De azok gyáriak vagy utángyártottak?
És ha utángyártottak milyen a minőségük? Nem járok jobban egy bontóból szerzett gyárival (Honda/Suzu/Kawa/Stb.), mint egy "utánzattal"?
Sziasztok :) Belekezdtem a napokba a nagy Projectembe :) Egész jól haladok mint ahogy a képen is látszik!Segítségetekre lenne szükségem 1-2 dologba...Sajnos a gázbovden sehogysem tudtam elvezetni hogy ne feszüljön szóval hosszabb kell Rendeljek "N" verziót vagy hallotam bovden szakikrol akik megcsinálják hosszabre?
A másik kérésem pedig az "N" tulajokhoz szolna leginkább.Az első fékcső rendszer megegyezik az "S" verzióval csak a fékkartol a T elagázásig hosszab a cső?Ha igen milyen hosszú az a szakasz? :D
Tudtok nekem segíteni bontott első lámpát találni? A sima "félgömb lámpa" érdekelne.
Abban kérnék segítséget, hogy hol érdemes ilyen után keresgélni, illetve milyen más nagy gyártók/típusok lámpája megy fel az SV-re (nem ragaszkodom pont a Suzukihoz). Valami gyári megoldás érdekelne, utángyártottak (pl. Ebay) minőségétől és fényerejétől "félek" egy kicsit.
fékcső viszont csere,4 évente különben is cserélni kellene(pl héfal kft pikk-pakk legyártja)