Köszi Zoli! Pénteken megérkezett a tükörtalp, bár a Odzsee tükre nem igazán olyan amilyennek gondoltam uh most lehet nem is lesz rá szükség... Köszi mégegyszer
Köszi. És ez van most neked esetleg raktáron? Semmi infóra nincs szükséged a motorról? Gondolok itt arra, h mindegyikbe ugyan az a méretü szimering van a 99-03 közöttiekbe? Bár lehet az utána lévőkbe is
Ijjjj, tgenap láttam, h picit olajos a telóm a szimeringnél, letörölem szépen és mentem vele 10 percet kb. Olyan mintha 1 deci olajat öntöttem volna szét, cuppog minden az olajba, még a féknyerek is abba áll, meg a menetszél a hűtőt is összecseszte és csöpög a földre az olaj... Ménem bírta ki a szezont? Javítási költsége a kettőnek kb mennyi lehet?
Nézd meg ezt a linket: D.I.D. raptor lánc szett
115€-ért komplett láncszett nem olyan rossz. Szerintem a D.I.D. oldalán talász róla részletesen leírást (fogszám, furgat osztást...)
Tsanyi-Frpeter !
Nincs valami katalógusotok amiben meg lehetne nézni hogy milyen cikszámú lánckerék való hátulra a raptorra? 2001-s 650ccm Mivel nem létezik a 2006-os katalógusban a közeli boltban.Így ausztriából rendelne de másmilyet amíből le kell esztergálni 1mm-t hogy a helyére menjen...
Tsanyi-Frpeter !
Nincs valami katalógusotok amiben meg lehetne nézni hogy milyen cikszámú lánckerék való hátulra a raptorra? 2001-s 650ccm Mivel nem létezik a 2006-os katalógusban a közeli boltban.Így ausztriából rendelne de másmilyet amíből le kell esztergálni 1mm-t hogy a helyére menjen...
Mi a jele annak ha a teleszkópszáram görbe de azért mégsem annyira ,hogy az látható lenne?
Köszi
Már megvan a lánc véve meg már csak a lánckerekek hiányoznak.
D.I.D. raptor lánc szett
115€-ért komplett láncszett nem olyan rossz. Szerintem a D.I.D. oldalán talász róla részletesen leírást (fogszám, furgat osztást...)
Előre is köszi!
Előre is köszi!
zombi? darage?