Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Futár se olcsóbb mint a posta 1500-2000 környékén visznek. Ennyiért már érdemes kimennem a műhelybe és hegeszteni egyet
Somogy, Balaton nyugati csücske. Ha rászámolom a postát, úgy már túl drága lenne nekem, azért írtam hogy kár a távolság miatt...
Igaz, futár drága?
sajnos nem túl kompatibilis a postával, max ha a nyakába akasztja szegény postman. merrefelé laksz amúgy?
Jó is az az emelő, posta?
Jogos...
Tetszik ez az emelő, nekem még úgysincs, de kár hogy ilyen messze vagy...
Talán több van benne mint ha nem is lenne. Mivel nekem ismeretlen a motor, eddig 2T-volt ezért minden dolog új szinte.
lenne pár dolgom eladó:
emelő 10k
új jobb oldali után gyártott és picit karcos bal oldali gyári tükör 6k/db
Magyarul legfeljebb user manual-t találsz és abban nem sok minden van....
Váltókar probléma nekem is rémlik a múltból, bár akkor némi aszfalt is közreműködött nálam...
Különben is, minek más bele, embernek van otthon imbusz, csavarhúzó, flex...
Én meg magyar manuált hajtok hátha találok valahol. Felvettem a kapcsolatot a márkakereskedésekkel de hát még nem válaszoltak....
Köszi, hát ha lenne akkor összekötöttem volna. Gondoltam hogy kellene valami erőkart csinálni hozzá, de majd keresek egy csövet és meglapítom a végét.
Sajnos ilyen szerszámkészletet nem kaptam a géphez, csak 3-6-os imbuszt meg a körmös kulcsot. jó kis készleted van!
ha nagyon hiányzik az
ebay -en minden van
Szép napot!

Miért van az hogy ha indexelek,vagy vészvillogózok akkor a hátsó lámpa felső 3-3 led villog vagyis elhalványul mikor az index kigyullad?!
Egyszer egy kuton leesett az sv valtokarja.
Akkor kellett.
A teaivo banda nagyon bizik magaban me egy kinai 5 os inbuszkulcson meg a benzinszintjelzo palcan kivul semmi nincs benne.
Ugye-ugye! Ezzel is erősítik a prémium érzést! Bár, egy SV-hez nem kell túl gyakran szerszám...
Mmmmmmm.......azok a minosegi szerszamok.........hianyoznak.........
Alapból kicsit nehézkes állítani. Viszont - ha jól emlékszem ezt én is megszívtam anno - nem tudom összedugtad-e a körmös kulcsot az itt a képen látható (felső sorban a 3.) kis bizbasszal. Megkönnyíti az állítást!
Sziasztok,

Műszaki előtt álok és úgy tudom hogy a Raptor dobokkal nem fogják átengedni, az lenne a kérdésem: TL1000 gyári kipufogója jó az SV1000 re?

Üdv.:Zsolt
Szerintem azért nem válaszoltunk mert ez egyéni....nem emlékszem a könyvben sem ilyesmire igaz a user manual-t nem olvasgattam át.
Köszi, akkor lehet megfújom WD40-el és úgy próbálom. Bár egy nagy csőfogó nem hasonlítható össze azzal a kis gyári vacakkal
nagyon jó hír!
Jah és az oké, hogy rohadt erős vagyok meg minden, de amúgy nem volt nehéz tekerni. Simán oldalsztenderen volt a motor amúgy.
Nincs olyan kulcsom. Fogtam egy vízpumpa fogót és tekertem rajta egyet.