Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olcson szerezhecc egy st 1050 et.
Nekem egymillaert nemadjak.
Neked? Nem nem adom meg neked azt az örömöt hogy egy jó motorod legyen Eladnám de nagyon nem találom a helyem hogy mit is akarok helyette
Megijedtel es eladod a hondat haromkiloert nekem?
Pont tegnap jött ki elém egy traktor valami ganyéskocsival, nem tudom mit gondolt, 5sáv abból 3at elfoglalt én meg a szembesávba kellett kikerülnöm.
Pikkelysz a motorokra ?
láttam már jó párat, úgy látszik felénk sózták el az összeset
de ha úgy jobban tetszik szabadon behelyettesíthető bármilyen hosszú, nehéz és lomha járműszerelvény
Hanyzor jott ki eled potos ifa?
Mar akkor mikor szereltem akkoris keves volt beloluk.
kb. ugyanaz, mint amikor laza 90-100 közeledsz egy kereszteződéshez és előtted 50m-el a pótos ifa elkezd kikanyarodni
Szopas a kobon.
SVLaller.
Néztem,majd egyszer lehet beiratkozok erre a tanfolyamra,olvastam már róla.
Régen apa is ejtőernyőzött a katonaságnál.

Abban az esetben mi van,ha a földhöz viszonylag közel gond van a főernyővel,és a mentőernyőt nincs idő kidobni?
Sziasztok! Van eladó légcsövem(pipa) SV1000-re. Bővebb infóért keress mail-ben.
Sziasztok. Van e valakinek 2000-es 650 es sv hez kuplung és váltókarja?
Iszonyú milyen ökölharc indul egy-egy használt licites példányért.
Hidd el figyelem mint a bigbrader.
De kizárt hogy akár 80-nál többet is adnék egy ilyen cuccért.
És csak elegal jöhet szóba.
Bakker,ennyiért motort lehet venni....
............biztos vagy benne?

Amúgy majdnem vettem egy sérült darabot de nem postázott ide.
KB 60-70e.nél volt vége.
Megmondtam,hogy jobb az alsócsöves.....
Inkább hekkelek egy védőt a tartályra és azt vonom be hőtükörrel.
Ha a kipufogóra raknám 2 perc alatt leolvadna.
Iszonyat forró.
Nyáron városban ha nincs rajtam bőr szőrtelenítőnek is jó.
Ha van akkor sem túl prosztatabarát.
Van ilyen hőtükör fólia,szivacs vagy mifene,olyat nem tudnál a kipufogóra ragasztani?
Szerintem igen.
Próbaként majd kiderül.
A hőtől jobban félek.
10 centire van a kipufogótól.
Kéne valami hővédelem.
És igen vákumos.Az még nincs bekötve.Elsőnek a generátort akarom tesztelni utána lepattintom az egyik szinkroncsövet és megy rá a vákumcső ami nyitja a csapot ami az olajzón belül van.
Ezenkívül lehet változtatni a cseppszámot egy tekerentyűvel ez is a tartályon belül van.
Remélem ez már elég hogy nem baxxa össze a gumit.
Lajosból postával 25 környéke most.
És az elektromos is ennyibe van.
Lehet olcsóbban,sőt sokkal olcsóbban de ez egyszerű,kompakt,könnyű és kész megoldás.
Ja és az ülésen kívül van,tehát pakkal megcuccolva nem kell baxogatni az ülés alatt semmit.
Kiderül mit alakít.
A rugózó mozgást gondolom bírja a cső,tőben azért nem mozdul akkorát a lengővilla.Ez vákumos csepegtető?
Üzemmelegig a garázsban alapjárattól-6000-ig pögetve 13,8-14,2-ig terjed.Remélem szentendrétől tovább jutok hétvégén.
Ott leszunk csutortokig, ugysem?
Tudna valaki abban segíteni, hogy egy kicsit nézegethessem az 1000-es SV-jét? Szeretnék lemérni pár dolgot. Nagyon megköszönném!
Pécsvárad táblát nem hagyhatom el ugyanis színezzük a házunkat és én vagyok az első számú területi képviselő, vagyis viszem mindenkinek ami kell (szaknyelven segédmunkás)