Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, sajna nincs hozzá könyvem a motorhoz, azt jó lett volna elolvasni hogy két személyre mit javasol.

Nálad is nehéz állítani a gyári kis körmös kulccsal?
Én pont ma állítottam egyel puhábbra (k4 650, második legpuhább fokozatba raktam a harmadikból)
Szerintem nem sokan fogják megmondani, hogy mit szeret a segged. Próbálgatni kell, aztán rájössz.
akkor szedd le
Nem sok a herelesi opcio....szinte tokures.
ja igy már más
drága sport a nem kommersz motor
heréld a gyárit
:-)
Ha meg csak holnap veszed meg lehet keso lesz.
Az lesz
Van egy telefonnak nevezett szerkezet.
Fr--éktől személyesen kis tudok átvenni alkatrész? Oldalon azt írja van raktáron de sürgős lenne és holnap amúgy is megyek pestre.
a kereskedésben valami 230e ért láttam.............na az drága.
Ez KB 50-ből van kézben...........csak törpölök.
Holnap kiderül sikerült e a mutatvány. Tűszelep környékén egy kis kosz, kitakarítva. Benzincsap membrán letapadva. Azt is kitakarítottam. Holnap reggel meg kiderül hogy tele lesz e benzinnel a karbi vagy sem.

Többlet fogyasztás okozhat a túlfolyás?

A központi rugó állításra senki nem tud választ adni? Ilyen nagy kuriózumot kérdeztem? Hova kell állítani két személynél? Illetve nálatok is nagyon nehezen lehet állítani?
hegesztésnél elvágva,újrahegesztve biztosan
hátulról benyúlva kétséges
szerintem túl drága
Vajon ez renoválható pofásra vagy halott ötlet?
Sajnos még nem végleges az elintézés, de legalább haladunk és motorozhatok.
buliii.

a héten begyűjtöm én is a gépemet végre...
Navégre
No, végre motorozhatok, megvan a forgalmi...
Hááát az elég messze van tőlem...
Nagy eséllyel kormánycsapágy ha nem a gumi nagyon kocka....60000km körül szokott cserés lenni....
Gumi kopot jövöre cserés pereces volt a gép bár a vot tulaj szerint nem pontositva balra kanyarodok pd körforgalom egy pontig semi hiba kicsit joban kanyarodok olyan mintha valaki huzná a kormányom egyenesbe elengedet kormánynál semi gond 46000van bene ha ez számit kerék centirozva esetleg az lehet csapágyra gondoltam én is
Gumi mennyire kocka?