Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Jó ára van, abból már 2 martint tudok venni és esetleg dupla puffra alakítani, bár ez nincs tervben :D elég lesz egy is majd reggel ébreszteni a szomszédokat.

Szép hangja van amúgy, nagyon jól szól.
Ja és egy bőrtalpú, hasított bőr zsákvászon kombójú téli csizma ami a vágóhidakon és a postán volt rendszeresítve
Jól nyomtad, ízületeid hogy vannak?
Táviratot ma már nem kell vinni, megy helyette email
Trapper farmer, Kiskörösi buko, és +5 fok alatt szilánkosra törő műanyag esőruha
Fertozes nelkulis.
Akkor hagytam abba no meg én a belvárosban küzdöttem.
Nem fogadták el, de ettől még ahogy írjátok simán elképzelhető, hogy csak "saját" előírásaik voltak.
Hú, most megnyugtattál. Már azt hittem megfertőzött Zoli és össze vissza beszélek
Nem fogadták el? vagy külön mondták neked, hogy rajta kell lennie különben nem fogadják el?

a hatályos törvényben ez van:

304/2009. (XII. 22.) Korm. rendelet 3. §-a
A közúti közlekedési nyilvántartás járműnyilvántartásba bejegyzett jármű tulajdonjog változását igazoló teljes bizonyító erejű magánokirat kötelező tartalmi elemei a következők:
a) a jogügylet ingyenes vagy visszterhes jellegének meghatározása;
b) a jogügylet tárgyát képező jármű azonosító (rendszám, alvázszám) és gyártmány adatai;
c) a felek természetes személyazonosító adatai (családi és utóneve; születési helye és ideje; anyja születési családi és utóneve), a személyazonosságát igazoló okmány sorszám adata, valamint lakcím adata, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet megnevezése, képviselőjének adatai, székhelyének (telephelyének) címe, cégjegyzék-, illetőleg nyilvántartási száma;
d) a járműhöz tartozó okmányok (forgalmi engedély és törzskönyv) sorszáma, az okmányok átadásának-átvételének ténye, időpontja;
e) a járműnek a vevő birtokába kerülési időpontja;
f) a jogügylet hatályba lépésének napja;
g) a felek nyilatkozata, mely szerint mindkét fél teljesíti bejelentési kötelezettségét a közlekedési igazgatási hatóságnál a tulajdonjog változás hatályba lépését követő, jogszabályban meghatározott határidőn belül;
h) a felek nyilatkozata arról, hogy ismerik a bejelentés nyilvántartásba történő bejegyzéséhez fűződő joghatásokat, valamint a bejelentés elmaradásának, illetve bejelentési kötelezettség késedelmes teljesítésének jogkövetkezményeit.

Csak azért kérdezem mert én is hallottam olyan esetről amit te mesélsz, de akkor ezek szerint olyan dolgot követelnek amit nem tehetnének...

Hozzáteszem hogy a vagyonszerzési illeték kiszámolásához vételárra nincs szükség. Szerinted adóznom kell valahol az összeg után még?
ment=mentek
85 vagy 86-ban volt az a brutál tél, a tétényi úton a kórháznál korcsolyával ment el mellettem az úton
83-87 112-es 125-ös csúzli
Francos modern világ.............oszt jön egy kis fagyos eső és előkerül a petróleumlámpa.
Mikor, hol? Én 81-83-ig Bp. 4-es posta, motor.
Pár éve azt hiszem megszűnt a normál, de dísztávirat van igaz az már nem időkorlátos.
Használtan vettem, 80eFt-ért akadtam rá egy bontósnál.
Ilyen az enyém.
Nem nagyon van róla kép. Nem karbon azt tudom :)
Eredetileg Hayabusára van ez a dob, úgy alakítottam át. Videóim között meghallgathatod.
Van még egyáltalán távirat?
Én is táviratos voltam
Asszem -15°volt a leghidegebb a modern koromban (már nem szoci ) mert ifjúként 81'-ben mivel ez volt a melóm mindegy volt az időjárás, tél, hó, sár vagy forróság nem számított...a távirat igen.
Én volt amikor -2 fokban is motoroztam, igaz csak 10 km-ert de elég gyenge tempóban. Többet sose, még a tököm is lefagyott
Árban milyen kategóriát visel a dobod? Egy linket tudsz róla dobni milyen a tiéd? vagy képet?
Rendben.
Ott a mondat elején a Pl. nem egy lengyel auto felségjelzésére utalt, hanem a például rövidítéseként szolgált
Nehéz nap.