Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le kell önteni gázolajjal azt jóvan.
Haza.Másfél méteres gazt irtani.Azt is kocsiva.
Gurul ma valaki?
ja.

www.svmedia.hu

bal felső menüsor manualok pont és le lehet tölteni.
esetleg ezt a konyvet be lehetne valahol szerezni ?
De jo...koszi!
Sziasztok! Valaki tudna segiteni legnyomas (bar) teren? Suzuki SV 650-es (2004) elso es hatso kerekben levo ajanlott ertekek erdekelnenek. Sulyom az 70 kg ha ez is szamit. Elso gumi meretei:120/70 R17 M/C 58H es a hatso gumi meretei: 160/60 R17 M/C 69H
Elore is kosz...!
Ha utángyártott akkor drótozni kell.
Sziasztok!
Tavasszal vettem egy K-3-as SV-t, és le szeretném szedni róla a kapaszkodót! Csak az a baj hogy marad a helyén 2 lyuk. oda kellene nekem olyan kis takaró.Nem tudjátok,hogy hol lehet olyat jó áron beszerezni?
Köszi!
Csocsa
Kb. 2 órája megjött, de még nem láttam, mert otthon van.
Pettya van már fesszabályzód!
Ja ,ami meg nem az meg javítva.
Ér-Ér Még nem vagy elfelejtve ha össze lesz rakva annyira h járóképes lesz akkor megnézek egyet kettőt azért van a piacon pár bár kétségtelen h kevés a sérülésmentes a tiedén a belső fülek mind meg vannak ?
és még a felső villahídon is..
Hűűűű akkor 20e-ret a lomom is ér.
5-én el tudnék menni,de másnap progim van....de a Mátrába szívesen megyek bármikor!
Megkérdeztem már 88000 de aki külföldről tud behozni gyári cuccot 64000 körül mondta...
Nekem jó, de szerintem én nem alszom ott.
Írtam egy PÜ.-t a médián.
Hogy áll? Majd 3-4 hónap múlva eldől... rendőrök nem sietnek
Ez az a csavar ugye?Nyomatéktáblázat van ,kulcsot szerzünk
Hogy áll az ügy?
Szóval akkor nem nagy a baj csak már megint én lihegtem túl... Köszi Sanyi a segítséget!
nem, fellazítod a telószár rögzítő csavarokat és beállítod azután ha lehet nyomatékra visszahúzod....ha nem akkor érzésre......na ezt nem én mondtam....