Huhh ez nem világos.............balra kanyarodsz és egy ideig minmden jó maj jobban kanyarodsz vagy akad?
Vagy kormánycsapágy de az inkább akad vagy balesetes és ferde de akkor meg elejétől kajlán megy.
Ammondó lennék ha nem vágjátok akkor szánd rá a pénzt szakemberre mert a karbit úgy el lehet tekergetni hogy csak szívsz vele.
Nem akkor összeg hogy megérje a szopást.
A "szinkronhoz használt cső" az hol van amúgy a karbi alatt, mellett? Mert én néztem a manualt mutatta is a képet de annyira sz.r minőségű hogy nem látszik
Az viszont nem biztos,hogy belülről is el van repedve,ha kívül már látszik.Az egy 1-1,5 cm vastag gumi réteg,ami elég nehezen megy szét.Nem finom megoldás,de úgy tudod ellenőrizni ezt,hogy a repedéssel ellentétesen megfeszíted a karbit,és ott már látszik,hogy át van-e repedve vagy sem?!
A karbin még nézd meg,hogy megvan-e még a szinkronnál használt vákuumcső dugója!Én azzal szívtam a sajátomnál,nem raktam vissza rendesen és lerázta.Akkor is tüsszögött rendesen!1
Utána néztem a felújításnak.Pécsen lett csinálva a Yakumoto-nál. Mi a cagivára 16000/db-ért tudtunk szerezni csonkot,a felújítás kb a fele ennek.De inkább beszélj vele,ha gondolod.
Én azt tenném.
Két darab.
Legalábbis megkérdezném hogy mennyiért mérik.
Utána még lehet bontottat de mivel hasonló korú használt darab és a gumi öregszik nem tudhatod hogy a bontott nem e prlad el ugyanúgy egyév mulva.
Én Pilisvörösváron csinaltattam egy bizonyos Schláth Péterrel. Dobozokat is árul pici pénzért, igaz nem Givi minőség de elég frankó ;) csinál hátsó doboztartot oldalsót is...utaskapaszkodot is gyárt....ha gondolod itt a száma, beszélj vele:
30/961-08-55
Vagy kormánycsapágy de az inkább akad vagy balesetes és ferde de akkor meg elejétől kajlán megy.
Nem akkor összeg hogy megérje a szopást.
A karbin még nézd meg,hogy megvan-e még a szinkronnál használt vákuumcső dugója!Én azzal szívtam a sajátomnál,nem raktam vissza rendesen és lerázta.Akkor is tüsszögött rendesen!1
Utána néztem a felújításnak.Pécsen lett csinálva a Yakumoto-nál. Mi a cagivára 16000/db-ért tudtunk szerezni csonkot,a felújítás kb a fele ennek.De inkább beszélj vele,ha gondolod.
Két darab.
Legalábbis megkérdezném hogy mennyiért mérik.
Utána még lehet bontottat de mivel hasonló korú használt darab és a gumi öregszik nem tudhatod hogy a bontott nem e prlad el ugyanúgy egyév mulva.
Mindjárt megkeresem,hogy mi hol csináltattuk!
Én Pilisvörösváron csinaltattam egy bizonyos Schláth Péterrel. Dobozokat is árul pici pénzért, igaz nem Givi minőség de elég frankó ;) csinál hátsó doboztartot oldalsót is...utaskapaszkodot is gyárt....ha gondolod itt a száma, beszélj vele:
30/961-08-55
Mindenhol vannak bótjai nagy S-el a bejáratnál.
Bocsi de ezt mindenhol elsütöm.