Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Nem tudja valaki, mekkora a kipufogo csovenek átmérője? Hétvégén nem vagyok otthon, hogy lemerjem, viszont most jött rám, hogy sportdobot keressek a neten. :)
Viszont szarpk az injektorosak mert nem kell baszogatni oket
Kéne a szart arra a vén lóra.
Állandóan baxtatni kell a karbit,másból nem is áll csak ebből............csuklik,zabál,fullad stb.
Még nem hallottam hogy húúúú milyent mentem ide vagy oda csak azt hogy filckorong,tengely,pillangószelep,pohár,súbet,sc meg anyámkinkja.
Laposolemeket le kene cserelni egy jo 1100esre
Szines papírért versenyezve naná.
Belso iven elozgeti az 1000es hasalosokat allitasa szerint
Pont úgy dobálja mintha 160 lenne.
De lehet feltolti a vazat olommal mert csak az a jo motor ami 300kg van benne anyag
Még szinkronizál is menetben.
Megmondja hogy csereljek o gyuruket az injektorban

Bár néha azé fejlődöm.

Kérdezd tasit hátha tud sárgát.
Ez eleg konnyu lesz
Na azokkal meg az a baj hogy állandóan pofáraesnek.
a legjobb valami kis divatmotoros buzitól motort venni aki csak a mekiig jár meg vissza
Hogy engem elkerülj.
K5 os sarga 650est akarok venni, mikre figyeljek ?
szerintem is a tulajból tudsz kiindulni
Mégegyszer leírom.

Tipushiba nincs.............kis százalékban inyektorosaknál előfordulhat TPS gond réginél műanyag az olajpumpa fogaskereke,gyengébb az elektromos rendszere,2000-es évek tipikus japo huibája a fesszab őt is eléri inyektorosnál nincs ilyen gond.

De mivel ezeket egy megtekintéskor a büdös életbe nem szúrod ki és igen elenyésző előfordulása van minek említsem?

A tulajt megsasolva kiszűrheted hogy hanyag,race,vagy túrás tipus e ez többet elárul a motor előéletéről.

A motort evidens hogy megnézed sérülések kókányolások,idegen evjárató alkotóelemek után kutatva és a kopásokat nézve a fogyó cuccok miatt.

KB ennyi.
Ha nem vagy biztos magadban szánj rá pénzt és nézesd meg egy olyan szervízzel akikben megbízhatsz vagy legalább független.
Hetente merül föl ez a kérdés Zoli zanzásította kicsit a 100x leírt válaszokat
Köszi, ez teljesen hasznos hozzászólás volt!
No problem. Reggel vettem észre mikor bekapcsoltam. Nem nagy ügy.
Ez megdöbbentő. Mi történhet még? Megnéztem, tényleg elment SMS nulla szöveggel, nem értem a dolgot. Mindenesetre nem volt tudatos vagy a telefon vacakol, hiszen én nem is hívtalak téged és a szám sincs elmentve a telefonomra. Azt mondjuk rögzíti, hogy hívott valaki és a számát. Lehet, hogy ebből kiindulva történt valami galiba. Sorry.
Csaba... én az email fiókomat nézem át, te meg a telefonodat. Ugyanis ma 01:03 perckor sms-t kaptam tőled amibe nem volt írva semmi (reggel 04.20-kor vettem észre mikor bekapcsoltam a telefont...na ilyenekért kapcsolom ki este. Még véletlen se ébresszen fel senki. Este aludni kell )

Erre írtam már meg ezt a kis szöveget, így biztos észreveszed, ha küldi az email a sportmotor.
A tulajt......meg a motort.
Sziasztok!

Segítséget kérnék. Hamarosan szeretnék venni egy SV 650N motorkerékpárt. Van pát tippetek, tanácsostok vásárláskor mire kell figyelni hogy minél jobb állapotú vasat fogjak ki?
Köszi.