Sziasztok! Valaki tudna segiteni legnyomas (bar) teren? Suzuki SV 650-es (2004) elso es hatso kerekben levo ajanlott ertekek erdekelnenek. Sulyom az 70 kg ha ez is szamit. Elso gumi meretei:120/70 R17 M/C 58H es a hatso gumi meretei: 160/60 R17 M/C 69H
Elore is kosz...!
Sziasztok!
Tavasszal vettem egy K-3-as SV-t, és le szeretném szedni róla a kapaszkodót! Csak az a baj hogy marad a helyén 2 lyuk. oda kellene nekem olyan kis takaró.Nem tudjátok,hogy hol lehet olyat jó áron beszerezni?
Köszi!
Csocsa
Ér-Ér Még nem vagy elfelejtve ha össze lesz rakva annyira h járóképes lesz akkor megnézek egyet kettőt azért van a piacon pár bár kétségtelen h kevés a sérülésmentes a tiedén a belső fülek mind meg vannak ?
nem, fellazítod a telószár rögzítő csavarokat és beállítod azután ha lehet nyomatékra visszahúzod....ha nem akkor érzésre......na ezt nem én mondtam....
www.svmedia.hu
bal felső menüsor manualok pont és le lehet tölteni.
Elore is kosz...!
Tavasszal vettem egy K-3-as SV-t, és le szeretném szedni róla a kapaszkodót! Csak az a baj hogy marad a helyén 2 lyuk. oda kellene nekem olyan kis takaró.Nem tudjátok,hogy hol lehet olyat jó áron beszerezni?
Köszi!
Csocsa