Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gázbowdent valahogy el lehet vezetni hogy jó legyen,pár éve PS-nek megoldottuk,de hogy hogy arra nem emlékszem,esetleg olvass vissza az svmedia.hu-n

fékcső viszont csere,4 évente különben is cserélni kellene(pl héfal kft pikk-pakk legyártja)
hatásos volt
Koncentrálj erősebben.
Sanyi! Próbállak hívni de nem tudlak
Este 8fele írok!
Megvettem mar de jo arert eladom nem igaz, hazudok nem vettem meg viszont nem latom a hirdetesek kozott
A lajos termékei tüv adatlaposak.
Sokféle,tuning,modern,klasszikus stb.
Egy mai dizájnosabb gyári bontott sanszos hogy drágább mint ezek.
Hali, eladó még az ezres?
De azok gyáriak vagy utángyártottak?
És ha utángyártottak milyen a minőségük? Nem járok jobban egy bontóból szerzett gyárival (Honda/Suzu/Kawa/Stb.), mint egy "utánzattal"?
Sziasztok :) Belekezdtem a napokba a nagy Projectembe :) Egész jól haladok mint ahogy a képen is látszik!Segítségetekre lenne szükségem 1-2 dologba...Sajnos a gázbovden sehogysem tudtam elvezetni hogy ne feszüljön szóval hosszabb kell Rendeljek "N" verziót vagy hallotam bovden szakikrol akik megcsinálják hosszabre?
A másik kérésem pedig az "N" tulajokhoz szolna leginkább.Az első fékcső rendszer megegyezik az "S" verzióval csak a fékkartol a T elagázásig hosszab a cső?Ha igen milyen hosszú az a szakasz? :D

Köszönöm előre is azoknak akik segitenek
Néz körül a lajos honlapján.
Tudtok nekem segíteni bontott első lámpát találni? A sima "félgömb lámpa" érdekelne.
Abban kérnék segítséget, hogy hol érdemes ilyen után keresgélni, illetve milyen más nagy gyártók/típusok lámpája megy fel az SV-re (nem ragaszkodom pont a Suzukihoz). Valami gyári megoldás érdekelne, utángyártottak (pl. Ebay) minőségétől és fényerejétől "félek" egy kicsit.
Egy ilyen engem is érdekelne :) Ha esetleg tudja valaki, hogy mi a pontos neve vagy hol lehet kapni, akkor kérem ossza meg velem.
Lebeszéljük? Írj rám kobraCode@gmail.com
Nekem pont megmaradt a régi sv-ről!
Sziasztok, keresem a képen látható 7-es alkatrészt, valakinek nincs véletlenül?
Sziasztok.
Jelképes összegért vihető a hűtő,hátha valaki lát még benne fantáziát.
Kidobni nem szeretném.
Faragjon nekem egy usd elso telot egy 1000esbe meg mt03 lampat
Nincs ertelme a harom kereknek.
Ennel bekotott szemmel is kulonbet farag,talalt anyagbol!
Zolinak ezt találtam
most már csak egy kérdés.... mi a fasznak építeni egy ilyet ? amúgy találtam vagány 1000eseket
Egyértelműen,még a telelever kitámasztót is rajta hagyták,a középső ülés körüli rész az innovatív munka.
jééézusom mi a sz@r ez
simán az eleje bmw lenne ?