Lehet venni olyan lábtartót, aminek állítható a magassága és hogy előrébb legyen vagy hátrébb legyen inkább. Kb 3-5cm-ert lehet toldani vele. Ebayen kb 8e körül van.
Ha nem ilyen akkor ne számíts semmire.
A motor és a szél az olyan mint a borsó meg a héjja...............szélmentesen a távolsági ikaruszon lehet utazni.
Valakinek valami tapasztelet ebben a témában van-e. 120-130 fölött kényelmetlen. láb pozíció sem hosszútávra való, azon lehet valamit ügyeskedni. Tudom nem túramotor de ezt dobta gép. Szivesen olvasnék ezzel kapcsolatba tapasztalatokat.
jut is eszembe... nem akar valaki webshopot, egyéb weboldalt, főleg ha épp nem megy a vállalkozás, és fel kell kicsit pörgetni? referencia: motoralkatresz.eu , upsakku.hu , stb.
Komplett ? Néztem egy alkatrészt egy kis köralakú bigyón volt három lapka akkor az lesz a rotor. Olyan van külön is asszem 8eFt. Ilyen alkatrészt hol találok ? Van webshop ? Vagy ilyesmi ? Köszönöm a segítséged !
Ja.
Valszeg a kerék visszaszerelésekor lefogazták a jeladót.
Réginél ha jól tudom nem csak a rotort kell cserélni hanem komplett.
Az így húzós.
Kérdezz rá a suzukira.
tudsz róla képet?
70/6321-829
nekem a gixxeren dupla bupis van fent és nagyon nagy a különbség. a puig talán az egyik legjobb.
meg kell szokni.
A motor és a szél az olyan mint a borsó meg a héjja...............szélmentesen a távolsági ikaruszon lehet utazni.
http://www.motostyling.hu/webs...
jut is eszembe... nem akar valaki webshopot, egyéb weboldalt, főleg ha épp nem megy a vállalkozás, és fel kell kicsit pörgetni? referencia: motoralkatresz.eu , upsakku.hu , stb.
:)
Ha nem akkor suzuki bót.
Valszeg a kerék visszaszerelésekor lefogazták a jeladót.
Réginél ha jól tudom nem csak a rotort kell cserélni hanem komplett.
Az így húzós.
Kérdezz rá a suzukira.