Nem tenném..............különösen hidegen lassabban éri el abban a fázisban a kívánt nyomást. Hacsak nem nálunk melegebb éghajlaton tervezed használni.
Sziasztok!
Szerintetek érdemes a 10w40-től picivel sűrűbb olajat beletenni a gépbe? Esetleg ha használ valaki valamilyen sűrűbb olajat, akkor írja meg plz, hogy mi lesz a jelenség? Én többnyire alul használom (max 6500-ig).
Szia adamka24! Dudi00 saját hibáján kívül nem tudott reagálni, ez bebizonyosodott. Ha most mégis visszalépne, természetesen tiéd lehet a plexi. Most várjuk meg, mit reagál, így korrekt.
Szia Ádám! Ezt a levelet adamka24-nek küldtem és most neked is elküldöm, nem fogalmazom még egyszer meg ugyanazt. Vicces, hogy ő is Ádám, így félreérthető. :) Szóval az alsó levelet azt neki írtam, de olvasd el te is,fontos infók vannak benne, most már rád is vonatkozik.
"Szia Ádám!
Itt vannak a képek. A felhős ég, fenyőfák a kertből, és virág az ablakpárkányról itt-ott belecsillámlik. Ha nagyon akarod, kísérletezhetek még, hogy jobb képek szülessenek, de szerintem elég jó és kijön a lényeg. Számom: 0670540 3337. Budapesten vagy Érden is átvehető, ez kedvezőbb lenne, mert akkor nem kéne postázni, de a posta se gond, szívesen fel is adom.
Üdv.: Csaba"
Itt vannak a képek. Rengeteget szívtam eddig , mert kb. levelet írtam, de egyik sem ment el. Azt írja: az e-mail címed nem megfelelő. Pedig én erre a címre küldtem már neked és akkor elment.
Úgyhogy természetesen elhiszem neked, hogy nem ment át az üzenet.
Üdv mindenkinek !
Lenne nekem egy olyan nagyobb problémám ,hogy a mai napon lemostam a gépemet (2005-ös N-es) és valószinüleg valahol valami be ázhatott mert az első henger nem jár és a második is nehezen indul .
Gondolom nem én jártam így először .
Mi tudok ilyenkor vele csinálni ?
Tankot hátra billentettem légszűrőt szét szedtem és hagytam a napon had száradjon ki de nem jártam sikerrel
Esetleg van valami amit még tudok érte tenni vagy itt már csak a szerelő tud segíteni ?
Köszönöm válaszokat
nekem anno volt benne sportlégszűrő és semmi baja sem volt. Érdemes kiegészíteni egy ezres szívócsonkkal és egy nyitott kipuff-al, valamint padon beállítani és akkor nem lesz gond az indítással + a teljesítmény is sokkal jobb lesz.
Szerintetek érdemes a 10w40-től picivel sűrűbb olajat beletenni a gépbe? Esetleg ha használ valaki valamilyen sűrűbb olajat, akkor írja meg plz, hogy mi lesz a jelenség? Én többnyire alul használom (max 6500-ig).
oké legyen övé az elsöbbség, adjuk meg neki még a mai napot, ha nem jelentkezik, akkor az enyém
Holnap hívlak
"Szia Ádám!
Itt vannak a képek. A felhős ég, fenyőfák a kertből, és virág az ablakpárkányról itt-ott belecsillámlik. Ha nagyon akarod, kísérletezhetek még, hogy jobb képek szülessenek, de szerintem elég jó és kijön a lényeg. Számom: 0670540 3337. Budapesten vagy Érden is átvehető, ez kedvezőbb lenne, mert akkor nem kéne postázni, de a posta se gond, szívesen fel is adom.
Üdv.: Csaba"
Úgyhogy természetesen elhiszem neked, hogy nem ment át az üzenet.
Tisztitsd ki a hengerfejen levo leeresztolukat.
Lenne nekem egy olyan nagyobb problémám ,hogy a mai napon lemostam a gépemet (2005-ös N-es) és valószinüleg valahol valami be ázhatott mert az első henger nem jár és a második is nehezen indul .
Gondolom nem én jártam így először .
Mi tudok ilyenkor vele csinálni ?
Tankot hátra billentettem légszűrőt szét szedtem és hagytam a napon had száradjon ki de nem jártam sikerrel
Esetleg van valami amit még tudok érte tenni vagy itt már csak a szerelő tud segíteni ?
Köszönöm válaszokat
dudi00 eltűnt. Mivel nem jelentkezik, a tiéd lehet.
Én alapvetően betonon megyek a motorral
Te?