Ha kissé ittasan tolod akkor úgy tök jó lesz....a jakuzzis jelenet meg sajna kissé másképp zajlik mert a 3 leányka helyett az apjukkal együtt cipelem a jakuzzit az emeletre....
ha olyan nyom van hogy az egyik egyenes a másik meg azt kerülgeti az úgy jó? nem akartalak zaklatni hátha bejött az élet és valami jakuzziban ücsörögsz 3 huszonharmincas leányzóval
Nálam volt, hogy a régi VFR-em azért szitált 80nál, mert kopott volt elöl a gumija. Valami metzeler, de nem emlékszem, melyik típus. Kicseréltem, jó lett.
az egy nyomon menést hogy lehet ellenőrizni? amúgy több hozzáértő egybehangzóan azt mondta ha nem húz semerre akkor az csak gumi problem max. felni. márpedig egyenesen megy ha elengedem a kormány csak elkezd egy pár mp. után szitálni.
azt hittem elektromos szeleppel működik, azzal elég egyszerűen megoldható lenne. de ez az időre csepegtetés a gyakorlatilag tökéletesen beállíthatatlan szerkezetnek hangzik nekem.
Egy vakum altal nyitott szeleppel megoldhatatlan.
A mcoil az sebesseg erzekelos de egy zacsko elektronikai alkatresz meg eprom iraskell hozza es sok a lefagyas meg egyebb hiba.
Te megoldanad....nekem nem megy.
Remenyeim szerint a kislankereknel lecsapodik a felesleg ami megallaskor es uresjaratkor keletkezik es a gumi kozeleben mar nem.
Ezt konnyebben letorlom mint a lansprayt ami ugyanitt csapodik le.
én még mindig azt látom problémának hogy időre szabályoztok és nem a megtett úttal arányosan. az mindig csak egy adott sebességnél lesz jó, kis sebességnél, araszolásnál sok lesz az olaj ami már csapódhat is.
Kuplung kosár,de nem vagyok szakértő.Csak hallottam,hogy sv betegség.De inkább az 1000reseknél.Nekem 650n-esem van,és az enyémnek is van egy kis hangja.Ha behúzom a kuplungot nem lehet hallani.
De nem egy lezeres futomupad.
A mcoil az sebesseg erzekelos de egy zacsko elektronikai alkatresz meg eprom iraskell hozza es sok a lefagyas meg egyebb hiba.
Te megoldanad....nekem nem megy.
Remenyeim szerint a kislankereknel lecsapodik a felesleg ami megallaskor es uresjaratkor keletkezik es a gumi kozeleben mar nem.
Ezt konnyebben letorlom mint a lansprayt ami ugyanitt csapodik le.