Köszi a választ
Ui;
Ha valakit érdekel van egy eladó üléspupom összes tartozékával! K4-es 1000 sv-n volt sötét kék. Árban biztos hogy megtudunk alkudni ;-)
10-40-es ismert marka felszint olaja mind jo bele.Amit te preferalsz.
Kerekcsapagy meg kiutod beviszed csapagyboltba es meret alapjan adnak amit kersz.
Üdv Mindenkinek !
Nemrégiben vettem egy 2005-ös sv 650 N-t
Előző tulaj Motul olajat rakott bele de nem mondta hogy pontosan hogy még is milyet ebben szeretnék segítséget kérni :
Ki milyet használ kinek mi vált be ?
Továbbá az első kerék csapágy valószínűleg cserés és abból milyen márkát érdemes vásárolni és hol érdemes be szerezni ?
Választ előre is köszönöm
Üdv.: Dani
Nos benn a csapágy.
Igen érdekes.
A kézikönyvön említett 40 Nm-el úgy szorul hogy még kormánygátlónak se lenne jó.
Felengedve tökéletes.
Most érzésre jól lehúztam amíg még mozog és mertem oszt majd kialakul.
Kell egy 38-as crovafej.
Ott a csavart 90 Nm-el írja .
És össze is tudom rakni.............ha mozog még feszíthetek rajta.
Hy!
Eladtam a 650et és jött helyette egy 1000es! ;-) Esetleg valakinek nem ismerös az UUA-xxx rendszám? Ezt vettem meg és hátha szerzek még infót a mocirol... Eddig 800 at mentem vele,és minden ok! Sötétkék K4es Nes. 1000be is mehet a Motul 5100 10w40? Vagy az ezres mást szeret?
kedves adamka24
Nekem van ilyen eladó: pontosan 12000Ft-ért vettem.....4000-ért elviheted. Különben 5000 lesz, ha felteszem hirdetni. /az új motoromon már eleve van, ezért sincs rá szükségem./
Viccet félretéve őszintén mondom, hogy jó, mégiscsak puig, és viccből nem csinálnak ilyet. 140-ig 150-ig csillapítja a széltámadást, ami pedig marad belőle, az szerintem kell is az élvezetes motorozáshoz, amiért pl. valaki Cabriot vesz a légkondis kocsi helyett. Természetesen egy sporttúra motor spoilere mögé bebújva más a szitu.
Ha megveszed tőlem növeled az eladási statisztikámat: már a harmadik motoromat adtam el úgy /legutóbbit épp a napokban/, hogy meg sem hirdettem, általában 1 hónap alatt, a legutóbbit 5 napon belül. Most már sportot űzök belőle. Ha érdekel, reagálj.
Használ valaki sportlégszűrőt? Mennyi macera van vele?