Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jo.
Legalabb egy foxtrottot jarhatna.

Majd kolcsonkerem menozni.
Pont így a disco előtt?
Akkor cselekedsz?
egykerekezve járok vele
Nahát....menőn megy?....
mán nem
Kígyozik meg a robogo.
Azé' ez a henger telement vízzel témát még nem sikerült feldolgoznom.....vannak ötleteim, de ahogy leírta a kolléga úgy valahogy nem vagyok képben.
kiegtem
beleesik az eső aztán meg megy a sírás hogy telement a henger vízzel
Nekem már az is nagy öröm lesz ha tavaszra a gyári helyett tudok dobni rá mondjuk egy Martint.
Na csak eljutottam odáig hogy megmérjem neked. A tartálytól a T elágazásig 33-34cm hosszú. Pontosan nem tudtam megmérni mert egy nagyon enyhet törés van benne. Remélem segítettem.
Meg toronyóra lánccal és világbéke.
Nekem a fél idomos tetszik de ezt leszámítva tökéletes, bár nekem kéne egy usd teló és egy egyenes kormány
Levi-akkor neked ez is bejönne
Egyébként én is hasonlóképpen akarom majd megcsinálni.

http://youtu.be/yi3ZI6d6-ac
Integralt idex mondjuk, bar nem szabajos. Anno elmeletem is volt ra hogy hatul integralt, elol pedig a ket helyzetjelzo(S) izzot lecserelem sargara es atkotom indexnek. De nem tudom mit szabad nalunk es mit nem
Az első nagyon a második csak kicsit rusnya.
Nem rossz, de én a rövid dobokat szeretem és az befüstölne mindent így :)
A laseresnél meg el nem tudom képzelni hova kerül az index :)
Eccer ha sv-m lesz vagy igy vagy az ezresnek a gyari kb 30° helyett es a gyari ffelfogatasi pont helyett a labttarto felso csavarjatol fogatom meg es meredekebb szogbe rakom fel
Az vagány, de én nem vagyok az :)
Nekem az 1000-res nagytesóé jön be
Az az ules ala felhuzott ket dob vagany szerintem is
Hogy mire jó?! Hmm... Kb arra, amire az összes parasztvakítás a motoron, amit megvehetsz hozzá :)
Annival nehezebb meg nem lesz, hogy érezzem. Egy plussz cső toldalék kerül rá és egy sport dob, ami az én esetembe kb 1,5-2kg.

Nekem azért lenne jó, mert a hobbim a motor és szeretem szépítgetni, szerelgetni, ápolgatni és szeretem a szimmetriát főleg akkor ha ilyen fasza hangja van! :D
Szia!
Hát a mivv, nyitva elég komoly dolgokra képes, de tompítóval nem tűnik hangosnak.
Janó dob meg tudja nekem csinálni és szerintem sv1000 leömlő mintára.
De majd megírom, hogy a Janóék mennyit fognak rá mondani.