Turista volt és eldobta?
Én is reptettem meg GPS-t mociról, Keszthelyen. Szar volt az út és szétrázta a tartót, még jó hogy nem mentem át rajta. 2 karcon kívül nem lett baja.
Azt hittem zalai vagy, annyira írtad a N.Kanizsa-Zeg utat
Rég mocimnál is a helyzetjelzőnél volt megcsapolva. De ott is bent volt a plusz kapcsoló, ugyanis egy kolléga járt már úgy hogy a szivargyújtó még üresen is kicsapdosta a biztosítékait. 1 túra alatt elfogyasztott 10-et mire mondtam neki kösse már le a töltőt. Én ezért szeretném a kapcsolót. De ha tuti biztosra akarok menni akkor teszek be egy relét is a helyzetjelzőre :D Így dupla védelme van.
Évekig egy szerintem 8 éve halott wayteq gps-el jártam.
Zéro akkuja volt ha ment a töltés akkor volt gps ha nem akkor nem.
Utána szotyi kirázta belőle a maradék szuszt is.
A helyzetjelző szála van megcsapolva.És egy test.
Az akkuról közvetlen egy biztosítékkal megy a kapcsolt pozitív a töltőre vagy gyujtóra.
De volt olyan hogy parasztból a lámpából közvetlen vezettem a gyujtóra az 5 wattos helyzetjelző vezetékét megcsapolva.
De milyen elektronika? Ez már nagyobb hibalehetőség mint a relé vagy a sima kapcsoló.
Én pl úgy szoktam tölteni a GPS-t hogy ha látom hogy majdnem lemerül akkor elkezdem a töltést, ha feltöltötte akkor kikapcsolom. Nem megy folyamatosan.
És mivel kapcsoltatod a relét? Gyújtással? Amúgy ezek a kapcsolók csak 5-600 Ft Kínából, és akkor tölt mikor én szeretném. Szerintem egy plusz kötés nem bonyolultabb mint a relé.
Az kész van.
160x330-as ha ráteszel hatot és 80-al megjárod egy üléspózban oda-vissza az utat digóig ügyes vagy.
Nekem nagykanizsa-zalaegeszreszg oda-vissza elég volt egy életre.
Én semmi kunsztot nem csinálok.....csak vigyázok rá. a kereket megtartom míg kiveszem a jeladót, de ugye, hogy ehhez legyen hely a rögzítő csavarjait a villaszárról leveszem így enged bőven.
Én is reptettem meg GPS-t mociról, Keszthelyen. Szar volt az út és szétrázta a tartót, még jó hogy nem mentem át rajta. 2 karcon kívül nem lett baja.
Azt hittem zalai vagy, annyira írtad a N.Kanizsa-Zeg utat
Apropó, SV kormányát nem tudod mekkora átmérő?
Csak turistaskodott.
Pest mellet.kistarcsa-godollo.
Zoli te hova valósi vagy amúgy?
Elsőnek a sajátját majd jött az enyém.
Ő az.
Ha valakinek van, kérem írjon!
Köszi!
Zéro akkuja volt ha ment a töltés akkor volt gps ha nem akkor nem.
Utána szotyi kirázta belőle a maradék szuszt is.
Az akkuról közvetlen egy biztosítékkal megy a kapcsolt pozitív a töltőre vagy gyujtóra.
De volt olyan hogy parasztból a lámpából közvetlen vezettem a gyujtóra az 5 wattos helyzetjelző vezetékét megcsapolva.
Én pl úgy szoktam tölteni a GPS-t hogy ha látom hogy majdnem lemerül akkor elkezdem a töltést, ha feltöltötte akkor kikapcsolom. Nem megy folyamatosan.
160x330-as ha ráteszel hatot és 80-al megjárod egy üléspózban oda-vissza az utat digóig ügyes vagy.
Nekem nagykanizsa-zalaegeszreszg oda-vissza elég volt egy életre.
Max 3-4 fér rá.
Akkor úgy intézem,hogy legyen valaki mellettem amikor szerelem.