Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En nem zsiroznek hanem takaritanek.
Nem, a dugattyukat es a csapot...
Zsirozni?
Betetet?
Azota szetszedtem mindket betetet, szet kell majd ujra szednem es bezsirozni oket...nem mozog valami jol. Szerintem az lesz a baj, a betetek valamiert nagyon jol birjak, mindenhol meg 2-3 mm van legalabb. Valamiert most elmult ez a hatas, koszonom szepen a valaszotokat!
kátyuban nem jártál?
Szerintem mindenképpen cseréld le a betéteket, ha már amúgy is kell és ha ezután is ez a gond, akkor lehet hogy a tárcsába kerlt 8as.
Ez akár úgy is lehet, hogy a felhevülten kapott egy hirtelen hűlést, vagy csak túlhevült és eldeformálódott. Vagy a berohadt fékdugattyú tud még ilyet, amelyik nem megy vissza rendesen a helyére és emiatt a nyomóerő már nem egyenletesen oszlik el a tárcsán fékezéskor.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Mennyi az annyi ?
Hogy lehet megtudni hogy a kábel szakadt el? ha pl nincs letörve a rotor egyik része sem ?
Hello, az elso fekem valamiert szakaszosan fog, ez egyik pillanatrol a masikra jott elo, a betetek nem a legujjabbak, lassan csereerettek, de meg nem hiszem hogy ez miatt lenne. Valami otlet? Mit ellenorizzek meg le?
Srácok, mi a jelet annak, ha a kuplung kosár már nem megfelelően működik?
írtam a nagy terjedelmű levélre választ
Nekem is gond volt vele. Kabel volt elszakadva nezd meg Te is ...
Hello, nekem van motoralkaresz.eu tol rendeltem. Ugyanabban az arban tovabbadom...
Motoralkatresz.eu
Hol lehet ilyen rotort venni? nekem kellene mert az én órám sem mér
Nincsen valakinek sebességmérő jeladó rotorja eladó ?
Mindenesetre addig is köszönöm!
53 a külső átmérő ott ahol az osszekotőnek le szoktak vágni, de ha nem igy van majd megmondjak masok
Megvan, s írtam.
svmedia.hu
Köszi szépen!

Az igazság az hogy új vagyok itt a fórumon s bele estem egy hibába hogy nem olvastam vissza. Bocsi érte. A másik pedig hogy egy 251-es ETZ-ről fogok váltani, azért van pár különbség a két típus között.

Lehet majd lesz még pár kérdésem ha nem gond. Apropó olyan hogy kézikönyv vagy valami van ehhez a motorhoz? Le lehet tölteni hozzá valami olvasni valókat?

Köszi.
Küldtem emailt. Jelezz vissza itt is, ha megkaptad. Köszi.
Üdv Mindenkinek! Egy kérdésem volna, hogy van egy 1999-es sv 650 N-em. Olyat csinál, hogy amikor elindítom szépen jár majd néha-néha "prüszköl" egyett-egyett? Ez mitől lehet valamint a kilóméteróra nem megy sem az analóg km/h sem az alatt levő digitális kilóméterszámláló mit kell cserélni orvosolni hogy menjen az óra ? Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv:Péter
Köszi Zoli!