Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2009 106 ló.
Mekkora géped van? Évjárat? LE?
7500.
Már régota nem mozdult.
Most valamiért 11e ről mnt le.
Ez mindig így van, most jár le a kocsié ha nem kötöm újra akkor 24e Ft ha újra kötöm akkor 12e Ft lesz egy évre.

Mocira mennyit fizettek és hol? Én K&H-nál vagyok B5 vagy B6 nem tudom pontosan és 4900-at fizetek egy évre.
Észrevettétek hogy a biztit ha ujrakotom most megint sporolhatok harom rugot.
Ilyen mar reg nem volt.
Pedig minden evben ranezek.
Ha nem lenne 15-20e a posta akkor 20 alatt lennének usa-ből.
Itthon 30 körül is van 650-es....1000 nem tudom....
Ha tényleg inyektor én nem szarkodnék ebay-en lehet kapni postával 40-ért komplett inyektort minen sallangal..............itthoni bontóban se lehet drágább..............inkább olcsóbb.
Jaja, ez is lehet! Szal tartom, hogy mindenképp egy diagnosztikát futassan le rajta. Vagy valami hozzáértő mérje ki a szenzorokat.
A szenzorokról az svmedia oldalán lévő letölthető service manualból tudható meg minden részlet. Még a kimérés, szerelés menete is!
Remélem nekem az alacsony alapjárat a szétégett generátor miatt vót............
Szia!
Hát én is egy véleményen vagyok Lallerrel, hogy az egyik henger túl sok benyát kap. A fekete füst általába annak a jele, hogy nagyon sok az elégetlen CH és korom keletkezik eszeveszett mennyiségben, ami ráadásul magasabb hőmérsékeltű kipufrendszerben utólag be is tud gyulladni és akád léngcsóvát is vághat a kipuff végén, de durranni biztos hogy durran,

Kék és fehér tömör füstnél aggódj, mert a kék elég nagy mértékű olajfogyasztásra utal (rossz szelepszár szimmeringek, hengerfej tömítések, stb) a fehér gőz bedig hűtővíz bekerülését jelzi a hengerbe.

Lehet injektort kell cserélni vagy ha még nincs nagyon elkopva a injektor tű fészke, akkor csak tűt. De az is lehet, hogy csak fennakadt a tű vagy a kompjúter rosszul vezérli. Mindenképpen vidd el valami jó motoroszerelőhöz, akinek van SV1000 programja és futasson rajta egy diagnosztikát. Ha itt minden jó, akkor jöhet a mechanikus nyúlkálás.
Bármi lehet, de a tapasztalatom szerint ilyet többnyire a tps produkál miközben arra nem gyanakszik senki hisz a műszerfalon jónak látszik pedig nem..
Ez a fránya TPS................mindig ez...............olyan államellenesnek tűnik...............hogy mindennel ezt gyanusítják...............nem alaptalanul mer a szemétnek a keze mindenben bennevan.
Amúgy nem lehet a szar gyerttyapipa miatti egyhengerezés?
TPS gyanús....
9 előtt és 18 után...............ez így már picit nyűgös.
Elég gyenge kifogás, kb. fél óra kocsival
Lám, ma is tanultam valamit! Még a végén visszateszem a készletet...

Bal oldalon a patentet meghúzva lejön a takarófedél és kirángathatod a készletet.
Amihez hogy hozzáférj, kell legalább 2 féle imbusz, egy csavarhúzó... hogy ki van ez találva!
A szerszámkészlet meg az akksi alatt.
Köszi megtaláltam
A faridomban lenne egy 5 milis drótpálca méretre hajlítva.
Nincs illetve nem tom hol keressem,és hiányzik az a kis mü.a. idom is az ülés tank közt
Nincs meg a tankkitámasztó?