Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg, kérdezd Zolit. Amikor nála voltam nekem is tartott kiselőadást a bmw-ről . Mondtam Én, hogy mindenhez ért
Manuális klíma
Apropó találkoztál már a Szent Valéria lánynevelő tanulóival?
Brrrr milyen jobb horguk van.

Cartmamn Zoltan az uj neved ?
Nosza hajrá.
Nem tehetek róla hogy nem a szuperlégsúlyú az alkatom mint egyeseknek.
Erős a csontozatom.
Ez a Levi projectje, Őt kérdezd. Én még nem ittam hozzád eleget
Szegeny autonak eleg cipelni Zolit, nemhogy meg klimazzon is
Klíma.

Nem, nem húztam le az ablakot.
Akkor legalább a klímát nem kellett bekapcsolnod
Attól még félszemmel szabad rá sandítani?
Ez nem bútor
Áh félig esett félig nem.
Ja és hogy hol van................nem megyünk messzire érte.
185cm vagyok tudom mit mondasz. Volt már szerencsém pár kisebb járgánnyal utasként is menni több órára. Nem irigylem tőled azt a 600km-ert. Legalább dög meleg volt? Egyik évben rokonnal mentem 1 hónapig utasként, jártuk európát igaz egy kényelmes 460-as Volvóval.
Árcetli?
Nem az a kérdés, hogy melyik, hanem hogy melyiken mit kell tüzetesen megnézni
R1200 GS.
Amúgy ez egy út volt.De beleégett a tudatomba.
Adva van ez a gizmo H100.Igen pici sima fülke,ülés alatt a motor,nincs láb behúzás,kóreai tehát ha emberi méret vagy a bal oldalon akkor férsz el ha lehúzod az ablakot,a gép sima szívó dízel de ostrák piacos így elcseszett rövid áttétel van.
100-110 a vége de még nyáron is elkapar főleg súly nélkül.Ez nem olyan nagy gond de KB 80-nál már eszméletlen hangos.
Egy vevő kitalálta hogy kell egy szekrény de kevesebb mint egy hét alatt.Ez volt csütörtökön.
Hülye fejemmel bevállaltam hogy a hétfői szokásos tavaszi termékbemutató egy nagykanizsai multinál (bőrgarntúra,bemutató,öltönyos,svédasztalos) után elkolbászolok ezzel az izével és felkapom a szekrényt oszt kedden viheti.
Nem kellett volna.80-al a kamionok tolnak le,100-al szétüvölti a fejem és nagyon hosszú egy üléssel semmi fészkelődés nélkül abban a majomketrecben KB 600 Km az autópályán úgy hogy 90-nél még fütyül is.
Már értem mért volt ebben a kalitkában 17 éve ellenére csak 85e km.
R1100GS vagy R1150GS ?
22-mm.
Ha az átmérőt is tudja akkor tuti
ezt speciel biztos hogy tudja