Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeretné nézegetni.
Csak kérdem, minek róla kép?......ez egy sima kis alkatrész, ha nincs rajta törés akkor jó, ha van akkor nem jó....
Szava Atix,
tudsz róla képet?
Szinte minden suzuki nakedé egy tacskó méret.Viszed a tied és hozzáméred a biztonság kedvéért.
Eddig egyik bontóban sem találtam kormányt. Melyiket lehet még rárakni 1999-es sv650n-re? MZ korményon kívül persze :)
Tudok adni. 3000Ft
70/6321-829
...vagy 5-ös savállóból csináltatsz hozzá állító konzolt. nekem anno az volt fent, és amellett, hogy tökéletesen működött nem került semmibe.

nekem a gixxeren dupla bupis van fent és nagyon nagy a különbség. a puig talán az egyik legjobb.
Lehet venni olyan lábtartót, aminek állítható a magassága és hogy előrébb legyen vagy hátrébb legyen inkább. Kb 3-5cm-ert lehet toldani vele. Ebayen kb 8e körül van.
szél az van és kész.
meg kell szokni.
nem, azt láttam hogy írtad, de nem. Csak minimál kliensoldali script, ha nagyon muszáj.
Esetleg bandit és a vérnyúl kettőse.
Ha nem ilyen akkor ne számíts semmire.
A motor és a szél az olyan mint a borsó meg a héjja...............szélmentesen a távolsági ikaruszon lehet utazni.
Magasságod?
Valakinek valami tapasztelet ebben a témában van-e. 120-130 fölött kényelmetlen. láb pozíció sem hosszútávra való, azon lehet valamit ügyeskedni. Tudom nem túramotor de ezt dobta gép. Szivesen olvasnék ezzel kapcsolatba tapasztalatokat.
Én több márka nakedjén láttam már ezt a fajtát, biztos jó lehet.
Edz keményen mert evvelis.
Sziasztok, van valakinek evéleménye erröl a plexiröl? SV 650N-re szeretnék valamit tenni, mert levisz a szél.

http://www.motostyling.hu/webs...
az oldalon külön lehet venni rotort akkor csak elég hozzá az is
java-hoz is értesz?
az egy nagyon jól összerakott kis webshop :)

jut is eszembe... nem akar valaki webshopot, egyéb weboldalt, főleg ha épp nem megy a vállalkozás, és fel kell kicsit pörgetni? referencia: motoralkatresz.eu , upsakku.hu , stb.

:)
Köszi már nézem is az oldalt 7800 Ft a jeladó rotor
négy lapka van nem három
Ha a motoralkatresz.eu-n FR tud hozni akkor ja.
Ha nem akkor suzuki bót.
Komplett ? Néztem egy alkatrészt egy kis köralakú bigyón volt három lapka akkor az lesz a rotor. Olyan van külön is asszem 8eFt. Ilyen alkatrészt hol találok ? Van webshop ? Vagy ilyesmi ? Köszönöm a segítséged !
Ja.
Valszeg a kerék visszaszerelésekor lefogazták a jeladót.
Réginél ha jól tudom nem csak a rotort kell cserélni hanem komplett.
Az így húzós.
Kérdezz rá a suzukira.