Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerinten találnék olyan kotványt.

Amúgy most raktam fel a vadiúj láncvédőt és elimináltam az olajzó fejet.
30 fontért,de motort nem kipuffogót!
Találtam már 30 fonté darabját.
Szerelhetőek.És meg is lettek szerelve

De hangtompító nincs bennük
Jo az az angol motor csak kar hogy a motor aranak a felebe kerul egy kipufogo hozza
szerintem meg marad a gyári blőőőőő.
Vagy a tlr dobok szerelhetoek, nem ? :Dd
Nekem Yoshimura dobom van, és megállított már a rendőr ausztriában, megnézte. Benne volt a hangtompító, nem is szólt, pedig E-jelzés is van benne, de az nem érdekelte.
Ha jól tudom akkor az amerikai zászlós yoshimurákban nincs E jelzés és hangtompító, a Japán jelzésűekben viszont van az EEC Approved típus, ezekben van.
Sziasztok gömbölyű sv-hez keresnék sportdobot reális áron!
Raptor sem lehet rossz, de Martin közelebb van nekem 650-esen hallottam is hogyan szól, bejött.
Mondjuk volt két 650-esem is,azokra Raptort vettem és az is bejött!
Szerintem nem is kell jobb egy jó Martin kipufogónál. Van hozzá minden és jól is szól
Nekem Martin van az ezresen,és szépen szól!
Ránézésre a mérete, és a tölcsér forma alapján nem sok zajcsillapító megoldás lehet benne
Mivv gyárt street legal dobokat.
MIVV Yoshi akkor ki is esett a listáról :D Úgy hiszem jó lesz nekem a Martin dob is
Bármi jó ami E jeles, van róla műbizonylat, van benne hangtompító és a zaj szintet nem lépi túl
Na de akkor milyen dobba nem köthetnek bele itthon? Na meg a sógoroknál? Mert ott még abba is belekötnek amin E van de nem gyári
Az rs3 az tuti nem az. És szerintem a többi sem.
Na ez jó kérdés, google-s képeken egyiken sem látom hogy lenne.
Nem tudom,hogy a yoshi "E" jeles-e.
Szép az tény, gondolom a hangja is jó, majd mindjárt rákeresek a youtube-on. De vajon szabványos e? Benne lehet az "E" és a rendőr ha megállít megbüntet e érte? A műszakiról már nem is beszélek.
Ha veszek dobot egyszer szeretném csak feltenni, és nem rettegni attól hogy mindig megbüntetnek, persze egy yoshimurára nem futja
Köszi, remélem elég tartós a hatása is. Ha rokon vagy ismerős arra jár beküldöm majd egy falkonért
Megnéztem a profilodnál a gépet, elégedett leszel a leömlő tisztítóval!