekerd ki egy parkolo suzukibol.

Meg jo hogy mar nincs suzukim.
Sziasztok,

Gyári suzuki alkatrészeket hol kapok a legolcsobban? Van magyarországi beszállító akinek nincs 300% haszna rajta?

Pl ezt:http://www.partzilla.com/parts...

Mindent ilyen ökör áron adnak?