egyébként azt a brigi vs más tisztító vitát átlag negyedévente lefolytatjuk és tényleg unalmas .......használjon mindenki amit szeretne és ennyi.....minden jó!
Oké, hiszek neked, de akkor a rozsdás trutyi miből képződik? Mert ez a piros valami akkor jön ki, amikor megdöglenek a gyűrűk. Az elképzelhető, hogy így már be tud menni a víz, a zsír meg ki, tehát ekkor nem biztos hogy már a zsírt látod ez tény.
Péter!Nem akarok veled vitatkozni,de:pl.:a D.I.D. gyári kenőanyaga nem piros,mégis vöröses színű trutyi jön ki egy elhasználódott láncból és az is van benne!(Szedd szét,meglátod!)Több mint 10 éve javítok motorokat-autókat úgyhogy nem tudsz meggyőzni,néha még a gyártó is hülyeségeket ír a honlapján!
"- a láncból kijött a piros zsír: a láncon először helyenként, majd egyre több helyen látható piros elszíneződés, mely a szemek belső kenését biztosító zsír felszínre kerülését jelzi. Ez a gyűrűs elhasználódásának jele. A kosz így be tud kerülni a szemek alá és nagyon gyors kopást eredményez."
Marhaság,nem a zsír jön ki hanem a rozsdás trutyi! Ezért vöröses színű!
Igen, akkor még annyi volt, miért is nem kellett akkor és miért is megy a basztatás most mert drágább lett? Hát áremelés volt, ez van, egy árajánlat nem él évekig sehol. Amúgy már kezdetek óta annyi volt, most már nem annyi. De ha találsz olcsóbban lehet beszélgetni...
Hali!
Zolinak csináltam egy galériát a csomitartóról. Igaz nem ugyaz az az évjárat, de hátha tudod valamire használni :D http://sportmotor.hu/motoros_k...
Még nem volt meg a tartósteszt, eddig csak egy 500km-es túrára mentünk egy kb 10-15kg-s sátorral a topcase tartóján :D Mondjuk az jól bírta a zötykölődést meg a nagyobb tempót is...
Igazándiból vettem egy motodetail-os textilzsák szettet és ahoz fabrikáltam, szóval az oldalsó konzolok csak textiltáskát bírnak :D De gondolom ez látszik is...
Majd szeptember elejére kiderül, hogy hogyan bírja hosszabb távon
Remélem ötletet azért tudsz majd belőle meríteni
Ja én kérek elnézést h kb 3 hónapja ennyiért ajánlottál k&n sportszűrőt az svbe az svmedián ha jól gondolom akkor az 2002 után volt vagy 7 évvel nem? de mindegy egyébként sztornó a dolog nem kínlódok vele.
Jajj, bocsánat, hogy nem a 2002-es árakon adok mindent tíz évig... Tudod ha emelnek akkor nekem is kell, különben én fizetnék rá. De keress rá nyugodtan máshol mennyi!
Én azért válnék meg tőle, mert nincs sportdobom és nem is lesz, így meg nem éri meg takarítgatni. Mint már mondtam ha megmarad, akkor megmarad, nem életcélom eladni. De mivel a szűrő élettartama majdnem örök, ezért ha az új 20.500 tisztítóval a legolcsóbb helyen, 12 alatt nem valószínű hogy odaadom tisztítóval, hiszen 8-nál a szűrő csak 3500 lenne ami elég vicces.
Ha nem kell tisztító akkor 10.
Hát első kanyarban fater azt mondta h felejtsem el mert tönkre fogom tenni és a másodikban se változott a véleménye uh lehet tényleg kéne egy műszerész Zoli tesód gondolom ugyancsak pesten van szal ezt így megoldani nem egyszerű de csak meg kéne mert ez a sárga led borzasztó
az svmedián 13500ért adtál volna újat azóta drágább lett? egyébként én olyan 8k ra gondolnék használt sportszűrőt nem tom neked az jó-e? de egyébként miért adnád el ha meg vagy vele elégedve vagy eladod a vasat?
Hát igen én is olvastam tegnap este a témában keveset és tény h a környezettől függően kell tisztítani, igazából már nem is vagyok benne biztos h akarok pedig régebben alapnak gondoltam persze akkor még nem olvastam ennyire utána mondjuk nálam nem gond ha foglalkozni kell vele mert én szivesen teszem de most már nem is olyan egyértelmű a dolog
Motul 5100 10W50 literes 2400Ft/l
Fuchs Silkolene túraláncspray 2600Ft/db
K&N AKCIÓ!
Minden K&N légszűrő mellé a tisztítószettet 3.000Ft-ért adjuk!
K&N légszűrő tisztító szett magában 4.500Ft
Használt SV sportszűrő: 10.000Ft
Próbáld csak ki!
Marhaság,nem a zsír jön ki hanem a rozsdás trutyi! Ezért vöröses színű!
az enyémen gyári oldalidom van így vettem már. jobban tetszik így mint " csupaszon ". adatlapomon megnézheted ha érdekel milyen.
http://www.fonixtuning.hu/inde...
Zolinak csináltam egy galériát a csomitartóról. Igaz nem ugyaz az az évjárat, de hátha tudod valamire használni :D
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Még nem volt meg a tartósteszt, eddig csak egy 500km-es túrára mentünk egy kb 10-15kg-s sátorral a topcase tartóján :D Mondjuk az jól bírta a zötykölődést meg a nagyobb tempót is...
Igazándiból vettem egy motodetail-os textilzsák szettet és ahoz fabrikáltam, szóval az oldalsó konzolok csak textiltáskát bírnak :D De gondolom ez látszik is...
Majd szeptember elejére kiderül, hogy hogyan bírja hosszabb távon
Remélem ötletet azért tudsz majd belőle meríteni
Vannak ilyen memória javító szerek néha jól jön
de lehet, hogy már a mobilszervizek leálltak erről a témáról :)
Én azért válnék meg tőle, mert nincs sportdobom és nem is lesz, így meg nem éri meg takarítgatni. Mint már mondtam ha megmarad, akkor megmarad, nem életcélom eladni. De mivel a szűrő élettartama majdnem örök, ezért ha az új 20.500 tisztítóval a legolcsóbb helyen, 12 alatt nem valószínű hogy odaadom tisztítóval, hiszen 8-nál a szűrő csak 3500 lenne ami elég vicces.
Ha nem kell tisztító akkor 10.