Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De legalább a háromnegyede még szőrös volt tehát mondhattyuk hogy új.
Pedig fennhangon szokta ekézni azokat akik öreg, "kikeményedett" gumival járnak, miközben ott van a Bódis dob a gépen, nem kevés pénzért

Tudom, klasszikusoktól csak pontosan... de a lényeg, hogy ez valahogy így hangzott, szokott elhangzani tőle
2005 körüli az a gumi?
Jameg azt is hogy korán pofáraesek egy autós mitt gy hrtelen feldobok egy metz M1-et?
Mióta nem gyártják már?
bármi előfordulhat, reggel kigondolja hogy ő elmegy mondjuk a balatonra akkor egyenes út lesz és felrakja a túrát, másnap meg úgy dönt hogy szerpentin lesz kormányvégsúly koptatással akkor meg a szlikket én már bármit kinézek belőle
Ennyire csak nem zakkant?
Vagy mégis?
Valaki rakott már fel 2003 utáni nakedra yamaha mt 03 első fényszórót ?
biztos cserélgeti
rezzenéstelen arccal néztem végig. de miért?
Leszedtem már megnéztem, arra jutottam hogy az a rugós csavar görbe, illetve aminek nekifeszít vas is görbe és ezért nem lehet állítani rendesen. Holnap szétszedés, egyengetés, összerakás. És meglátjuk milyen lesz, remélem azért az aszfaltra már letudom imádkozni a fényt.
Bakker ma jött meg a cucc, előbb nem tudtad volna feltenni 1 héttel?
Nekem az tetszik hogy o a szinespapirert versenyzo mindenkinel nagyobbat donto ember akinek csak a vagott slic eleg de barmikor nezem a galeriat a gsxr rol csak ezereves ketcentismajrecsikos turagumi van fenn.
Sziasztok ha esetleg érdekel valakit sv 650 n-re 2001 évjárat hátsó doboztartó dobozzal.Doboztartó savállóból,doboz Leechan.Képeket ha érdekel küldöm email címre.
fészbúkra kell videó meg kell homályos kép a porban szerelt motorokról amiben cserélt o gyűrűt
Foallasban vonatvezeto szerencsetlen..........elegge meg lehet zapulva felul annyi egyedullet utan.
Evi 3-400 motor javitasa......ebbol 300 ami egy sima szinkron,csogaz a feszbukra es annyi.
van baj ott a fejben nem keves
Nade a szerőisten nem szeret engem.
De amugy Zoli tenyleg, otthon radugog a toltore aztan kesz is, laposelemhez minek generator ? vagy a csakaz7rrrrajoaszakmamatnemkiloravettemtol kerdezd meg mit tanacsol a javitasra
De sok az időd.
egy kis jóság Nektek is, ezen röhögök kb. egy hete:

http://youtu.be/qatmJtIJAPw
Há a külvilág felé amit mutat..............rendesen le van gyalulva a felszín..............csak küldtem rá pici mattfeketét.

Megpróbálom elsuvasztani máshova.
De ha mutatod hogy akkor én megteszem ami tőlem tellik.
hol a teteje? látszik kívülről is valami? tényleg a másik deklit kiporolni lehet vinné a fúrógépbe fogható drótkefe meg a benzinkutas nagynyomású mosó kombó