Ne hagyd leesni, mikor kihúzod a tengelyt! Én deszkákat szoktam előtte alárakni, és miután kint van a tengely, óvatosan legurítom rajta a kereket, figyelve a jeladóra.
Üdv!
Hallottam,ha szerelem ki az első kereket,óvatosan kell,mert könnyen törik a km-óra meghajtója.
Valaki járt már így?
Mire figyeljek oda nagyon a kiszerelésnél?
Köszi mindenkinek, most annyi jött egyszerre hogy ehhez aztán kell idő míg átválogatom.
Nekem GPS-re meg Telóra kell max, de azt nem árt ha fel si tudja tölteni és nem csak szinten tartani.
Akkura akarom direkt kötni, egy biztosíték és egy kapcsoló közbeiktatásával. Régi motoron úgy kötöttem be hogy csak világítás felkapcsolása után volt rajta áram, persze ott is volt egy plusz kapcsolós.
Ha átnyálaztam a kínálatot majd felmászok ebay-re megnézem a kapcsolókat is, lehet valami vészvillogó kapcsoló félét teszek rá.
Köszi még egyszer mindenkinek, ha valami nyögésem van jelentkezek
Nekem a Tomika86 féle van hagyományos szivargyújtós változatban. Közvetlen az akksiról, ülés alatt lengő biztosítéktartó, ha akarom, van villany, ha nem akarom, nincs. Sorompónál, benzinkúton, fagyizónál sem szakad meg a töltés . ill. a motor akkuját is tölthetem rajta keresztül (bár erre még nem volt szükség).
Az a baj ezekkel hogy a legtöbb 1A-el tölt.
Ez éppen arra elég hogy ne merüljön.
Tegnap éppen használtam kocsiban egy 1 amperos töltőt és Tatabánya-Budapest szakaszon így is 12%-ot esett az akkuszint.
Persze ment a navi a telón.
Sokunknak van, nekem is....háát én a drágát tettem fel mert hirtelen nem volt más, de igazából azért nem árt ha vízálló így az olcsók nem is nagyon jönnek számításba.
Valaki rakott már fel szivargyújtót motorra? Ha igen milyet tettetek fel? Itthon találtam pár szimpit de baromi drága, sokat kének a kis vacakért. Ebay-en meg semmi normálist nem találtam.
Figyelni fogok!