Hali!
Most meg olyan dolgot fedeztem fel,hogyha egyenesen fut a motor akkor enyhén ferdén áll a kormány...Nem húz semerre csak egyszerűen ferdén áll ha egyenesen megy a motor.Emelőre rakva ugyanaz.Szemmel láthatóan nem a csutkák állnak ferdén hanem az egész kormány kompletten.Nektek volt már ilyen gondotok?
Fórumtali:szeptember 5-6 ,nyilatkozzatok hogy jó-e?Mondjuk központi találkozó valahol pesten és onnan felgurulunk a Mátrába,tábort verünk valami réten aztán jól érezzük magunkat!
Hát azért nézd meg kereskedőnél hivatalosban az idomot mielőtt megvennéd mert mikor megnéztem tavaly 53e körül mondták a színhelyes festett gyári darabot ha jól emlékszem.Ez meg 44e átszámítva + festés és posta.Majdnem ugyanaz.
hát igen, az a sikán nagyon nem jött be nekem, de így is kb. 2-3 mp a javulás az első pályanaphoz képest. és még el sem estem köszi a képet, tényleg jól sikerült, be is raktam a profilba,
Nem, nekem is úgy rendelte egy jó barátom, akinek kereskedése van.
És csak hivatalos kereskedőket szolgálnak ki. Ha kell, Szolnokra lerendeljük, és valahogy innen megkapod.
Olvastam a fesszabályzót. Én Üllön vettem utángyártottat motorépítótöl,teljessen rendben van és az éra is korrekt volt.
Ha valakit érdekel estére elöbányászom a címet és tel számot.
És ez komoly dolog?