Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól néznek ki ezek a protektorok, ha sikerülne normális bőrcuccot vennem akkor már megvan milyet teszek a kabátba.
Azért sem baj ha picit nagyobb a ruha mert még lehet belehízok :D
Mostani az pont jó, nem kicsit nem nagy nem lebeg, csak épp nem vízálló, azért akarom cserélni.
Shox-ot néztem van amelyik cuccnál ott van hogy vízálló van amelyiknél nincs. Akkor hogy is van ez? Nem minden bőr vízálló?
Áh csak szivacs.Betehecc egy dobozosüccsit de nem az igazi.

A legfontosabb hogy passzoljon mint a 2. bőr.
Sehol ne feszüljön,szoruljon.De láttam már lebegő denevérbőrszerű laza cuccot motoroson.
Az se jó.
És a protektor csak a megfelelő helyen legyen.
Nehéz úgy kifogni hogy olyan mintha rádöntötték volna de inkább picit nagyobb,hosszabb legyen mert azt könnyebb és olcsóbb rád passzítani hogy kiszednek belőle mint betoldjanak.
És mindenképp gerincprotival nem túl sok ruhával alatta.
A jó méretű passzos ruha magasabb sebességnél sem lobog,rángat így az nem fáraszt el.A protektorok is úgy tartanak hogy nem fog elcsúszni.
Az enyémben a könyök/váll cucc egy kemény műanyag vázra felvitt szivacs cucc.Nagyon profi,a térd is elég nagy párnázott és bizonyított.Asszem 2x.
A harmadik után már szerintem kuka.Annyit varrták össze hogy lassan széthullik.Majd cserélem de még birja.
Kabátba rakható protik lent az oldal allján.
Azt hittem a púp is egy kemény valami, de akkor ez egy átbaszás. Na akkor már nem is kell púp.

Még valami jó tanács? Eddig csak cordurám volt.
Na megint okosabb lettem. Mostani kabátomban ilyen van, csak sárga a színe, ez jó a bőrhöz is?

http://www.shox.hu/sas-tec-ger...
Azt cseszhetem vagy en vagy a gerincvedo megy bele.

Amugy a forcefield csinal kabatba valo betetet.
A pupban szivacs van.
Divat es aramvonal miatt kell vedeni lo...szt ved.
Az a gerincvedo.
Az meg amit adnak csak minimalis.
Gerincvédőt külön kell venni a bőrruhába!
Ami benne van gyári szivacs az mehet a kukába rögtön.
Vannak ám, igények mindig vannak. Úgy vagyok vele egyszer akarom megvenni, akkor egy darabig jó lesz, nem pedig sokszor szart.
Én beleférek szerintem elég sokba, a 84kg-ommal :D nálam inkább a magasság lesz necces 185cm vagyok.
Melegben szerintem mind meleg, főleg ha megállsz lámpánál, közben meg majd hűt a menetszél :D
Tök feketét nem akarok, de fehéret sem, valami köztes kellene amiben van kék is menjen a motorhoz meg a sisakhoz
Pup, nem tudom, legyen. Talán az ad legnagyobb védelmet nem? Láttam olyan bőrt is amiben nincs gerincvédő
Varok inkabb tavaszig
Max 2 helyen lehet a vazba elvezetni ahol a kapcsolok vezetekei futnak ;) A gyari oldalrol nem er el a gazkarig a jobb oldalt meg nagyon megtorik es nem ugrik vissza a gazkar :/ szoval meg kell toldani 10 cm :)
Huhh vannak igenyek.
Elso szamu szempont:ferjek bele.
Kettes a perforacio.jo az ha dogmelegben nem sul rad.meg hogy gt air verzio igy is necces.
Sotet legyen.minndennel jobban utalok feher cuccuot pucolni menetenkent.
Pup minek?
Mar van.
Persze aktualis meg par napig nem kapkodom el a dolgot ;) koszi
Ne tudd meg én mi mindent néztem már. Érdekes hogy a Lajosban a Probiker is mintha más választékban lenne mint nálunk itthon.
amúgy 170 ig szánok rá kb. még valami csizmát is kellene venni. Minden cuccom elrongyolódott, ennyit bírt 7 évet. De ugye sok mindennek kéne megfelelnie, 2 részes bőr, vízálló, esetleg gerincpúp na és ne legyen tök fekete meg nézzen is ki valahogy
En regen felaras kifuto spyke cuccot ujitottam valami szazhusze.
Szerintem az alatt se lehet sokmindent csak a probikert venni.
Köszönöm a felvilágosítást . Nekem Pest vagy a Lajos kb egy táv. Csak az ár nem mindegy. Ahogy néztem a katalógust nem a magyar fizetésekhez vannak szabva, viszont sokkal nagyobb a kínálat mint nálunk. Még mindig bőrruhát kajtatok, nem kapkodom el, de itthon nem sok sz@r van. Vagy ami van az meg qva drága.
Régebben évente párszor kimentünk....mostanában már nem nem beszélve, hogy már itthon is annyiért megkapni a cuccait, de Neked mondjuk az közelebb van mint a pesti boltok.
Hat ez a neve.
O a lajos.
Mert egy barátot a nevén nevezünk...a magyar nevén...
Miért hívjátok Lajosnak? Amúgy haverral tervezzük hogy személyesen nézzük meg a kínálatot
A lajoshoz?....hááát elég nagy boltja van: link ...mondjuk kissé messze tőlünk, de Neked talán a Graz-i nincs annyira távol.
Valami címet tudtok? Körbenéznék nála mit lehet kapni hátha megtetszik valami
Oké!
Ha kell én holnap megtudom mérni neked, csak írd meg aktuális e még különben nem szenvedek a méréssel
Hááát a fene tudja, ha gondolod megnézem.
Sanyi, EZ a motor. Korábban is sérült volt, javították már. Törött motorokkal kereskedik/foglalkozik aki hirdeti, nem ő esett vele. Tank, faridom, kipufogók sérültek eleje állítás szerint nem. Kompresszió mérés lehetséges Egyenlőre matekozunk, aztán hívlak a véleményedért, hogy érdemes e valamit.