Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még ott nem tartok örültem hogy beröffent.
Érdekes a feszmérő............KB 0,2-0,3V-al többet mér úgyhogy ez multiméteres mérés.
Majd most lemegyek és mérek.
Fordulaton mennyi?
Nya szóval benn a cucc,még nem fixen.............mert.............alapjáraton tölt KB 13,67v-ot.

Ezzel nincs gond mivel a fesszab papírján írja hogy ha átvágom a hurkot 0,6 V al emeli a töltőfeszt.

Szal inkább legyen 14,27v mint 13,67?
IGO a legkevesebb öcsi hekkel olyat ami kell.

Dunaharaszti nincs messze de Liubéria is lehetne kb ugyanakkor jutok el arra.
Talán az őszi bemutatókkor hazafelé tudom útbaejteni.
Jó lenne kézbe fogni,bekapcsolva napra vinni,ennyiért vennék egyet eu-s igoval...
Képen a peaclife verzió van ami csak 3,5-es.

De ha tényleg az újabbat adja jó az ár mert 37e+ vám a legolcsóbb ebay-es.
Pont ezt néztem ki csak itt
Nem tucc gyalogolni.................lábatöröttként.

Amúgy megbírkózom vele.

KB fél egyóra meló van még.

Tartó kész,4 saru,leszigetelni,beszerelni és beröffenteni.

Mivel nem én tekercseltem bizonytalansági tényező hogy lesül e rögtön vagy bir pár ezer Km-t a szigetelés.

Gyönmég taiwanról gyári style fesszab,kínából gyári style csatlakozó és jóság lesz.

Viszont tegnap láttam élőben gps nem egy garmin de látszik annyira mint egy jobb autós IGO gps és vízálló.

Szal ha összgyön a lé benevezek rá.
Ócskavas árban átveszem,ha kritikus a helyzet,házhoz megyek!
Idén vettem egy k4-es ezrest és azon volt,de általában utassal megyek ezért nem kell! Azt kell kideríteni hogy jó-e 650-re! (szerintem igen) Fel lehet szerelni úgy is hogy fent hagyod a kapaszkodót,meg úgy is h nem,ebben az esetben van hozzá egy elem,amit a kapaszkodó helyére kell csavarozni,és az nem látszik ki a púp alól!
A többit itt folytassuk; szkok_85@freemail.hu Itt az oldalon az új ára 10e,én mondjuk 6e gondoltam!
ÉRdekelne mennyiért adod?
Ja, ugyhogy megyek is offline...
Talán az 5.-ik kitisztít mindent.
Csak.

Mobilrol nehez. Ja es a 4 gintonic se segit a gepelesben
Talán próbaút vasárnap............ha addig fel nem gyujtom valamiért.
Siman csal motorozni iden eddig 1x voltam, akkor is elaztam. Pomaz Dobogo Egom Lepencei StEndre haza...
A pincébe................bekötöm a fluxuskondenzátort miután leteszteltem az oszcilloszkópos fáziskeresővel.
Jav. Délután.
Szombat délurltán se?

Az egyenirányitos komment nagyon ütött, meg a fázissorrendvizsgáló :)
Igazábol 5100 volt benne tavaly, de idén kipróbáltam a 7100-at is. Meg néha lemegyek pályára is és ezért gondoltam. De felesleges bele már belátom...
Na igen, biztos hogy nem mindegy hogy fél vagy full szintetikus. Én nem keverném cserélném, azzal nem lehet mellé fogni. De miért kell full szint. a mociba, nem elég a fél?
Igen, ez igaz, azonos tipusú olajoknál (mindkettő bőven megfelel a minimumnak), de az 5100 az félig ásványi, félig szintetikus. a 7100 meg full szintetikus. És én úgy tudom, hogy ásványi olajat szintetikussal nem lehet keverni...
Valahol úgy olvastam hogy a gyengébbik olaj tulajdonságait kell figyelembe venni egy ilyen keverés után.
Sziasztok,

ma ajándékba kaptam egy falakon lánc tisztító spray-t. Még sosem használtam. Ti hogyan szoktátok? Melegen lefújjátok, majd várni kell vele kicsit és utána mehet a kenő spray-el? Egy magyar betű sincsen rajta hogy értelmezni tudtam volna...
Biztos nem lehetsz.....