Még ott nem tartok örültem hogy beröffent.
Érdekes a feszmérő............KB 0,2-0,3V-al többet mér úgyhogy ez multiméteres mérés.
Majd most lemegyek és mérek.
Idén vettem egy k4-es ezrest és azon volt,de általában utassal megyek ezért nem kell! Azt kell kideríteni hogy jó-e 650-re! (szerintem igen) Fel lehet szerelni úgy is hogy fent hagyod a kapaszkodót,meg úgy is h nem,ebben az esetben van hozzá egy elem,amit a kapaszkodó helyére kell csavarozni,és az nem látszik ki a púp alól!
A többit itt folytassuk; szkok_85@freemail.hu Itt az oldalon az új ára 10e,én mondjuk 6e gondoltam!
Na igen, biztos hogy nem mindegy hogy fél vagy full szintetikus. Én nem keverném cserélném, azzal nem lehet mellé fogni. De miért kell full szint. a mociba, nem elég a fél?
Igen, ez igaz, azonos tipusú olajoknál (mindkettő bőven megfelel a minimumnak), de az 5100 az félig ásványi, félig szintetikus. a 7100 meg full szintetikus. És én úgy tudom, hogy ásványi olajat szintetikussal nem lehet keverni...
ma ajándékba kaptam egy falakon lánc tisztító spray-t. Még sosem használtam. Ti hogyan szoktátok? Melegen lefújjátok, majd várni kell vele kicsit és utána mehet a kenő spray-el? Egy magyar betű sincsen rajta hogy értelmezni tudtam volna...
Érdekes a feszmérő............KB 0,2-0,3V-al többet mér úgyhogy ez multiméteres mérés.
Majd most lemegyek és mérek.