Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Újra SV-t vettél?
Karbishoz a fúvókakészlet a nyitott dob-sportszűrő kombóhoz...tuning cucc..
Akkor hozzánk is beugorhattál volna...
Sziasztok!

Szeretnék kérni egy kis segítséget Budapest(környéki) SV1000 tulajoktól.

SV1000 átépítésre készülünk és nagyon megköszönném, ha lenne valaki, akinek a gépét kicsit megnézegethetném közelebbről.

Ha valakinek lenne szabad fél órája egy kis beszélgetésre/méricskélére/elmélkedésre, kérem keressen meg!

Nagyon köszi előre is!
az alsó idomod megvan még?
Megvan a csapágy. Bakonycsernyéről egészen Érdig kellett mennem ahol végre volt készleten,és nem csak rendelésre hoznak 3-4 nap mulva.... Na mind1 legalább Tárnokon meglátogattuk a rokonokat!
Helló!
Srácok, ha ilyet találok, hogy "DinoJet Kit SV650-hez", akkor ez mit jelent?
Köszi,

ha gondolod ide is írhatsz és a részleteket megbeszélhetjük:

kobracode KUKAC gmail PONT com
meg van holnap meg nézem.
Szia,

feszszabályzód milyen van benne? Megvan még?
nekem van hozza alkatrész ebböl a motorból 06704275150
Köszi! Az a baj hogy itt a közelben egyik boltban sem volt...
Azt mondják hogy egy elég ritka méret. Holnap akkor még egy pár boltot felhivok!
Bármelyik csapágyboltban azonnal.....nem kell feltétlen a legdrágábbat venni, a szlovák vagy hasonlók is teljesen jók.
Hali!
Sv 1000 hátsó lánckerék csapágyat keresek 62/32 2rs a száma! ha valaki tudja h hol lehet venni s.o.s.be az jelezze! Elsősorban Fejér és Veszprém megye érdekelne! Holnap menni kellene motornak,ezért a rendelés csak legvégső esetben akarom... Köszi!
Há hülye vagyok.
Huh kifolyólukat nem is làttam xd megnézem ujra és köszönöm a segìtséget
Nameg a dekli project.
Huhh de belehúztak a kínyiak...............4.-én rendelt R1 fesszabom ma landolt............mondjuk csak pofára néz ki ugyanúgy.
Ez mondjuk igaz
De ha ócsón adja megveszem.
De...............de az még drágább.
Én úgy vettem ki hogy pici pízé mozgásképes.
De rá kéne nézni mindenre mert ahogy néztem tőből szakadt ki a teló és az nem a kis csúszás kategória.
igen. kb 150et számoltam énis. ..
Ilyenkor nem lenne celszerubb egy forditott telot belerakni ?
Kerék 50 körül fék kb 15 telók 50-70,sárvédő 5000 kb fékvezeték mondjuk 8e keréktengely,jeladó km órához minimum 15e.
150-200 lesz az mert így még tuti lesz plusz költség mindenféle dolog.
sajnos nincs más. a többit nekem kell beszerezni.