Na csak eljutottam odáig hogy megmérjem neked. A tartálytól a T elágazásig 33-34cm hosszú. Pontosan nem tudtam megmérni mert egy nagyon enyhet törés van benne. Remélem segítettem.
Integralt idex mondjuk, bar nem szabajos. Anno elmeletem is volt ra hogy hatul integralt, elol pedig a ket helyzetjelzo(S) izzot lecserelem sargara es atkotom indexnek. De nem tudom mit szabad nalunk es mit nem
Eccer ha sv-m lesz vagy igy vagy az ezresnek a gyari kb 30° helyett es a gyari ffelfogatasi pont helyett a labttarto felso csavarjatol fogatom meg es meredekebb szogbe rakom fel
Hogy mire jó?! Hmm... Kb arra, amire az összes parasztvakítás a motoron, amit megvehetsz hozzá :)
Annival nehezebb meg nem lesz, hogy érezzem. Egy plussz cső toldalék kerül rá és egy sport dob, ami az én esetembe kb 1,5-2kg.
Nekem azért lenne jó, mert a hobbim a motor és szeretem szépítgetni, szerelgetni, ápolgatni és szeretem a szimmetriát főleg akkor ha ilyen fasza hangja van! :D
Szia!
Hát a mivv, nyitva elég komoly dolgokra képes, de tompítóval nem tűnik hangosnak.
Janó dob meg tudja nekem csinálni és szerintem sv1000 leömlő mintára.
De majd megírom, hogy a Janóék mennyit fognak rá mondani.
Legalabb egy foxtrottot jarhatna.
Majd kolcsonkerem menozni.