ha a fejidom nem tört akkor jó esély van rá hogy csak a vége görbült azt meg egyszerű kézzel visszahúzni egyformára a másik végével.
az új 32 ezer volt jó pár éve, szerintem olcsóbb nem lett azóta.
Bal tükör ütődött(szóval csak arra lenne szükségem), meg a bal lámpa melletti széle az idomnak. hogy honnan görbült az jó kérdés. az biztos, hogy a belső fekete takaróműanyagról pár fül letört, de a fejidom nem repedt sehol
05ös szóval alu segédvázas, azt meg talán a kipuff nyomhatta meg...
Mennyiért adnak egy fejidomkonzolt ?
jobbulást, jó nagyot sikerült esni ha ennyi kár lett. a fejidom tartó konzolt akkor érdemes csak hajlítgatni ha csak a tükörtartó vége görbült el. ha tőben hajlott akkor a jó megoldás a csere, mert valami mindig ferdén fog állni és feszülni fog az idom. tükröm van amúgy eladó ha kell.
Sziasztok!
16-án kecskeméti gokart pályán voltunk... sikerült pofára esni(kulcscsont törés). Kicsit elment a fejidomkonzol meg a segédváz. Milyen módszerrel lehetne kiigazítani ?
Ezen kívül, ha valakinek lenne egy váltókarja és egy kuplung hidraulika tartálya eladósorban az ne rejtőzködjön! Köszönöm
Valaki régen posztolt egy weboldalt ami tartalmazta az összes suzuki motorkerékpár alkatrész listáját cikkszámokkal együtt. Meg tudja valki mondani mi volt az?
na ha azt megmutatom elsírod magad, de mielőtt megmutatom kell magamat mentsem hogy nem én voltam mert én 1 lapkát cseréltem és az a polcon van biztonságban
hát még szép, új generátor, új fékbetét, jó gumi. na meg aranykezeimmel állítottam be, megy mint a rakéta kéne helyette valami aluvázas gép ami nem nyeklik a kanyarban vagy egy enduro képességű motor
Egyébként számomra nem világos hogy balkanyarban hogy lehet 110-nél úgy eldobni a gépet, hogy csak a jobb oldala sérüljön...az is alig.
A leírásban valami olyasmi volt, hogy egy szembejövő autós átsodródott (tehát nem levágta a kanyart) az ő sávjába. Nekem ez egy kicsit szájenszfiksön.
Mondjuk amikor pár éve hamarabb utolérte a fórum népe, mint a sánta a kutyát szokás, amikor a netről összelopott motorblokk tuningos képeket tüntetett fel saját tollaként.. na azóta fenntartásokkal kezelem azt is amit kérdez, nemhogy azt amit mond..
az új 32 ezer volt jó pár éve, szerintem olcsóbb nem lett azóta.