Korábban kérdeztem, hogy mi lehet az oka annak, hogy a motor "tüsszög" néha ha alapjáraton jár. Azt írtátok hogy falsot szív! Kicsit körbenéztem a blokknál és azt vettem észre, hogy a hátsó karbim alatt lévő gumis lap ami a henger és karbi között van (nem tudom mi az alkatrész neve) vízszintesen el van repedve. Lehet hogy onnan szív plusz felesleges levegőt és ez miatt tüsszög? Jah annak az alkatrésznek mi neve ?
segítséget kérnék. Vajon még áll benzinben a felső karbim? Mi a gondja és hogy lehet javítani? Ma vettem észre hogy valahonnan szökik a drága nedű, egy kis keresgélés után ezt találtam:
szia !
Állítólag Bonyhád környékén laksz. Szeretnék veled beszélni telefonon,ha rá érsz akkor légy szíves csörgess meg ( adatlapomon a számom ) és vissza hívlak.
Hasonlóan csomagtartókonzolt keresek, csináltatni szeretnék, elsősorban Budapesten vagy ahhoz közel. Aki ismer szakembert, céget jelentkezzen. Köszönöm.
segítséget kérnék. Vajon még áll benzinben a felső karbim? Mi a gondja és hogy lehet javítani? Ma vettem észre hogy valahonnan szökik a drága nedű, egy kis keresgélés után ezt találtam:
Állítólag Bonyhád környékén laksz. Szeretnék veled beszélni telefonon,ha rá érsz akkor légy szíves csörgess meg ( adatlapomon a számom ) és vissza hívlak.
Véletlenül nincs valaki Bonyhád környékéről ?
Vele kapcsolatban vagyok,és azt mondta megpróbálja
Próbáld meg itt
Valaki tud ilyet?
Küldtem e-mailt.