Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Figyelni fogok!
Találtam két kapcsolót ami talán jó lehet a szivargyújtót kapcsolni, esetleg próbálta már valaki közületek valamelyiket?

kapcsoló 1

kapcsoló 2
Ne hagyd leesni, mikor kihúzod a tengelyt! Én deszkákat szoktam előtte alárakni, és miután kint van a tengely, óvatosan legurítom rajta a kereket, figyelve a jeladóra.
Üdv!
Hallottam,ha szerelem ki az első kereket,óvatosan kell,mert könnyen törik a km-óra meghajtója.
Valaki járt már így?
Mire figyeljek oda nagyon a kiszerelésnél?
Azt hiszem erre a kombináltra benevezek, megnézzük mit tud, ha 1 szezont kibír akkor már megéri az árát :D

kombi
Köszi mindenkinek, most annyi jött egyszerre hogy ehhez aztán kell idő míg átválogatom.
Nekem GPS-re meg Telóra kell max, de azt nem árt ha fel si tudja tölteni és nem csak szinten tartani.
Akkura akarom direkt kötni, egy biztosíték és egy kapcsoló közbeiktatásával. Régi motoron úgy kötöttem be hogy csak világítás felkapcsolása után volt rajta áram, persze ott is volt egy plusz kapcsolós.
Ha átnyálaztam a kínálatot majd felmászok ebay-re megnézem a kapcsolókat is, lehet valami vészvillogó kapcsoló félét teszek rá.
Köszi még egyszer mindenkinek, ha valami nyögésem van jelentkezek
http://www.homasita.hu/product...

Ilyet vettem a motoromra,csak egyeset.
Köszi srácok, este megszakertem mert most telorol vagyok.
Én ezt tettem fel.2,1 A töltést ír ha jól néztem.
Van kombinált.

Én mindenképp relével tenném rá és az usb történetet azt mondták egy idő után oxidálódik illetve kilazul.
Nekem a Tomika86 féle van hagyományos szivargyújtós változatban. Közvetlen az akksiról, ülés alatt lengő biztosítéktartó, ha akarom, van villany, ha nem akarom, nincs. Sorompónál, benzinkúton, fagyizónál sem szakad meg a töltés . ill. a motor akkuját is tölthetem rajta keresztül (bár erre még nem volt szükség).
Az a baj ezekkel hogy a legtöbb 1A-el tölt.
Ez éppen arra elég hogy ne merüljön.
Tegnap éppen használtam kocsiban egy 1 amperos töltőt és Tatabánya-Budapest szakaszon így is 12%-ot esett az akkuszint.
Persze ment a navi a telón.
A lajosos van és direktben van az akkura kötve biztosítékkal.
Ezt is néztem de nem tudom milyen lenne a jobb usb-s vagy a hagyományos.
Köszi, pont ezeket néztem. De akkor ezek felejtosek.
Én ezt ajánlom: link.
Vettem e-bay-est is, de lecseréltem, mert nagyon lassan töltött, és vízálló sem volt, pedig azt írták.
itt van mindenféle, én lehet már valami usb aljzatot választanék inkább
sejtettem hogy ilyesmi válasz fog jönni. Egy képet nem tudnál róla dobni? Akkura direkt lett rákötve vagy kapcsolósra csináltad meg?
Sokunknak van, nekem is....háát én a drágát tettem fel mert hirtelen nem volt más, de igazából azért nem árt ha vízálló így az olcsók nem is nagyon jönnek számításba.
Valaki rakott már fel szivargyújtót motorra? Ha igen milyet tettetek fel? Itthon találtam pár szimpit de baromi drága, sokat kének a kis vacakért. Ebay-en meg semmi normálist nem találtam.
Igazi csajozos verda, majdnem mint egy bmw
Lattad a kepeket rola?
A sajat robogod nem eleg meno ?
Első vagy hátsó keréken,majd megmutatod?