Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fel kell egy kis szalonnával csalogatni.
Majdnem, a kicsiken rajta van a szerelvény a nagyobbak meg alapból üresen is legalább 400 kg, de van 800-as is.
Azzok uvegszalas konnyu kis bilik.
Ha kissé ittasan tolod akkor úgy tök jó lesz....a jakuzzis jelenet meg sajna kissé másképp zajlik mert a 3 leányka helyett az apjukkal együtt cipelem a jakuzzit az emeletre....
ha olyan nyom van hogy az egyik egyenes a másik meg azt kerülgeti az úgy jó? nem akartalak zaklatni hátha bejött az élet és valami jakuzziban ücsörögsz 3 huszonharmincas leányzóval
remélem tényleg csak ennyi a gond, hátha ráadnak egy új első gumit javítás gyanánt
Kiöntesz némi vizet, áttolod rajta és utána a szárazra érve ne legyen két nyom .....nem hívtál vissza én meg elfelejtettelek...
Nálam volt, hogy a régi VFR-em azért szitált 80nál, mert kopott volt elöl a gumija. Valami metzeler, de nem emlékszem, melyik típus. Kicseréltem, jó lett.
reggel elvileg elviszi a tulaj megnézetni a Kék Hold-ba, hátha rájönnek mi a gond.
Megkéred a tulajt,hogy guruljon előtted,te meg követed hátulról pár km-t,ha gebasz van az látszani fog.
Ket egyenes ketmeteres zartszelvennyel meg par deszkadarabbal.
De nem egy lezeres futomupad.
Jöjjön rá a gazdája és szóljon ha megszűnt.
az egy nyomon menést hogy lehet ellenőrizni? amúgy több hozzáértő egybehangzóan azt mondta ha nem húz semerre akkor az csak gumi problem max. felni. márpedig egyenesen megy ha elengedem a kormány csak elkezd egy pár mp. után szitálni.
Mer elkapott egy villanyoszlopot es ali szarul huzta vissza a sufniban.
Masnak ez tokeletes egy elektromos csokin atvezetett szilikoncsovet csavvarral elszoritva.
ez lesz elvileg 850-ért ha rájövünk hogy miért szitál a kormány
azt hittem elektromos szeleppel működik, azzal elég egyszerűen megoldható lenne. de ez az időre csepegtetés a gyakorlatilag tökéletesen beállíthatatlan szerkezetnek hangzik nekem.
Egy vakum altal nyitott szeleppel megoldhatatlan.
A mcoil az sebesseg erzekelos de egy zacsko elektronikai alkatresz meg eprom iraskell hozza es sok a lefagyas meg egyebb hiba.
Te megoldanad....nekem nem megy.
Remenyeim szerint a kislankereknel lecsapodik a felesleg ami megallaskor es uresjaratkor keletkezik es a gumi kozeleben mar nem.
Ezt konnyebben letorlom mint a lansprayt ami ugyanitt csapodik le.
én még mindig azt látom problémának hogy időre szabályoztok és nem a megtett úttal arányosan. az mindig csak egy adott sebességnél lesz jó, kis sebességnél, araszolásnál sok lesz az olaj ami már csapódhat is.
En. Inkabb megmutatnam egy szerviznek.
hol érdemes kuplung kosarat venni? ördögvigye de nincs kedvem ($) ehhez..
Kuplung kosár,de nem vagyok szakértő.Csak hallottam,hogy sv betegség.De inkább az 1000reseknél.Nekem 650n-esem van,és az enyémnek is van egy kis hangja.Ha behúzom a kuplungot nem lehet hallani.
A szent ágoston leánynevelde bármely évfolyamának egy lánykája melléüt elesik.
mi tud ott ilyen hangot adni?