Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh a kép kicsit sötét de nem kell komplett.................nincs a sufniban valahol még cucc?

Ez alapján két teleszkóp kell egy kerék tárcsával meg a nyergek és egy sárvédő.
ennyi
:) nemtom, amikor államvizsgáztam és erről volt szó, nem próbáltam meg bemondani a gömböt. Persze lehet, hogy van olyan is :-)

na, nem szemtelenkedek tovább :)
Az a 3 szög rosszul hangzik, a római időket idézi, a csillag meg a közelmúltat.....nincs valami más, pl. gömb?
Pesten Ricsibontó szerintem a legjobb, és szerintem pár motor elejét tudna adni!
ja és szerintem ne számíts akkora olcsóságra, mert a kerék jó tárcsával kb 50e, telók kb 30, villahidak passz!
nem lesz olcsó
csak nemtom h csillag vagy 3szög kapcsolás legyen...

Sanyi, mit gondolsz? :)
Szerintem a generator tokegyforma......a dekli stimmelt.
Komplett?se kerek se fektarcsa se also-felso villahid?
beépítve járó motor mellett gondoltad? az a cirka ~80-100V felélesztené?
az első futómű hiányzik,3index,bal első lábtartó,a kipufogódob,fékpedál.viszont csak 11e km van a motorba.nagyon tetszik,muszáj megmentenem :)
de megpörgetünk az állórészben egy főtengelyt 10k/min ! :-) úgy is vállalod-e? :)

egyébként meg rájöttem miért akarja Zoli mindenáron lecserélni... mert az még gyári, viszont amit az ebayről linkelt, az DAYTONA 675! :-))))
ez nagyon jó
Mi van meg belőle?
na igen,azon még nem kerestem,apósé volt a motor,úgy gondolta hogy majd megcsinálja de elment külföldre,én meg mondtam neki h kár lenne hogy egy garázsba menjen tönkre, ugyhogy elhoztam. Vannak bajai,látszik h csúsztak vele,de nekem nagyon tetszik eza motor. időm van,majd lassan meglesz csinálva...
Ebay.
Sziasztok. Új vagyok még itt.Olyan kérdésem lenne hogy keresek 650N-hez (1999) komplett elejét.telo,kerék,fék,tehát mindent. felhívtam egy két bontót,valakinek nincs,valaki meg olyanra gondolt h én nyertem az 5ös lottót,s majd jól lehúz.Legalább 250e használt teló,fék kerékért sztem túlzás. ha van ötletetek hogy honnan tudnám ezeket beszerezni,azt megköszönném.
Nem-nem....vagy mindenki hajlandó lenne fázisonként a zacsijára kötni a gen.-t próbaképp?....egy motorért megtenném...
Úgy menne mindenkinek.....................de hol a kihívás kérem.
Amennyiben adsz hozzávaló gépet örökbe simán benne vagyok.
Akkor én is jelentkezőt keresnék aki leteszteli a generátort és ha rossz vesz másikat.
a mérhetetlen sok jelentkező közül azt választanám aki fel is szereli és utána még meghív egy sörre
sv 650 s 2004es fejidomja nincs véletlenül valakinek kékbe?plexivel meg csavarokkal?
Őőőőő a drótokon feketés olyan fura érdes a lakkréteg.............most hogy ez csak megfolyás miatt vagy csak leoldotta az oaj azt passz.De rámérek a test és a kivezetések közt.
kibontva letakarítva is mérd már meg a szigetelést a kábelek és a állórész között, csak kíváncsiságból. meg nézd át esetleg hogy nem sérült-e valahol a szigetelés beszerelés közben. Nem hiszem el, hogy ennyire szar munkát végeztek volna ha meg igen akkor vidd vissza hogy csinálják meg jobban.
aztán az ilyenek mennek a hahu-ra, h "megkímélt, ehhez soha nem kellett nyúlni, soha nem volt megbontva, gyári állapotú" :-)