Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi benzinpénzt megspóroltunk azon a túrán is
Na de ki is rúgta fel a már lebeszélt dolgot 2 nappal az indulás előtt?
Alapvetően gyári kipufogó párti vagyok, de ezek a trombiták nekem is nagyon bejönnek
Egy szem poen nem volt benne.
Hacsaknem az elozo ilyen utvonaljavaslat koruli bonyodalom.
Mikoris a vege egy senk se megy tura lett.
ha az a poén tárgya hogy szerinted nem bírná ki akkor akár fogadhatunk is, mert szerintem simán. Igazából a szíj az ami fogyó alkatrész egy sima motorhoz képest, de azt meg 20 ezrenként kell cserélni, abba bele kell férnie.
Sziasztok! Az első féktárcsám nem az igazi, nem estem el vele, mégis műszaki vizsgán fennakadt, és én is éreztem az utóbbi időben hogy túl kemény és hirtelen fog. Azt nem tudom hogy ugyebár elöl 2 tárcsa van, és ilyenkor mindkettőt kikell cserélni vagy csak az egyik rosszalkodik?
Köszönöm!
Akkor johetsz tavasszal horvatba.
Lehetoleg az osztrak-szloven-olasz utvonalon.
itt figyel a garázsban, várjuk a jobb időt. tegnap az immoval szórakoztam, lehet törölni, hozzáadni kulcsokat, nagyon profi cucc. gyárilag előre van kábelezve riasztónak szivargyújtó csatinak stb. szóval egyelőre tetszik. látszik hogy átgondolt minőségi cucc, bár a fokozatkijelzőmet nem tudom hova kötni
Mi a helyzet a hokedlimotorral?
Szia Mindenkinek!
Nézegette e már valaki a kipufogó izzás témát?
A termosztát még csak nyitogatni kezdett,vízhőfok normál alatt és izzik a leömlő.Igaz GT 650,de rokonlelkek.
http://www.mivv-shop.de/blog/w..." target="_blank">mivv-nek néz ki
Tudjátok esetleg, hogy a nemrég berakott [[101028]] Gixer 750-en milyen dob van? Használt netán valaki hasonlót SV-n?
Nekem sem volt gond a tűzkarikával. Nem cseréltem talán majd legközelebb.
Akkor fúrógép + rongykorong + "savas" paszta, aztán mehet a móka?
Hogy férsz hozzá az "eldugottabb" részekhez? Vagy azt kézzel csinálod?
Első körben lehet az lesz, meg is találtam:

http://www.darazsgarazs.hu/Cop...
En a helyedben ezt a darazsgarazsos cuccot probalnam ki mert ahogy nezem csak le van mattulva a leomlo es nem az a rarakodott raegett kosz sar van rajta. Hatha bejon es akkor nem kell leszedni
Persze, nem nagyon összeg nem is azért írtam. Én a rozsdás beállt csavaroktól félek jobban hogy inkább törik mint enged.
Nekem hornetem van. Sv nem tudom mennyire toleralja a szetszerelest, de szerintem nem lesz belole baj, meg nem is egy hatalmas osszeg ha uj kell.
Tűzkarikát ilyenkor nem kell cserélni?
Leszedem mindig, 10perc az egesz
De gondolom nem szeded le, hanem ott helyszínen amihez hozzáférsz az szép a többi meg nem látszik!?
Vettem egy rongykorongot es savallohoz valo pasztat. Meg egy tipp, hegeszteshez van egy kence, most megnem mondom a nevet, de mindent leszed a savallorol
Mivel polírozol? Milyen anyaggal? Géppel, kézzel?
Darazsgarazsban van egy szer amivel szepen le lehet tisztitani, vagy polirozas, en az enyemet (hornet) evente 1x atpolirozom es ragyog. Mennyivel konnyebb az sv-seknek hogy csal 2csovet kell polirozniuk