Pesten Ricsibontó szerintem a legjobb, és szerintem pár motor elejét tudna adni!
ja és szerintem ne számíts akkora olcsóságra, mert a kerék jó tárcsával kb 50e, telók kb 30, villahidak passz!
nem lesz olcsó
na igen,azon még nem kerestem,apósé volt a motor,úgy gondolta hogy majd megcsinálja de elment külföldre,én meg mondtam neki h kár lenne hogy egy garázsba menjen tönkre, ugyhogy elhoztam. Vannak bajai,látszik h csúsztak vele,de nekem nagyon tetszik eza motor. időm van,majd lassan meglesz csinálva...
Sziasztok. Új vagyok még itt.Olyan kérdésem lenne hogy keresek 650N-hez (1999) komplett elejét.telo,kerék,fék,tehát mindent. felhívtam egy két bontót,valakinek nincs,valaki meg olyanra gondolt h én nyertem az 5ös lottót,s majd jól lehúz.Legalább 250e használt teló,fék kerékért sztem túlzás. ha van ötletetek hogy honnan tudnám ezeket beszerezni,azt megköszönném.
Őőőőő a drótokon feketés olyan fura érdes a lakkréteg.............most hogy ez csak megfolyás miatt vagy csak leoldotta az oaj azt passz.De rámérek a test és a kivezetések közt.
kibontva letakarítva is mérd már meg a szigetelést a kábelek és a állórész között, csak kíváncsiságból. meg nézd át esetleg hogy nem sérült-e valahol a szigetelés beszerelés közben. Nem hiszem el, hogy ennyire szar munkát végeztek volna ha meg igen akkor vidd vissza hogy csinálják meg jobban.
Ez alapján két teleszkóp kell egy kerék tárcsával meg a nyergek és egy sárvédő.