Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy olyan nagyon zsírul nézne ki az sv-n amit bódisék csinálnak az új gsxr 1000-hez de biztos veszett drága lehet..
Szerintem nálam fiatalabb fórumozó nem nagyon van az SV topicban, és még sem rajongom sátrazásért.
Egyébként meg a jövőhét mindenkinek be van táblázva?
http://quickmoto.hu/ nálunk, biztos, hogy a legolcsóbb DID láncszett és a felszerelés sem drága...
Sziasztok!
Suzuki SV 650 (2000 évj) -re szeretnék új láncszettet, és első fékbetéteket venni. Ha valaki tudna segíteni hogy milyet, illetve hol tudok avagy ajánlott venni, annak megköszönném a segítségét!
jaja a 600as egy dobos csak amit kínálgatott a boltba az arról való csináltatott dob az kimardat
Odzsee gépe is 650-es és igen jól fest 2 dobbal.
Szerintem nem okoz nagy bonyodalmat a 2 bob felszerelése.Kell egy 1000-res hátsó lábtartó meg a két henger összeeresztésénél kell mókolni a csövekkel.Nomeg az inyektoron is állítani kéne asszem.És választani odaillő 2 kidörrenőt.
Az még hagyján ,hogy furin mutatnál csővázassal a hátadon,de még kényelmetlen is motoron!
Nemtom nekem csak egy szaki mondta..nincs ebben tapasztalatom...sportdob az spordob végülis akkor a cmm lényegtelen ezek szerint
Lehetne sátrazni de délig dolgozom csak utána megy.És nem igen cuccoltam még motorra.Csomagtartó meg még csak készülőben/formálódóban.Se táskám se semmim meg egy 10 literes hátizsákba nem tok pakolni csővázasba meg furin mutatnék.És igazából még sokminden új egyenlőre a menjen a szekér és nem dögöljek meg van terítéken nem a vigyük el a háztartást egy túrára.
Lehet,hogy a puhányság életkori sajátosság!
Most hogy gondolkodom vagy mi, volt a 650-es hyomon egy 2 dobos rendszer, brutálisat szólt.... azt hiszem az még megvan valahol.
senki nem akar 1 éjszakát sátrazni? Puhányok!
Nem tom,nekem volt egy pár rövid dobom sv1000-re és elvitte egy srác,azt mondja fel akarja rakatni az ő sv650-esére..Szerintem azon is brutálisat fog szólni..Kíváncsi vagyok rá..
A 600-as hornet 1 dobos.... a 900-on van 2 dob.
Úgy néz ki 5.e csak délután és sátrani nem tehát inkább 6.-a.
Melyik úton mennénk?Remélem nem autópályán!
Köszi de arra még gyúrnom kell...meg azt mondta egy hozzáértő hogy nekem dupla dobos sor4 es kell pl hornet 600 stb esetleg ducati vagy pedig csináltani kell mert egy ezres dob pár túl sok a 650 ccm-re..tán csattogna mint egy HD.
Eddig úgy néz ki hogy szeptember 5-6!Bár ha jól emlékszem valaki azt írta hogy jó,valakinek meg nem!Nyilatkozzatok többen!
sportdobra van ötletem két akra dob személyében ha érdekel..
Persze gyártották utánna tovább csak "nyáriszünet" volt de valami olyasmi volt írva hogy amit egyszer kivesznek a rivaldafényből az utánna sosem kerül vissza könnyen..Lehet most is újan venni csak annó volt egy kis kihagyás
jajaj az a nyavajás hátsó lánckeék már van de hogy jó lessze De nem tágítok a típustól..tisztába voltam vele mivel jár..hát sok fejvakarásal mailal telefonnal idővel várakozásal stb stb de ha ránézek vagy megyek vel már fülig ér a szám..nekem ez a lényeg
fogalmam sincs miért nem gyártották tovább, de azért egy darabig még ment mert van belőle injektoros is....viszont elsőre nem tetszett legalábbis külsőre, de miután ráültem kényelmesebb és motorozhatóbb volt mint az SV......
Na most akkor mikor lesz Mátrázás?
Köszi!
Egy pártatlan véleményt jó volt hallani....kb ezt mondták mások is..akkor nem csak azért mondták mások mert hallóközelben vagyok :) De vajon mért van akkor belőle kevés..ezt nem teljesen értem..pedig ennyi pénzért...Bár annyit tudok hogy mikor rivaldafénybe került a Raptor nagy durranás volt csak rá egy kis időre a gyár bemutatta az új Mv Agustát aztán hogy tutira menjenek szüneteltették a gyártástát eladását utánna pedig nem sikerült kellően újra befutnia..tulajdonléppen a nagytesó javára bebuktatta a gyár ezt a típust
Hmm, akkor jön pénz végre a számlámra? :D