9voltossal ment, de az drága és ritka volt meg hamar lemerült!
Pont a hátulján elfért 2db LAPOS ELEM ami 9voltot adott. Szigszalaggal vot rájuk rögzítve!
Nevetek, mast nem lehet ktm forum arrol vitazik hogy letezik e a 950superduke vagy sem, most a banditasok kiegtem a sportmotoron. R6Osokhoz mindjart beirom hogy szarba motorjuk nem is inkabb valami nyugodt emberekhez pofatlankodok
Egy kicsit talán túlóztam a kilométerekkel de alapvetően 1 szezonban max 2x takarítom. Az elején meg a végén. A kettő között sokkal több mint 2-3000km telik el és láttad a kompressziómat. Semmi baja nem volt.
Mármint, hogy ilyen ritkán takarítod?....azért nem látszik koszosnak mert miután az olaj eltűnik róla az addig megfogott port berántja a motorba.... .....eddig kompresszióhiányt csak sportszűrős SV-nél mértem....
Tudom,h sokak nem szeretik a sport légszűrőt de én pl ezzel vettem a motort és évente 1x takarítom le és megyek a motorral 1 szezon alatt 5-7000km-ert. Maga a szűrő is alig szokott mocskos lenni és semmi hátrányát nem láttam eddig a szűrőnek.
Ha rajtam múlna nem biztos,h ennyi pénzért megveszem de ha már megvan akkor kidobni nem akarom. Eddig hibátlan.
SV-nél nem olyan macera, kb 10 perc egy csere és akkor nagyon kényelmes voltam. A mosogatás és szárítás az vicces dolog lehet, de ha harapósabb lenne a gép tőle, és nem csökkenne az élettartama drasztikusan, akkor nekem megérné. Csak ezt nem tudom és erre keresem a választ.
Mondjuk én a "nyomom a gombot és megyek" nek jobban híve lennék.............ha nem állna nyakatlanul a garázsban.
De a légszűrőt kimondottan utálom baxtatni.
Tank le,légszűrőház le,
A benzincsövet kimondott ocsmány meló levenni.A ház csavarok meg szeretnek megszakadni.
Jobb az évente 1x.
Nem hinném.
Olyan dzsuvás gyári szűrőket szedek ki és dobom ki 6-8e-renként hogy csak lesek.
Bár az enyém közvetlen kapja telibe a váznyakból.
Volt már darázs is egyben benne.
2-3 ezrenként elviselem. Szeretem a motorot macerálni. Viszont, a 2-3 ezrenként karbantartott sportszűrőnek a szűrési képessége megközelítőleg van-e olyan hatékony, mint a gyárilag előírt más típusú szűrőé?
9voltossal ment, de az drága és ritka volt meg hamar lemerült!
Pont a hátulján elfért 2db LAPOS ELEM ami 9voltot adott. Szigszalaggal vot rájuk rögzítve!
Elemes na.
Laposelemes.
Brutál mi van a szűrőben.Sanyi látta.............én nem akartam cserélni de aszondta vegyek egyet inkább.
érdekelne természetesen, csak nem tudtam reagálni, mert elfoglalt vagyok. Csak adj valami elérhetöséget.
Köszi
Ha rajtam múlna nem biztos,h ennyi pénzért megveszem de ha már megvan akkor kidobni nem akarom. Eddig hibátlan.
Hogy nincs olyan szűrési képessége, még rendszeresen odafigyelve se?
De a légszűrőt kimondottan utálom baxtatni.
Tank le,légszűrőház le,
A benzincsövet kimondott ocsmány meló levenni.A ház csavarok meg szeretnek megszakadni.
Jobb az évente 1x.
Olyan dzsuvás gyári szűrőket szedek ki és dobom ki 6-8e-renként hogy csak lesek.
Bár az enyém közvetlen kapja telibe a váznyakból.
Volt már darázs is egyben benne.