Amúgy dejavum van ezzel a Japán-Olasz dologgal kapcsolatban, igaz az Japó-Amcsi, de kb ugyanez a helyzet. Jobb, szebb, csak nincs hozzá alkatrész a blokkot kivéve. Amúgy én szeretem :)
A futómű és a fék sokkal jobb mint az SV.........tulajdonképp sikerült egy jobb és kényelmesebb motort csinálni a megbízható SV blokkal. A két cuccból(japó-olasz) a legjobbat sikerült összerakni.....
Tsanyi mivel te már láttál Raptort nem mentél vele vagy vetted szemügyre?Kíváncsi lennék a véleményedre.Negatív pozitiv oldala..mert eddig aki ment vele csak dícsérte az enyémet de ugye ki tudja mint mondanak 2 lépéssel odébb...
Ja ezt én nem tudtam...csak abból indúltam ki hogy valami Bmw motortesztet olvastam aztán az volt írva hogy akár 100 ezer km a futásteljesítmény meg hogy szinte gondozásmentes csak vmivel fújni kell néha hogy ne száradjon repedjen meg stb..mást nem tudtam róla de neked hiszek inkább.
Bukógomba pfff most nem tudom megvenni...úgy vagyok vele hogy csak tervben van valamikorra..sokat akarok még csinosítgatásra költeni pl hasidom sportdobok meg egy két apróság a bukógomba meg valahol a lista végén van és mindíg közbejön valami kopóalkatrész.Egyébként meg tartok a bukógombától Raptoron...mert hogy túl hosszúra kell csinálni a tank miatt és így vagy tőben törik vagy elhúza a vázat..nem tudom van e erre reális esély de ahogy nézegetem a helyét erre lyukadok ki Bár gondolom a csőváz nem biliacélból van meg csak masszív.Már olyan extrém dolgon is agyaltam hogy inkább egy díszvasat csavaroznék a tank élére mert úgyis jo vastag műanyag de ez elég lüke ötlet Sajna nem is hallotam még senkit aki élesben próbálta volna mert kevesen vagyuk akit meg ismerek annak sincs.
Na srácok jó fórumozást, ha minden jól megy csak vasárnap térek haza, akinek kell valami priviben, mert tuti nem fogok visszaolvasni.
70-esen elértek (aki tudja, aki meg nem az nem ér el ).
ezt lehet, hogy ismerem, de nem véletlenül elterjedt inkább a lánc.....sok gond van a szíjjal és kb csak 2X annyit bír mint a lánc viszont 3X annyiba kerül csak maga a szíj és ha kereket is cserélni kell akkor van igazi szívás viszont érdekességképp valóban jó......jut eszembe....nem kell bukógomba a Raptorra? .....csináltattam egy srácnak de csak 2 garnitúrát volt hajlandó csinálni a mester így 1 garnitúra megmaradt....
Háát ez űber állat királyság!Agyaltam már én is ékszij hajtáson de ott elakadtam hogy neten sehol nem találtam szíjjat hogy legalább sacra mennyi lehet az ára.Talán a tárcsát meg tudnám csináltatni.. legalábbis sejtésem van hogy hova indúljak.Az viszont tuti hogy megtérülne és egy unalmas pepecselős dologgal kevesebb volna meg el lehetne felejteni azt a sok nyűgöt hogy ezzel takaríds ne azzal mert....meg az a spray jobb vedd azt....stb Most lessz az első cserém de amit kinlódtam a rosz láncal hát legszívesebben a fejéhez b@sznám aki kitalálta hogy jobb a lánc..mondjuk busára már nemigen lenne jó
Meg beszerelni meg stb.Tom pénzkérdés az egész.De minek?
Én is irtó lusta vagyok de azt az 5 percet rászánom ami a lánckenésre kell.
Vagy ha szíjas gép kell veszek egyet.PL BMW F800 s vagy melyik a hasonló szíjas gép.
Bukógomba pfff most nem tudom megvenni...úgy vagyok vele hogy csak tervben van valamikorra..sokat akarok még csinosítgatásra költeni pl hasidom sportdobok meg egy két apróság a bukógomba meg valahol a lista végén van és mindíg közbejön valami kopóalkatrész.Egyébként meg tartok a bukógombától Raptoron...mert hogy túl hosszúra kell csinálni a tank miatt és így vagy tőben törik vagy elhúza a vázat..nem tudom van e erre reális esély de ahogy nézegetem a helyét erre lyukadok ki Bár gondolom a csőváz nem biliacélból van meg csak masszív.Már olyan extrém dolgon is agyaltam hogy inkább egy díszvasat csavaroznék a tank élére mert úgyis jo vastag műanyag de ez elég lüke ötlet Sajna nem is hallotam még senkit aki élesben próbálta volna mert kevesen vagyuk akit meg ismerek annak sincs.
Ha 5.-én lesz akkor én ott leszek!
70-esen elértek (aki tudja, aki meg nem az nem ér el ).
bordásszíj vs.lánc
nekem gyári üléspupom van ahhoz adták. esetleg kérdezz meg egy suzuki kereskedést hátha megrendelik így külön is.
Én is irtó lusta vagyok de azt az 5 percet rászánom ami a lánckenésre kell.
Vagy ha szíjas gép kell veszek egyet.PL BMW F800 s vagy melyik a hasonló szíjas gép.
De mintha a kormany is kisse modositva lenne
A minap ügyintézés közben találtam egy érdekes esvét:
Vagy csak túl meleg van.