Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Sanyi!
És ez komoly dolog?
igen, ha kis borulás(akár egy helyben is) után nem lett beállítva....
Hali!
Most meg olyan dolgot fedeztem fel,hogyha egyenesen fut a motor akkor enyhén ferdén áll a kormány...Nem húz semerre csak egyszerűen ferdén áll ha egyenesen megy a motor.Emelőre rakva ugyanaz.Szemmel láthatóan nem a csutkák állnak ferdén hanem az egész kormány kompletten.Nektek volt már ilyen gondotok?
Esetleg következő hétvége?
http://bama.hu/baranya/kek-hir...
a balesetem felkerült egy hírportálra, a sok okos kommentezővel együtt...
Nekem nem jó.
Esetleg van egy régi amcsi farmerjáték.Odalopzol az alvó tehén mellé és jól feldőtöd oldalról.
Huje
Tehenek lesznek?Mert tehénszarba nem fekszek.
Fórumtali:szeptember 5-6 ,nyilatkozzatok hogy jó-e?Mondjuk központi találkozó valahol pesten és onnan felgurulunk a Mátrába,tábort verünk valami réten aztán jól érezzük magunkat!
Hát azért nézd meg kereskedőnél hivatalosban az idomot mielőtt megvennéd mert mikor megnéztem tavaly 53e körül mondták a színhelyes festett gyári darabot ha jól emlékszem.Ez meg 44e átszámítva + festés és posta.Majdnem ugyanaz.
Ok, próbáld meg azt a vonalat, ha nem sikerül, írjál és segítek.
Köszi megtaláltam igaz másodszorra is végig kelett nézzem egyébként úgy néz ki a lámpa menthető már a műanyagosnál van szal csak fejidom kell...
Motul&Fuchs AKCIÓ!

Motul 5100 10W50 literes 2400Ft/l
Motul 5100 10W40 literes 2700Ft/l
Fuchs Silkolene túraláncspray 2600Ft/db
Nekünk lesz találkozunk kb egy hónap múlva :)
hát igen, az a sikán nagyon nem jött be nekem, de így is kb. 2-3 mp a javulás az első pályanaphoz képest. és még el sem estem köszi a képet, tényleg jól sikerült, be is raktam a profilba,
Úgy néz ki, a Kelle holnapra leküldi a szabályzót. Ha nem lesz jó, akkor segítséget kérek.
Nem, nekem is úgy rendelte egy jó barátom, akinek kereskedése van.
És csak hivatalos kereskedőket szolgálnak ki. Ha kell, Szolnokra lerendeljük, és valahogy innen megkapod.
Olvastam a fesszabályzót. Én Üllön vettem utángyártottat motorépítótöl,teljessen rendben van és az éra is korrekt volt.
Ha valakit érdekel estére elöbányászom a címet és tel számot.
Sziasztok!
Kersesek a mocimhoz balos visszapillantót,illetve a tankba való üzemanyag jeladót. Bontott,használt érdekel.
Suzuki sv650 s 2000 Köszi.
De nem a Kellére gondolsz?
A képeiken láttam egy fejidomot és lámpát is a tiedhez.160 és 180 euros áron.A fejidomot festeni kell mert az a narancsmetal színű.

link
Igen bonto, Szigetszentmikloson
Nem kapod meg mert nem vagy viszont eladó, ezért máskép kell megoldani.Este megírom.
Oké