a kivezetések közt csak a rézdrót ellenállását kellene mérni, ami 1 Ohm alatt van. Az 5,2 az micsoda 5,2 Ohm vagy 5,2 kOhm? 200 Ohmos méréshatárban mérd már meg, de az biztos hogy valami rossz a tekercselésnél.
Nos most megmértem................ugyan végtelent nem értem el de a generátor lábai közt hidegen az ellenállás a multiméter 20K s álásánál 0,01 de melegen 5,2.
Szerintem meleg hatására nő az ellenállás ergo szar.
Tényxleg nincs, amúgy borulásnál leállítja a motort nehogy az olajnyomás csökkenés miatt tönkremenjen...a karbisnál talán azért nem alkalmazták mert az ha borul elvileg hamar leáll magától...
Még valami, azt nem tudod hogy ott a sok csati között volt egy olyan amibe egy fekete 2 lábú valami volt dugva, 90°-ban álltak a lábai hogy az micsoda és mire szolgál? Talán egy dióda, vagy relé?
Allo motornal lehuzod a fesszabrol azt a csatit amiben 3sarga vezetek van, elinditod es egymashoz kepest megnezed a feszultsegeket multit valtakozo 200v os hatar
Na megmértem, végtelent mértem melegen. A váltófesznek nem mertem neki állni nehogy valamit agyoncsapjak.
Harmadszori indítás után ezeket mértem az akkun:
Az előbb szétszedtem minden csatlakozót, megtisztítottam, megfújtam kontakt spray-vel. S most alapjáraton 13,89-13,95V a töltés. Villannyal, 5000-es fordulaton 13,1V-ra ugrott le, de szépen lassan kezdett visszakúszni felfelé. Lehet hogy csak valami érintkezési gond volt?
Lehúzod a generátor fesszab felé menő vezetékét a csatlakozóról.
A 3 pólust rákötöd egyenként egy multiméter pozitívjára a testet a testre és mérsz ellenállást.Ha végtelent ír ki az már jó jel.
Majd beindítod és mérsz váltófeszt minden lábon minden láb közt egyenként.
KB 20-70v váltófesz kell mérned ami fordulatra 100 is lehet.
Ezt melegen is mérd ki.
Ha minden jó a fesszab kuka............de keress egy márkatársat és cseréljétek meg a fesszabot..........ha így sem tölt akkor nekiállhatsz venni egy feszültségszabályzót.
valaki tudna egy részletes folyamatleírást írni hogyan kell a töltést kimérni a generátoron? Múltkor dobtatok fel képet hol kell az oké is, de a multit mire kell rakni? Váltó áramra? És milyen szálakon mennyi feszt kell mérjek ami jó? Ma voltam beméretni az akkut ott azt mondták hogy jó, valószínű a töltés vagy az önindító rosszalkodik. De azt csak én feltételezem ha az önindító rossz lenne akkor máskor sem indulna. Inkább töltés lesz...
Tippelek.
Itt 20kiloohmig mér ebből 5,2 kiloohm.............de lehet tévedek.
http://www.sportmotor.hu/hatte...
Szerintem meleg hatására nő az ellenállás ergo szar.
Valaki valamit erre?
De van bökkenő.
Nem tudom az átmérőjét es nekem itt meg van egy fotengelyallas erzekelo is.
Ezt neked találtam ma este böngészés közben:
http://www.autoalkatresz.hu/mo...
Mi amúgy a funkciója?
Azt meg nem is mondom hogy 8,5Ah-s az akku, könyv szerint meg 10 kéne legyen.
Harmadszori indítás után ezeket mértem az akkun:
Alapjáraton 13,9-14,1V, villannyal: 13,58-13,63V
5000-es ford: 13,67-68V villannyal: 12,75-12,80V
Fordulatra nem nőnie kéne az értékeknek? Nálam miért csökken?
Az előbb szétszedtem minden csatlakozót, megtisztítottam, megfújtam kontakt spray-vel. S most alapjáraton 13,89-13,95V a töltés. Villannyal, 5000-es fordulaton 13,1V-ra ugrott le, de szépen lassan kezdett visszakúszni felfelé. Lehet hogy csak valami érintkezési gond volt?
A 3 pólust rákötöd egyenként egy multiméter pozitívjára a testet a testre és mérsz ellenállást.Ha végtelent ír ki az már jó jel.
Majd beindítod és mérsz váltófeszt minden lábon minden láb közt egyenként.
KB 20-70v váltófesz kell mérned ami fordulatra 100 is lehet.
Ezt melegen is mérd ki.
Ha minden jó a fesszab kuka............de keress egy márkatársat és cseréljétek meg a fesszabot..........ha így sem tölt akkor nekiállhatsz venni egy feszültségszabályzót.
Sok sikert.
valaki tudna egy részletes folyamatleírást írni hogyan kell a töltést kimérni a generátoron? Múltkor dobtatok fel képet hol kell az oké is, de a multit mire kell rakni? Váltó áramra? És milyen szálakon mennyi feszt kell mérjek ami jó? Ma voltam beméretni az akkut ott azt mondták hogy jó, valószínű a töltés vagy az önindító rosszalkodik. De azt csak én feltételezem ha az önindító rossz lenne akkor máskor sem indulna. Inkább töltés lesz...
2003-as a motor... :(