Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Használ valaki sportlégszűrőt? Mennyi macera van vele?
Köszi a választ
Ui;
Ha valakit érdekel van egy eladó üléspupom összes tartozékával! K4-es 1000 sv-n volt sötét kék. Árban biztos hogy megtudunk alkudni ;-)
Elméletileg a gyári csapágya is Koyo (legalábbis az enyémben az volt 2004-es 650s) pár ezer forintból megúszod!
10-40-es ismert marka felszint olaja mind jo bele.Amit te preferalsz.
Kerekcsapagy meg kiutod beviszed csapagyboltba es meret alapjan adnak amit kersz.
Sv 650 használati útmutató és légszűrőcsonk eladó! :)
Üdv Mindenkinek !
Nemrégiben vettem egy 2005-ös sv 650 N-t
Előző tulaj Motul olajat rakott bele de nem mondta hogy pontosan hogy még is milyet ebben szeretnék segítséget kérni :
Ki milyet használ kinek mi vált be ?
Továbbá az első kerék csapágy valószínűleg cserés és abból milyen márkát érdemes vásárolni és hol érdemes be szerezni ?
Választ előre is köszönöm
Üdv.: Dani
Nos benn a csapágy.
Igen érdekes.
A kézikönyvön említett 40 Nm-el úgy szorul hogy még kormánygátlónak se lenne jó.
Felengedve tökéletes.
Most érzésre jól lehúztam amíg még mozog és mertem oszt majd kialakul.
Kell egy 38-as crovafej.
Ott a csavart 90 Nm-el írja .
És össze is tudom rakni.............ha mozog még feszíthetek rajta.
Sv 650/1000 K&N légszürők. 10 ft/DB
70/6321-829
Siman jo.
Hy!
Eladtam a 650et és jött helyette egy 1000es! ;-) Esetleg valakinek nem ismerös az UUA-xxx rendszám? Ezt vettem meg és hátha szerzek még infót a mocirol... Eddig 800 at mentem vele,és minden ok! Sötétkék K4es Nes. 1000be is mehet a Motul 5100 10w40? Vagy az ezres mást szeret?
email címet adsz? s megbeszéljük.
Igen. Az univerzális.
ez az univerzális? nekem régebbi fajta csővázas van. de gondolom a régi és újabb sv-nek is egyforma a lámpája meg a felfogatás
Ha őt nem érdekli a plexi, akkor én vevő lennék rá. Épp most akartam írni, ez ügyben, hogy ki mit ajánlana, ami tompít is, nem csak dísz.
Sötét szürke vázas 2009-es évjárat. A motor csak nekem új.
Ha a gumiteszt című cikknél megnézed az első képet, az a plexi már felfogja a menetszelet, de szerintem sv-n elég érdekesen nézne ki.
piros vázas?
És most be is mutatkozom az SV fórumon is, mert az említett új motorom egy fekete Suzuki Gladius lett, SV rokon.
kedves adamka24
Nekem van ilyen eladó: pontosan 12000Ft-ért vettem.....4000-ért elviheted. Különben 5000 lesz, ha felteszem hirdetni. /az új motoromon már eleve van, ezért sincs rá szükségem./
Viccet félretéve őszintén mondom, hogy jó, mégiscsak puig, és viccből nem csinálnak ilyet. 140-ig 150-ig csillapítja a széltámadást, ami pedig marad belőle, az szerintem kell is az élvezetes motorozáshoz, amiért pl. valaki Cabriot vesz a légkondis kocsi helyett. Természetesen egy sporttúra motor spoilere mögé bebújva más a szitu.
Ha megveszed tőlem növeled az eladási statisztikámat: már a harmadik motoromat adtam el úgy /legutóbbit épp a napokban/, hogy meg sem hirdettem, általában 1 hónap alatt, a legutóbbit 5 napon belül. Most már sportot űzök belőle. Ha érdekel, reagálj.
Nem. Mert mindegyik ugyan ugy néz ki. Különben meg tegnap elvittétek az uccsót...
azért javítani lehet rajta az érzeten, nem mindegy hogy 150-nél alig érzel valami szelet(V-Strom), vagy 120nál már rossz.
de lehet rosszul érzem...
Azt hittem Atix a plexire írta a 3000-et.
Szépen kivitelezett darab mágnes az na.
Végülis igazad van, háttérképnek se kutya....