Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint milyen jelenségekkel jár?
Hali!
Mi a jele annak ha a teleszkópszáram görbe de azért mégsem annyira ,hogy az látható lenne?
Köszi Zoli! Pénteken megérkezett a tükörtalp, bár a Odzsee tükre nem igazán olyan amilyennek gondoltam uh most lehet nem is lesz rá szükség... Köszi mégegyszer
Sajnos most nincs,jövőhéten megyek alkatrészekért!
Köszi. És ez van most neked esetleg raktáron? Semmi infóra nincs szükséged a motorról? Gondolok itt arra, h mindegyikbe ugyan az a méretü szimering van a 99-03 közöttiekbe? Bár lehet az utána lévőkbe is
3000 Ft. egy pár!
Értem. És ki tudna segíteni eme 2 szimering beszerzésében? Eléggé égető lenne a dolog, ha tud valaki akkor szóljon legyen szives
7-8e forint egy pár szimmering. Ha márkaszervízben cserélteted, akkor 20 körül szokták megcsinálni.
Na az eddigi emberkékkel is ez volt a gond
Én akarok csak nem érek rá....
Valaki nem akarmenni holnap a mátrába?
Hay! Tudja valaki h hogyan tudnék leszedni videókat a sportmotor-ról?
Köszi
Ijjjj, tgenap láttam, h picit olajos a telóm a szimeringnél, letörölem szépen és mentem vele 10 percet kb. Olyan mintha 1 deci olajat öntöttem volna szét, cuppog minden az olajba, még a féknyerek is abba áll, meg a menetszél a hűtőt is összecseszte és csöpög a földre az olaj... Ménem bírta ki a szezont? Javítási költsége a kettőnek kb mennyi lehet?
Köszi meglesem hátha találok vmi cikszámot....
Már megvan a lánc véve meg már csak a lánckerekek hiányoznak.
Nézd meg ezt a linket:
D.I.D. raptor lánc szett
115€-ért komplett láncszett nem olyan rossz. Szerintem a D.I.D. oldalán talász róla részletesen leírást (fogszám, furgat osztást...)
Tsanyi-Frpeter !
Nincs valami katalógusotok amiben meg lehetne nézni hogy milyen cikszámú lánckerék való hátulra a raptorra? 2001-s 650ccm Mivel nem létezik a 2006-os katalógusban a közeli boltban.Így ausztriából rendelne de másmilyet amíből le kell esztergálni 1mm-t hogy a helyére menjen...

Előre is köszi!
Tsanyi-Frpeter !
Nincs valami katalógusotok amiben meg lehetne nézni hogy milyen cikszámú lánckerék való hátulra a raptorra? 2001-s 650ccm Mivel nem létezik a 2006-os katalógusban a közeli boltban.Így ausztriából rendelne de másmilyet amíből le kell esztergálni 1mm-t hogy a helyére menjen...

Előre is köszi!
Ma délután AtiSV-vel kilátogatunk Kakucsra, akinek van kedve jöjjön.
Holnap akkor Kakucs?
zombi? darage?
Lehet hogy az nem is volt valami nagy hiba,mert nagyon alacsonyra engedtem a fordulatot, talán ezért csusszant ki az egyes...
Mondjuk ma 2x is kidobta az egyest... lehet ennek valami koze az egészhez?
Vagy csúszik a kuplung? Esetleg kis hiba a sebesség jeladón, nincs rendesen a helyén, vagy szorul, vagy olajos lett....
hát ezaz!
Akkor nyilván ufó tevékenység!
Az is szintén ugyan olyan,mint volt. A méretek ugyanolyanok, csak a márka más