Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nylonzacskót is szépen rögzit csimmára
20e a különbség,de a gyári fékpofa megléte ettől többet ér,ráadásul közelebb is van,rögtön elhozható... (18ker)
már ha tényleg egybe van
ha már off, melyiket választanátok, ezt vagy ezt?
Muszerfalat lampat sarvedot

Esetenkent bakancsot csizmat ez tartja ossze, mi az atlatszott vesszuk, kicsit gyengebb da kevesbe ronda. Ja es a kamerat is faszan rogziteni lehet vele a tanktaskara
Nem gond a legtob ilyen mikroszubkulturalis szleng.
Nekem egy evig a ruha konyoket fedte fekete szalag mert az utolso pofavizitkor mindketto kilukadt.
Egyebkent univerzalis segedeszkoz.
Jo oldaltaska ala,gps rogzitesere,ruhara,tukrot ez tartja meg muszerfalat.
Lehet kombinalni a maik univerzalis eszkozzel a kabelkotegelovel.
Nem tudhatom meddig bírjátok idegekkel a kérdéseimet. Én általában addig kérdezek míg meg nem világosodom. Amúgy ilyen szalagot használtunk mikor ponyvás kamionnal gabonát hordtunk és orrán száján folyt a cucc. Vagy 10 tekercs elfogyott mire olaszba értünk, mindig találtunk 1-1 rést amit tapasztani kellett
Nemhulye kerdes.
Jól mondtad na mára megszűntem a hülye kérdéseimmel, majd holnap folytatom
Jól bírta a tempót akkor, gondolom a motorféknek még nagyobb hatása volt amikor visszaengedted a gázt
Kacsaszalag....mondomen.
220ig rajtam maradt, bar olyan volt mint egy ejtoernyo, Lallernak tetszett volna
Még jó hogy erre hozott találatot a google
Ductape.
Az nem volt akkor túl drága. Amin még gondolkodtam, ha nagy esőben kéne elindulni az a Lidl-s motoros esőruha. Olyat próbált már valaki?
Hogy én ennyire tudatlan vagyok, az mi?
Rolam a legutolso szaznegyvennel szabalyezeruen lefoszlott.olcsonak olcso volt.
Régi, 3eves legalabb, a legalapabb ruha, felso talan 25 volt az alja meg 20

Kezre az a vc pucolos sarga kesztyu olyan mintha futes lenne benne, minden mashova meg sima olcso esoruha, nem szep de legalabb olcso
Kacsaszalag megtartja.
Ha nincs mas
Azt a menetszél letépi
At.viszont gyorsan szarad.
De ha nincs jo az extra kukaszsak.
És az milyen, tudsz egy linket dobni?
Az en shoxos ruham csak a szteccses nemtudom milyen anyagnal a honaljnal azik be, viszont nyaron jo meleg
Ha elkap egy eső átázol benne? Akkor inkább maradok a corduránál az bizonyított még az elején nálam
Egyik bőr sem vízálló.
Főleg a perforáltak.