utánna akarok csak önteni, mert kicsit keveslem az olajat a betekintőbe, viszont csak vidéken van 7100-as olajam. Nem akarok várni vele menni se nagyon így. De biztos akarok lenni hogy nem fogok vele kárt okozni semmiképp.
maradt otthon még egy kis 5100-as olajam, de most 7100-as van a mociba, mit gondoltok tölthetek bele 5100-asbol a 7100 mellé? a 7100 az szintetikus, az 5100 félszintetikus.
nyilván teljesen csuklófüggő. Nekem 650-en szerintem nem fog annyit elmenni, és az oldala fogy majd el elsőnek. Főleg ha feljutok vele valamelyik ringre.
Ez a Dob engem is érdekel. Pont ilyet kerestem mint amit becsatoltál.
santitom007@gmail.com
küldj nekem egy elérhetőséget akinek van a Hyosung-ja ezzel a dobbal. Meg is hallgatnám és nézném szívesen.
Köszi
Köszönöm a választ
igen minden féle kép jó lenne valami elérhetőség weboldal hirdetés telefon szám vagy valami ha lehetséges
előre is köszönöm
üdv.: Dani
maradt otthon még egy kis 5100-as olajam, de most 7100-as van a mociba, mit gondoltok tölthetek bele 5100-asbol a 7100 mellé? a 7100 az szintetikus, az 5100 félszintetikus.
már nincs fönn
650Sv-n az üléspúp az jó mutat?
santitom007@gmail.com
küldj nekem egy elérhetőséget akinek van a Hyosung-ja ezzel a dobbal. Meg is hallgatnám és nézném szívesen.
Köszi
Vagy csak en nem tudom?
igen minden féle kép jó lenne valami elérhetőség weboldal hirdetés telefon szám vagy valami ha lehetséges
előre is köszönöm
üdv.: Dani